SOFIES BLOGG -

KLAR FOR KONSERTI kveld er det konsert med koret jeg synger i, så det blir spennende! Alltid like gøy hver gang, hehe. Etter konserten skal jeg rett hjem å pakke, imorgen reiser jeg nemlig til Barcelona. Det blir så deilig å vite at jeg er der mens alle andre begynner på skolen imorgen.. Jeg gleder meg masse!
 


Klar for konsert - Skjørt og bluse fra H&M

 • DESIGN DITT EGET IPHONE-DEKSEL  Jeg fikk just et nytt iphone deksel i posten som jeg designet og bestilte for to dager siden! Du kan velge egne bilder og tekst på det, eller velge et ferdig layout. Gjør det du også. www.nfoto.no

 • GAMLE OUTFITS  Haha, jeg må le! Her får dere noen bilder av gamle outfits som lå på skolepcen!

 • GOSSIP GIRL KJOLER  Serriøst. Hvor mange fine kjoler er det mulig og få presset inn i et tv-program? Hver eneste episode er det noen nye fine kjoler. Jeg kunne hatt alle sammen. Her er noen få av de mange:  Hva synes du? Kunne du hatt noen av kjolene?

 • WE ... HEART ... IT • JUSTIN BIEBER?  Ok jeg tror jeg er blitt litt Justin Bieber fan! Så just filmen Never Say Never og den var dritbra. Det er ikke noe å legge skjult på at han er et stort talent. Han mestrer synging, spille piano, trommer og trompet! Hvor mange kan det? I tillegg skriver han de fleste av sangene sine selv. Og han er bare 17 år.

  Hva synes du?

 • VERDENS BESTE FILM  Har du sett Shawshank Redemption? Også kalt Frihetens Regn. Kåret til verdens beste film gjennom alle tider. Jeg har sett den og jeg må også si at det er den beste filmen jeg har sett. Den er helt rå:
   

 • 3 NYDELIGE FILM SANGER  Filmer som Pearl Harbor, Narnia, Braveheart og gladiator har helt nydelig musikk. Jeg kan sitte å høre på det i timesvis. Åh, kjempe fint. Jeg har tatt med 3 sanger som jeg synes er kjempe fine. "Now we are free" fra Gladiator, "Tennessee" fra Pearl Harbor og "The Battle" fra Narnia. Hva synes du om film musikk?

  Her er fra Gladiator:  Her er musikk fra Pearl Harbor:


  Og her er fra Narnia:

  - Sofie

 • Clinique  Fikk denne sminka av mamma og pappa i går da de kom hjem fra København! Elsker merket Clinique og i tillegg var jeg nettopp gått tom for mascara, så dette passet midt i blinken!

     

  Bruker du Clinique sin sminke? I såfall, hva syns du om den?

  -Anne

 • NÅ LO JEG HØYT!!!!!!!  Jeg fant veien inn til en svensk blogger som kaller seg: www.kissies.se ! Jeg måtte bare le.. Er det mulig å ha mer falsk kropp? Det er jo helt villt hva folk gjør for å få et "finere" utseende. Hva synes du? Har lår og puppeoperasjonene hennes gjort henne til en penere jente?

  Hvis du vil ha mer bevis enn de bildene jeg legger ut, så gå inn å ta en titt på bloggen selv.  www.kissies.se • Bilde fra shooten  Her er ett av bildene fra shooten  Hva syns du?

   

  -Anne

 • DAG 2  DAG 2 - 5 ting som er bra med livet mitt akkurat nå.

  1. Det går mot sommer, og sommerklærne tas frem
  2. Jeg har verdens beste venner
  3. Dette skolesemesteret går mot slutt og jeg har bare ett år igjen på videregående skole
  4. Min 2. bror skal gifte seg om en mnd og jeg kan ikke vente til enda et bryllup
  5. Jeg har mange gøye planer til sommeren, og jeg kan nesten ikke vente til å oppfylle dem  - Sofie

 • DAG 1 - 10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG  1. Jeg lever i en Gossip Girl verden og jeg heter egentlig Serena van der Woodsen  2. Jeg hadde så ekstremt grov stemme før at jeg måtte gå til Logoped som skulle lære meg å snakke helt frem til jeg var 10 år.

  3. Jeg skal bli Sosionom og har lyst til å jobbe i Barnevernet om noen år

  4. Hvis jeg ikke er i nærheten av en data, så går jeg inn på iPhonen og sjekker Facebook hvert 10 minutt

  5. Jeg ler ekstremt mye.. Tror jeg kommer til å fortsette med det livet ut. Er det ikke sånn at latter forlenger livet?

  6. Hver morgen når jeg står opp så tar jeg to stoler ut i stua og setter dem forran vinduene hvor det er dagslys. På den ene stolen setter jeg meg og på den andre setter jeg sminka. Der sitter jeg til jeg er ferdig sminket før jeg rydder alt inn på badet igjen. Problemer?  7. Jeg elsker å pynte meg og kunne ønske jeg levde i en by eller land hvor det var helt vanlig å gå rundt i kjole og høyhælte sko i byen..

  8. Jeg kjedespiser. Sitter jeg hjemme og ikke har noe å gjøre, så finner jeg noe å stappe i meg. MAT!!!

  9. Jeg er veldig sta og har ikke lett for å gi meg i en diskusjon.

  10. Jeg elsker å reise. Enten det er lange reiser til andre siden av kloden, eller bare til Oslo. Bare å komme seg vekk, leve litt anderledes og "gøyere" er helt fantastisk.  Sofie

 • FØLG BLOGGEN I 15 DAGER  Jeg skal jeg nemlig gjøre en utfordring. Jeg skal lage innlegg om dette for hver dag som går. Helt til det har gått 15 dager.

  Dag 1 - 10 ting om deg selv
  Dag 2 - 5 ting som er bra med livet mitt akkurat nå.
  Dag 3 - Et fotografi av deg selv når du var liten.
  Dag 4-  Et eller flere TV-serier du er avhengig av nå.
  Dag 5 - 5 vitser/videoer/bilder som beskriver humoren min.
  Day 6 - Bilde av det du elsker mest i hele verden
  Dag 7 - Bilde av utsikten fra huset ditt
  Dag 8 - Bilde av deg selv, uten sminke
  Dag 9 - 5 ting som får meg til å le.
  Dag 10 - En plass du har reist.
  Dag 11 - Et innlegg om hva kjærlighet er for meg.
  Dag 12 - 3 sanger jeg har et spesielt forhold til.
  Dag 13 - Bilde av den første bestevennen din
  Dag 14 - Ti ting jeg vil gjøre før jeg dør.
  Dag 15 - Fem random ting om deg selv du vil dele

 • HVEM KLER KJOLEN BEST?  Jeg synes denne hvite kjolen fra Marc Jacobs er helt nydelig. Vi så alle den kjolen for første gang på Blair Waldorf (Leighton Meester) i en episode av Gossip Girl. Jeg synes hun ser helt fantastisk ut i den kjolen og dette er absolutt en av mine favoritt antrekk som "Blair" går med i serien. Paris Hilton kom som nummer 2 med kjolen og til sist kom Emma Rigby. Hvem synes du kler den best?

  Leighton Meester, Paris Hilton eller Emma Rigby?
     Sofie

 • Prøve prøve prøve  Åhr, har altfor mye å gjøre denne uka. Prøver, fremføring osv osv! Jeg ser så sykt frem til helga! Nå har jeg sittet en time å lest til prøve før jeg snart må løpe rett på jobb. Etter jobb må jeg nok lese på prøve igjen! Det er ikke bare slapt å gå på Barne- og ungdom skal jeg si deg. Jeg ser frem til å reise til helge, ta på kjolen og spise god mat på Vårfesten i Egersund. Skal bli deilig.

  Har du mye å gjøre for tida?


  Please gi meg fler dager hvor jeg bare kan slappe av like godt som jeg gjør på dette bilde!

  Sofie

 • MÅNEDENS GULLKORN  Sofie: Jeg panta flasker og fikk 400 kroner
  Laila: Hæ? Hvor manga flasker planta du?  Vi sitter og ser på et kart over Israel da Laila kommer med den fine kommentaren!
  Laila: Du jeg skjønner ikke dette helt. Er dette kartet over Nord Norge?  Aleksander: Harde bud sa Moses da han mista steintavlene på tæsan  Sofie: Har du nummeret til Skagen?
  Anne: Halloo, Sofie! Kan du snart lære deg at det ikke finnes bare et nummer til hele Skagen?  Preben: Hvor var du i helga?
  Sofie: Jeg var i selskap. 18 hadde Svennårsdag  Lærer: Vi tar bare VHS'en og gir den til it avdelingen, så overfører de den over til dataen!
  Sofie: Hæ? Er ikke VHS sånn store filmer? Hvordan går hele den killeren inni dataen?  Anne: Nå er vi med Bø!
  Sofie: Bø? Er ikke det med Bø sommerland? Trodde det var i nord Norge jeg  Laila: Isen smelter jo hvis vi ikke tar den i en frys
  Sofie: Vi tar bare vannet i vasken på det kaldeste og så legger vi isen oppi der. Da holder den seg frossen
  Anne: Sofie da! Vannet fra vasken er ikke minusgrader. Da hadde det jo vært is det som kom ut  Sofie: Var de solbrillene fine egentlig? Det var jo dere som sa jeg skulle kjøpe de
  Laila: Jeg sa ikke at du burde kjøpe de, sa bare at de var fine  Laila: Hallo, vi bor på tidenes stusseligste hotelrom
  Krister: Ja er det bare en seng og en sofa sånn typisk?
  Laila: Nei vi har ikke en sofa en gang!  Laila, Sofie og Anne: Der kjører tebanen, vi må løpe å rekke den
  Frank Johan: Skulle dere ta trikken? Hvorfor har vi strevd med å finne T-banen?
  Laila: Nei vi skulle ta T-banen? Den kjørte just forbi
  Frank Johan: HAHA. Det der er trikken altså!  Anne: åhr, det er så kaldt her.
  Sofie: Ja skal vi spør om de kan ta på Aircondition så blir det litt varmere?  Anne: Hallo, alle sier det?
  Sofie: Em, hvem sier det?
  Anne: Vet ikke..  Laila: Det var sykt god mat her på TGI Fridays
  Anne: Ja her må vi begynne å gå oftere
  Laila: Ja spesielt når vi bor 5 timer unna?

 • TRENGER BLOGG TIPS  Ok, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lenger? Var 2 uker siden jeg blgget her en dag, lesertallet synker noe helt ekstremt. Hva liker du at jeg blogger om?

  Anyways, jeg kom just hjem fra trening med Laila. Er utslitt! Ingen ting er så deilig som å stappe i seg en kaloribombe etter trening. Ben & Jerry's gjør susen. Nå må jeg hoppe i dusjen før jeg skal ut å sitte barnevakt hos min kjære søster i Søgne! Ha en konge kveld folkens.


  Sofie

 • DRESSES & COOKIES & JEWLERIES  Sofie

 • LIVE LOVE LAUGH  Sofie

 • EN GOSSIP GIRL BLOGG SOM BLOGGER OM OSS!!!  Ok.. Det begynte med at vi laget en gruppe på facebook som bare var for jenter! Vi er noen jenter i den gruppen som snakker, chatter, "sladrer" osv! Det ble plutselig medlem ei som het Samantha Seinfred! Hun hadde profilbilde som var layouten til gossipgirl! Hun postet plutselig et inlegg i denne gruppen som var link til en blogg.. Så sto det at vi måtte sende bilder og tips til gossipgirl2@hotmail.no hvis vi hadde tips om sladder! Vi sender inn bilder og sladder og "gossip girl" poster det.. Alle trodde det var meg fordi jeg er inni gossipgirl verdenen, men jeg har anelse på noen andre(skal ikke si navn) Vi vet ikke hvem det er, men en må det jo være! 

  Bloggen er hvertfall sinnsykt morsom, ta en titt: www.gossipgirllife.blogg.no !!

 • LEILIGHETEN I NEW YORK  Nå har Kamilla og jeg funnet drømmeleiligheten i NY! Den ligger 50 minutter fra Manhattan! En liten plass som heter Westbury! Fordi det er en stund fra Manhattan så får du mye for pengene! Vi har nemlig funnet en kjepefint leilighet som også er veldig billig! Vi får til og med Walk-in closet i leiligheten! 50 min med bussen så er vi på universitetet. 10 min med labbing til et stort shoppingsenter hvor de har butikken FOREVER21! Ææ, det blir så rått.. Det er også labbeavstand til fine restauranter og Starbucks coffee som vi skal ha hver morgen før skolen. Dette blir rått Kamilla!

  Felles for alle boerne i leilighetskomplekset:


  A= Shopping                        Runding=Leiligheten


 • KAMILLA OG JEG I NEW YORK  Etter mye informasjon, ringing rundt og snakking med rådgiver, så har vi funnet ut at vi ikke kan studere 1. år sosionom i California! Men det går ann i New York.. Så hvis ingen planer endrer seg, så kommer Kamilla og jeg til å studere 1. året social work på Long Island University i New York 2012-2013! Leilighetene er mye dyrere her enn California og skolen koster 140 000 kr! Men med studielån og stipend, så skal vi nok få det til! B and S in Manhattan.. Nå skal vi realisere drømmene våre, haha!


  Enten blir det C.W Post Campus:
  Eller Brooklyn Campus:
  Sofie

 • DRØMMER MEG TILBAKE..  ..til den Franske Riviera, nærmere sagt Juan les Pins. Sommeren 2009 reiste jeg ned og besøkte Sofie i Sør-Frankrike, og var der samme med familien hennes i nærmere 2 uker. Det var helt fantastisk. Stekende sol, tæning på lange hvite sandstrender, shopping i Nice, og ikke minst kveldskos på stranda med kjekke franske gutter! Vi hadde det så utrolig morro.

   

  Jeg er så heldig at jeg skal ned igjen på besøk til sommeren også. Da skal vi finne på så mye gøy i sammen. Gleder meg insane masse!

  Her er noen bilder fra da jeg var nede i 2009:

   
  På vei til byen for å spise  Klare for stranda!


  Beachball-settet ble flittig brukt  Ute å spiser  Vindushopping i Cannes  Roberto Cavalli's båt!
  Klare for nattbad!  hoho  Stuping og hopping fra moloen!


  Fina♥  Litt photoshoot er alltid gøy  Vi kjørte FlyFish, og jeg har aldri vært såå redd i hele mitt liv!  Kveldskos på stranda
  Bading ved bassenget


  I Tyskland på vei hjem!

   

   Ha en fin dag videre, så snakkes vi ♥

  -Anne-

   

 • STUDERE I CALIFORNIA 2012  Jeg har alltid hatt lyst til å studere et år utenlands! Nå begynner jeg for ordentlig å tenke på det.. Jeg tar påbygg til sommeren slik at jeg har studiekompetanse! Og så blir jeg russ våren 2012.. Etter sommerferien reiser jeg til USA! Tenk å rått? Jeg skal studere sosiologi, og jeg fant et universitet hvor de hadde det! Studiet varer ett år og går på engelsk. Universitetet ligger i San Diego, California og heter San Diego state university! Det er et sinnsykt fint universitet og har mye og tilby!

  San Diego ligger nærme Las Vegas, Los Angeles, Hollywood og de gøye plassene jeg vil besøke! Det er sommer hele året og aldri vinter.. Byen har nydelige strender og fint shoppingliv! Dette høres så gøy ut at jeg bare har lyst å ta neste året istedet! Jeg prøver å finne ut av boplass osv, men det går jo ann å bo på universitet også, det virker jo også kjempe gøy! Jeg håper virkelig dette skjer i 2012, og det tror jeg faktisk det gjør! Kan ikke vente..


  San Diego State Univerity 


  Sommer hele året!

  Sofie

 • EN BLOGG OVERRASKELSE..  Anne Gursli skal nå bli med på denne bloggen! Hun har blogget før, men stoppet for et år siden ca.. Jeg lurte på om hun hadde lyst å være med på denne bloggen, og det ville hun gjerne! Så i løpet av de neste dagene kommer dere til å lese innlegg fra Anne også! Hvis jeg blir blogglei, så blogger Anne, blir hun blogglei så blogger jeg, hvor smart er ikke det? Når headeren og alt er ferdig, så begynner hun også! Dette blir nok knallbra! Hvem liker ikke å se bilder av Anne?

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 3
  Ble tante igjen.. For 2 nydelige prinsesser


  Var pikefadder for Helene


  Begynte på Barn- og ungdom og møtte noen nydelige jenter


  Tur til Bortelid er et must på høsten


  Tilbake til Frankrike igjen! Savna det fælt nå.. Høstferien ble siste turen 2010!


  En tur til St. Tropez på meg


  Bading igjen! Var kaldt nå


  Var på åpning av Tante Annes kunstutstilling


  Så var det ANNE 17 ÅR


  Anne På Landet! Min alle bestevenn i 2010 også.. Haha


  Så var det tid for årets Hovdentur! Nå går det mot slutten av året..


  Så var det rett fra Hovden, til Halloweenparty hos Charlotte! Var konge


  HALLOWEEN


  Even er jo en kjekkas.. Selv på Halloweenparty


  Så var det årets Bjørnevannstur som jeg også fikk deltatt på i 2010


  Lan og Pysjamaskveld var også et av eventene 2010


  SÅ VAR JEG 17!! Jentebursdag hjemme


  Så var Stine Maria også 17! Feiring hjemme hos henne


  Jeg klippet Anne


  Var på julebord med SUF


  Feiret Laila 18 år


  JUL I STUEN


  Var på Bortelid igjen.. Prøvde ut de nye slalomskiene


  Chillet på jobb med Lotte!


  Var på Julefesten 2010


  Så var det nyttårsaften!

  2010 var konge! Håper på et enda bedre år 2011..

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 2
  Så mange grinefilmer med Anne Panne


  Feiret Silje 17 år


  Koste meg masse med jentene

  Så kom sommeren


  Og det ble mange deilige dager på Bystranda


  Ahh, digg


  Kos på bystranda igjen


  Digger det bilde fra familieskelskap


  Anne og jeg rigget oss til ute i hagen


  Det ble en del spising på Fiskebrygga! Kos


  Årets St. Hans ble feiret hjemme hos Jonas


  Krabber og kos i Blomma med noen ekstremt gode jenter


  Ble ikke mye bading hjemme i Norge! Men ingenting er som Blomma en deilig sommerdag..


  All the single ladies.. Tæhæ


  Et lite stopp på veien! Mye råning med Laila jah


  Grilling og kos hjemme hos meg


  Jeg, Malene, Solveig, Stine og Anne! SOMMERKOS


  Endelig ned til Frankrike igjen! Lotte og jeg i Monaco


  På Missekonkuranse i Frankrike


  Den andre scooteren var forsvunnet. Da ble det 3 på 1!


  Solte meg masse


  Grand Canyon Du Verdon! På scootertur i Province..


  Besøkte Eifelltårnet igjen! 1. gang siden år 2000! Elsker Paris


  Søster og bror drikker Starbucks i Paris


  Jentekveld hos Stine Marie


  Holmetur


  Holmetur i Kristiansand skjærgård! Deilig


  En avsluttende sommermiddag på Fiskebrygga


  Var på Piratfest den siste uka av sommerferien

  Det siste inlegget poster jeg senere! Det blir den 3. og siste delen av 2010..

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 1
  Jeg pusset bare tennene 1 gang i hele 2010! SLÅ DEN DU


  Jentekvelder


  Skiturer på Hovden


  Bading i snøen


  Reiste til Egersund for årets Vårfest 2010


  Hvor vi overnattet hos min kjære kusine Hanna Lovise


  Det var hvertfall nok snø i 2010! Kanskje det blir like mye i år?


  Reiste ned til leiligheten i vinterferien og spilte boccia


  Så gikk den vinterferien også i vask! Brakk armen for 3. gang og forstuet den andre!


  Litt fotoshoot


  Chatroulette?


  Min bror, kjære kusine og fetter konfirmerte seg


  Var på suf-camp 2010


  Så var det allerede tid for 17. mai. Den ble feiret i Søgne med masse flotte folk


  Min kjære bror og flotte Kristine giftet seg


  Lange kvelder i sjekta til Aleksander


  Koskos! Snart sommerferie..


  Ble mange råneturer med Laila på scooteren


  Klare for Bryan Adams konsert


  Helten på scenen


  Det var awesome!

  Jeg fant ut at jeg hadde så ekstremt mange bilder! Så resten av bildene kommer senere! Da blir det sommer og høst bilder..

 • KLAR FOR JULESHOPPING  I dag er det klart for å handle julegaver! Jeg og Laila skal til byen etter skolen. Blir så koselig å gå å handle i julegadene fulle av snø og julepynt. Har ikke fått handlet en julegave enda, så håper på å få kjøpt noen idag! Forresten så har jeg laget meg en finfin øsnkeliste til jul! Kanskje jeg skal poste den her snart?

  Er det noe spesielt som du ønsker deg til jul?


  Julestemning var det hvertfall 1. desember når Månetoppen ble vist på TV

 • TONIGHT  Ikveld skal jeg bare være hjemme å kose meg med min bestevenn for alltid, Anne! Se alle julekalenderne, spise gåttår og ikke minst sove lenge imorgen tidlig, som jeg ikke har kunne gjøre på 100 år! Jeg er forresten dønn lei av facerape hele tida! Kan jo ikke gå vekk fra dataen et sekund uten at statusen min er oppdatert med et eller annet tull! Som f.eks: Off, er så kjipt med diarè.. Tusen takk for den flotte statusoppdateringen Anne! Wait and see, skal nok inn på facebook nå og gjøre igjen! Synd jeg kan passordet ditt smukka..

 • GIVE ME THAT DRESS
  Kjolen som ulrikke lund la ut på bloggen hennes for et par dager siden! Noe av det fineste jeg har sett..

 • TENNING AV JULEGRANA I KRISTIANSAND  På søndag var det 1- søndag i advent, og også tennig av julegrana i Kristiansand! Laila og jeg var nede i byen for å se når den ble tent! Det var kos.. Julemusikk, tenning av grana, masse folk, fakler og kafèbesøk! Deilig med sånne avslappende dager..


  Jeg og CowboyLaila koser oss med kakao fra Hos Naboen!

 • MY SUPER SWEET 17  Jeg hadde en kjempe fin bursdagsfeiring på fredag! Masse flotte jenter gjorde kvelden komplett.. Dere er virkelig gode! Vi spiste favorittretten min fløtegratinerte poteter og indrefilet, så dansa vi, sang, snakka, lo og koste oss!

  Jeg fikk masse penger så jeg får handlet noen fine julegaver! Så fikk jeg kjempe fine hjemmelagde kort, marsipanpølser som jeg bare elsker.. Jeg koste meg kjempe masse og bildene sier vell sitt! • KLAR FOR JENTEBURSDAG • BURSDAGSJENTE DET ER JEG  Finally! Nå er jeg 17 år.. Det er så sinnsykt koselig med bursdag! Våkne opp av bursdagssangen, våkne opp til masse gratulasjoner på facebook, våkne opp til klemmer fra gode folk.. Alt er bare så koselig! Ikveld skal jeg ha et lite jenteselskap med masse fine jenter.. Gleder meg!

 • SKOLE ER BARE LEK FOR OSS  Masse lek, besøk av kronpsins Håkon, sang, baking, gøye lærere, servering osv! Noen kan kanskje si har det veldig greit på barne- og ungdom. Og det har vi virkelig! Vi får masse gøye oppgaver som andre skolelinjer aldri hadde fått! Men vi har det hardt også! Innleveringer, skolearbeid, lekser, fremføring osv! Men alt i alt så er det veldig gøy på Barn- og ungdom! Så jeg anbefaler denne linjen virkelig..

 • ENDELIG NYTT KJOLESTATIV  Nå var jeg dritt lei av at kjolene hang på kleshengere, som igjen hang på en kleshenger, som igjen han på en spiker som jeg hadde spikret inn i veggen! Så idag dro mamma og jeg ut på IKEA og vi fikk handlet et nytt kjolestativ til meg! Ahh, deilig.. Jeg monterte til og med hele stativet selv.. Nå kan du bare kalle meg elektrikeren neste gang du ser meg!  Jeg er superfornøyd

 • RUSSEKRIG PÅ SKOLEN  Overskriften sier vell sitt? Tror aldri det har vært så gøy i kantina før.. Haha! DRAMA! Russen tar helt av fortida, og idag var det den såkalte sminkefrie dagen for alle 1-2 klassinger.. Ingen bruker jo mer sminke enn disse 3. klasse jentene som hadde lagd dette eventet på face! Ble ganske ironisk! Ingen kom uten sminke, så det sier litt om å mye folk fryktet den russen.. Og russen sa de skulle vaske trynene med sminkefjerner hvis vi gikk med sminke.. Skjedde det? NEI! De var visst ikke så tøffe likevell.. 1-2 klasse gikk idag imot russen.. Bombanderte dem med vannballonger! Det var heller et gøy syn! Selvom vi alle sikkert er på terrorlista nå, så var det definitivt verdt det.. Russen ble idag eid, og jeg regner med det fortsetter sånn..

 • WHAT I DID THIS WEEKEND  Denne helga har jeg vært på lan og pysjamasfest fra fredagen til lørdagen som jeg og noen andre venner arrangerte! Var over 70 flotte mennesker, og natten var bare kjempe bra! Vi sang singstar, spilte fifa, snakka, spilte alias osv! Mens andre folk satt og GAMET! På lørdagen var det jentekveld, og det er jo alltid kos! Hos Karina var vi 7 jenter og spiste masse gåttår og bare snakka! Helgen har med andre ord vært kjempe bra, og her kommer noen bilder!

  Bilder fra fredagskveld


  Så et par bilder fra lørdagskvelden:


 • GRATULERER MED DAGEN JENTER  Stine og Solveig har bursdag idag! Gratulerer med dagen jenter! Dere må ha en super dag, det fortjener dere!


  Stine og Solveig!


  Solveig og jeg i sommer!


  Stine og jeg i sommer


  Stine, Solveig og jeg.. I ♥ U

 • JA NÅ HAR JEG KLIPPET HÅRET!!!!!  Nå trengtes det virkelig! Og min gode venn Malene som er blitt en sånn dyktig frisør, skulle klippe meg denne gang! Hun er jo blitt superflink! Jeg ble veldig fornøyd, selvom jeg kommer til å savne det lange håret også! Det vokser jo ut engang igjen! Tusen takk Malene..  KOMMER VIRKELIG TIL Å SAVNE DET LANGE HÅRET:

 • JULESTEMNING ER...  ...Mye! For og nevne noe: Pepperkaker, CB julebrus, Jul i Blåfjell, julesanger på radio, stearinlys og adventlys, julekonsert, adventkalender, julegater i byen, julenisser i butikkene, julemiddager, bake kakemenn, julefilmer på tv'en, julebord, julepynt i hus og klasserom, juleverksted, fenalår, kjøpe julegaver, gå julebukk, komme hjem til stearinlys og julemusikk, pynte juletreet og mandariner!

  Her har jeg slengt med noen bilder fra forrige juetid:

  Hva er julestemning for deg?

 • CHRISTIAN LOUBOUTIN - WORLDS GREATEST SHOE DESIGNER

 • TORSDAG KVELD FRA NYDALEN MARATON  Torsdag kveld fra Nydalen må jo være verdens morsomste program! Jeg knekker sammen i latter hver gang jeg ser det.. Mamma fortalte til morgenen at de hadde hørt latteren vår i strekk fra vi satt oss opp orran tv'en, til hun måtte ringe opp klokka 12 å si at de ikke fikk sove.. Jeg kan hvertfall si at Kamilla lo så hun grein, som vanlig! Haha! Skjønna.. • 4 NYDELIGE KJOLER FRA NELLY

 • WE HEART IT • BILDER FRA HALLOWEEN PARTY  Fryktelig lenge siden jeg har blogget nå! To uker? Ups.. Har ikke hatt så veldig lyst, og så er det så mye annet som skjer, får ikke brukt tiden til bloggingen! Men nå er det mange som har klaget, så jeg skal prøve å skjerpe meg.. IGJEN! Siden jeg blogget sist har det vært skole som vanlig og jobb, møter, Hovden, kino, halloweenparty, byturer og Bjørnevannstur! Jeg har med andre ord hatt det helt topp! Her er noen bilder!

  Ble så mange bilder, så i dette innlegget blir det bare fra Halloween partyet:


  Meg, Joana, Charlotte Amalie, Emilie og Anne!


  Anna og Charlotte er fine som vanlig!
  Kattesminken og katteørene er borte vekk!


  Skummelt...


  Skumlere?


  Jeg og bursdagsbarnet!

  Var du på noen halloweenfest?

 • EN KJOLE - FØR OG ETTER  Ja slik ser min konfirmasjonskjole ut som jeg brukte for 2 år siden! Jeg tok den frem igjen her en dag og fant ut at den en egentlig utrolig fin, den burde bare vært litt kortere. Hater kjoler som går til midt på leggen! Så jeg prøvde å brette den litt opp, og fant ut at resultatet ble tålig bra!


  Slik ser den ut før jeg begynner!


  Og slik ser den ut etterpå! Kanskje den skulle vært litt lengre. Hva synes du om resultatet?

 • ELSKER Å KOMME 1 TIME FØR TIDA  Åhr, elsker å komme på skolen klokka 8 når jeg egentlig begynner klokka 9! Noe så gøy! Wuhuu. Det verste er at jeg satt i kantina en time uten internett.. Nå har jeg endelig fått selskap av andre elever her. FN-dag idag, så nå sitter vi å jobber med oppgaver om FN! Noe annet som er ekstra gøy idag er at vi skal ha norsk i langfri! En skoledag fra 8-16 er drit gøy når du ikke får langfri.. Åhr, serriøst! Det eneste positive i denne dagen er at Anne Gursli skal ha selskap ikveld! Can't wait! Kommer bilder fra selskap og outfit senere..

  I mellomtiden får dere se på bilder fra skoleåret så langt:

  Hege, Marion, Kristin, Kamilla og Marlene


  Jeg, Hege, Marlene, Elina og Kamilla


  Bursdagsveggen vår


  Kristine og jeg i kantina


  Elina, Maren, Charlotte, Hege og Kamilla


  Maren og Marion gjør seg klare for skolebildet


  Besøk av politiet og Kronprins Håkon!

 • KAFÈ BESØK OG KUNSTUTSTILLING  Igår var jeg i byen med min søte Charlotte Amalie etter skolen! Fikk kjøpt et par øredobber, men ikke mer! Nå sparer jeg til Hovden tur om to helger, så kan ikke bruke opp pengene! På kvelden var det Tante Anne som hadde åpning av kunstutstilling i byen.. Kjempe mange fine bilder der! Nå kom jeg just hjem fra byen igjen! Har vært der med Kristine den Fine! Vi satt på hos naboen og hadde en deilig lunsj! Ingenting er som frihelg.. Mens vi satt der fant vi ut at ikveld skal vi ha en jentekveld! Det blir kooos! Ingen ting er som jentekvelder i kjellerstua til Kristine..


  Malene, Anne og jeg på kunstutstillingen


  Kristine snuppa og hennes altfor store porsjon som jeg måtte spise opp!


  Og jeg som koser meg med kyllingpasta!

  Skal du noe gøy idag?

 • JENTENE SOM BETYR SÅ MYE  Bare se hvor gøy vi har det! Snupper..

 • INNKJØPENE FRA FRANKRIKE  Jeg har hatt en super tur! Klarte forresten å bruke opp alle pengene på sko, så fikk ikke rå til så veldig mye mer egentlig, haha! Men, men.. Like greit! Her er noen bilder av innkjøpene:
  Kjøpt i Nice


  Sorte støvler kjøpt i Juan les Pins


  Militærgrønne støvletter kjøpt i Nice


  Blå Converse kjøpt i Antibes


  Sorte pumps kjøpt Juan les Pins


  Trenings genser og joggesko! Har planer om å bli litt sunnere.. Haha


  Lyserosa topp kjøpt i St. Tropez


  Jeans fra Bershka, kjøpt i Nice


  Pelsvest kjøpt i Juan les Pins


  Beige jakke kjøpt i Tyskland på vei hjem


  Øreringer kjøpt i St. Tropez


  Smykke kjøpt i Nice

  Så var den enda en topp, som er til vask nå, så blir nok ikke noe bilde av den!

 • ST. TROPEZ  En liten oppdatering fra Frankrike.. Har hatt det helt topp, og er blitt ekstremt hekta på Gossip Girl, elsker det! Idag har vi vært i St. Tropez.. Har vært der før, men er en stund siden nå, så husket det ikke sånn veldig godt! Det er så gøy å være der, tror jeg kunne sittet i mange timer og bare sett på folkene! Dette sier jeg uten å overdrive: De fleste damene som bor der har sprøyta ett eller annet inn i fjeset, husene de bor i koster runst 50 mill i gjennomsnitt, bilene er av det dyreste du kan finne, ikke et menneske går med billige klær, klesbuttikkene i byen er av de dyreste du kan finne, fant f.esk en helt vanlig jakke(ikke pels eller noe annet liknende) til 50.000 kroner! Vesker til 100.000 kroner.. I butikkene er det ikke lov til å løfte opp klærne, butikkeieren holder de opp og vi ser de på de.. Det er moteshow eller bilutstillinger ca hver uke! Alle har ekstremt fint og gjennomført klesstil! Kjole er helt vanlig, og høye hæler er mer normalt enn lave sånn til hverdags! På sommeren er dette en av de mest ettertraktede byene for kjendisene.. En dag vil jeg besøke verdens mest berømte og eksklusive natt klubb, VIP ROOM! Tenk og leve et slikt liv? VILT!

  Bilder fra turen så langt:


  Mamma koser seg i solen


  Oskar, mamma og jeg på vei hjem fra stranden


  Elsker å våkne opp til dette


  Noen er hektet på Gossip Girl.. Haha


  Elsker husene her nede


  På vei til St. Tropez


  Mange folk på stranden i St. Tropez? Haha


  Love it


  Jeg fant drømmescooteren med Burberry sete trekk
  ROBERTO CAVALLI  Nå må jeg løpe! Skal ut å kose oss! Ha en fortsatt fin høstferie!

 • DA ER JEG KLAR FOR AVREISE  Nå er det like før vi setter oss i bilen og kjører nedover! Elsker å kjøre bil gjennom Europa.. Du får mye mer ut av reisen enn å fly da! Men i år skal det gå fort, så på denne tida imorgen er vi nok nesten fremme i leiligheten! Nå har vi rigget oss med masse filmer og musikk til å ha i bilen, så dette blir kos! Jeg skal som sagt prøve å blogge der nede også! God høstferie alle sammen..

 • CAFELATTE MED KARAMELL  Søndag var en avslappende dag, som vanlig! Var på kafè med Anne og Kirsti.. Og Annes flotte søster Kirsti spanderte på oss. Først tok vi farvell med Edvard som skulle i militæret, så tok vi turen opp på Egon.. Cafelatte med karamell er en klart favoritt! Nam.. Så var det enda en kopp med kakao etterpå! Skikkelig deilig..


  God tur i militæret Edvard!


  Snupper..


  Bestevenner..

 • 3 DAGER, AND I'M BACK AGAIN  Om 3 dager reiser jeg ned til Frankrike igjen! Det skal bli så deilig.. Ligge å sole meg, shoppe og bare slappe av på rivieraen i en uke! Det kan ikke bli bedre, akkurat det jeg trenger nå! Jeg skal prøve å blogge og sånn selvom jeg er bortreist.. Internett er vi ikke så smarte å ha fått oss i leiligheten, vi jobber med saken! Men Mc'Donalds har internett, så jeg kommer nok til å henge der på kveldene for å oppdatere dere! Skal du noe spennende i høstferien?  Meg og min skjønne niese Malene!

 • NYTT DESIGN.. HVA SYNES DU?  Snille Katrine har laget nytt design for meg! Jenta er bare super flink til å lage design og hun er også en sinnsykt flink fotograf! Sjekk ut bloggen hennes! Jeg er kjempe fornøyd med det nye designet, akkurat slik jeg så det for meg! Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes..
  Tusen takk Katrine: • SKOLEBILDE  Da har skolebilde kommet! Har du fått ditt? Hva synes du? Er du fornøyd med ditt?

                                        

 • GOD MORGEN ALLE BLOGGLESERE  Nå har jeg fryktelig dårlig tid! Skal være på skolen om 20 min og her sitter jeg å blogger mens jeg legger manikyr! Det er rebustur idag, vi kjører rundt i biler masse ungdommer og løser rebuser og kapper videre! Jeg er med å holder arrangementet, så håper på at dette blir bra! På kvelden blir det mat, kos og underholdning med alle de fine folkene! Har du vært med på noe liknende før?

  Jaja, her er hvertfall et bilde av hvordan jeg ser ut for dagen: • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits