30. DAGER - DAG 2 (SOFIES BLOGG)

30. DAGER - DAG 2♥  dag 2: 10 fakta ingen vet om deg

♥ 1. Jeg er født på knute på stemmebåndet. Jeg hadde derfor tidenes mørkeste stemme som barn, og jeg hørtes ut som en mann når jeg snakket. Jeg har fortsatt ganske grov stemme..

♥ 2. Jeg elsker Mathias. Og jeg håper at jeg en dag er så heldig og får giftet meg med han.


♥ 3. Jeg hater å være hjemme alene. Skal mamma og de reise, så liker jeg best å sove hos noen eller få noen til å sove hos meg. Alene i et stort hus er ikke noe for meg. Jeg ligger å lytter til de minste lyder og tror det er noen i huset hele tiden..

♥ 4. Jeg sier ikke navnet på bloggen min til de som ikke kjenner meg godt. Jeg er redd for at de skal lese den og tenke "ditt og datt" om meg. Jeg vet hvordan det er, og folk er utrolig kjappe til å dømme via det de leser og ser bilder av. (Her er jeg tilbake på punkt 1. igjen, haha)

♥ 5. Jeg håper jeg får veldig mange barn i fremtiden. Jeg ønsker meg en stor, stor familie!

♥ 6. I går ble jeg tante for 6. gang til enda ei lita skjønn prinsesse. Wiii<3

♥ 7. Jeg har reist mange plasser rundt i verden, som Australia, Thailand, Kina osv. men Frankrike er og blir mitt favorittland på denne jord. Jeg elsker språket, folket, klærne, kulturen, alle de små byene, husene, naturen, atmosfæren og maten.


♥ 8. Jeg begynner veldig fort å gråte. Hvis jeg blir usikker og hvis jeg diskuterer veldig sterkt med noen så kan jeg fort begynne å grine. Jeg begynner også å grine med en gang hvis andre griner. Og jeg griner alltid i filmer (Spesielt hvis jeg er alene). Jeg kan til og med gå å tenke på noe trist og leve meg så inn i det at jeg begynner å gråte.

♥ 9. Jeg takler ikke edderkopper. Lurer nesten på om jeg har forbi. Det er nesten sånn at jeg brekker meg når jeg ser en. Og opptil flere ganger har jeg begynt å grine (haha) av at en har kravlet på meg, eller at visse personer skremmer meg med de osv. Anne føler du deg skyldig?

♥ 10. Jeg elsker å sole meg. Når sola steeeker i ansiktet mitt, det er ikke mye som er deiligere enn det. (Håper sommeren kommer snart, for jeg elsker ikke solarium)
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta

  Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits