DAGENS INNKJØP (SOFIES BLOGG)

DAGENS INNKJØPÅh jeg synes dette var så nydelig. Jeg elsker fargene på skjerfet og hvordan det passet sammen med fargen på vesken. Gleder meg til å gå med dette til til en lekker kåpe. Vesken og skjerfet er kjøpt på Lindex. Jeg var i byen i dag med Mamma etter at jeg hadde vært med henne på jobb. Egentlig gikk vi ned til byen for å gå innom zap for å høre om di hadde flere igjen av acne skjerfet i en vinrød farge. Men det hadde de selvfølgelig ikke. Både Retro og zap er utsolgt akkurat i den fargen. Hva skjer? Jeg satt meg hvertfall opp på venteliste og håper snart de ringer meg og sier de har fått det inn igjen :-)

I kveld skal jeg ut å spise med Malenemora.. Kanskje det blir kveldsmat også eller bare en kopp kaffe. Koselig er det uansett. Etterpå blir det sleepover hos henne. Det er litt deilig også og ikke gå på skole! Hehe


 • 04.10.2012 kl.14:58
  Stillig ! :) ha en fin dag da Sofie :D !
  04.10.2012 kl.18:29
  Trodde ikke du skulle kjøpe noe? Hehe, det er ikke lett å holde seg! Er det det skjerfet Kristina Andersen har du ville ha? Det er dødsfint! Vil og ha!!
  04.10.2012 kl.18:48
  Ja det er det skjerfet Stine! Du må bare gå inn og sette deg på venteliste, hehe:) De har sort, rødt og hvitt igjen hvis ikke:) Alle fargene er jo kjempe fine.. Grått er også veldig fint, har tenkt litt på det også!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta

  Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits