SOFIES BLOGG -

DAGENS INNKJØP
Beige kåpe fra Vero Moda!


Svarte sko fra H&M
Sofie

 • EN GOSSIP GIRL BLOGG SOM BLOGGER OM OSS!!!  Ok.. Det begynte med at vi laget en gruppe på facebook som bare var for jenter! Vi er noen jenter i den gruppen som snakker, chatter, "sladrer" osv! Det ble plutselig medlem ei som het Samantha Seinfred! Hun hadde profilbilde som var layouten til gossipgirl! Hun postet plutselig et inlegg i denne gruppen som var link til en blogg.. Så sto det at vi måtte sende bilder og tips til gossipgirl2@hotmail.no hvis vi hadde tips om sladder! Vi sender inn bilder og sladder og "gossip girl" poster det.. Alle trodde det var meg fordi jeg er inni gossipgirl verdenen, men jeg har anelse på noen andre(skal ikke si navn) Vi vet ikke hvem det er, men en må det jo være! 

  Bloggen er hvertfall sinnsykt morsom, ta en titt: www.gossipgirllife.blogg.no !!

 • SELSKAP OG PARYKKPARTY PÅ EN KVELD  Igår feiret vi Karina 19 år på Pieder ro! Det var kjempe kos. God mat, fine folk, latter og mye morro! Etter at vi hadde vært på Fiskebrygga, så tok Anne og jeg turen til ei i klassen. Hun hadde parykkparty, vi fikk vært der litt før vi telefonen ringte, og det var masse folk hjemme hos meg! Jeg kom meg hjem og fikk avsluttet kvelden hjemme hos meg med god musikk og 0 mat! • Dagens innkjøp  Skjørt fra H&M


  Topp fra H&M


  Buffalo pumps fra dna
  Sofie

 • LEILIGHETEN I NEW YORK  Nå har Kamilla og jeg funnet drømmeleiligheten i NY! Den ligger 50 minutter fra Manhattan! En liten plass som heter Westbury! Fordi det er en stund fra Manhattan så får du mye for pengene! Vi har nemlig funnet en kjepefint leilighet som også er veldig billig! Vi får til og med Walk-in closet i leiligheten! 50 min med bussen så er vi på universitetet. 10 min med labbing til et stort shoppingsenter hvor de har butikken FOREVER21! Ææ, det blir så rått.. Det er også labbeavstand til fine restauranter og Starbucks coffee som vi skal ha hver morgen før skolen. Dette blir rått Kamilla!

  Felles for alle boerne i leilighetskomplekset:


  A= Shopping                        Runding=Leiligheten


 • KAMILLA OG JEG I NEW YORK  Etter mye informasjon, ringing rundt og snakking med rådgiver, så har vi funnet ut at vi ikke kan studere 1. år sosionom i California! Men det går ann i New York.. Så hvis ingen planer endrer seg, så kommer Kamilla og jeg til å studere 1. året social work på Long Island University i New York 2012-2013! Leilighetene er mye dyrere her enn California og skolen koster 140 000 kr! Men med studielån og stipend, så skal vi nok få det til! B and S in Manhattan.. Nå skal vi realisere drømmene våre, haha!


  Enten blir det C.W Post Campus:
  Eller Brooklyn Campus:
  Sofie

 • CHRISTIAN LOUBOUTIN  Det er vell ingen tvil om at Christian Louboutin er en helt RÅ sko-designer! Han er i alle fall min favoritt. Skoene han lager er så utrolig flotte, prisene derimot, er noe annet! Jeg er helt frelst, og kan sitte å kikke på hjemmesiden i laang tid og bare sikle! Skoene er fulle av detaljer og hver sko har en rød-lakkert såle!

     Detaljerte eller hva? Disse koster hele 20.850 kr.  Disse er mine favoritter med 15 cm hælhøyde, med en pris på 14.700 kr. Elsker dem!

  Hva synes du om skoene?
  Anne

 • KUSINE KVELD  Ja nå er jeg klar for kusinekveld med 3 av kusinene mine! Har jo over 60 kusiner og fettere så hadde ikke vært så lett hvis jeg skulle tatt med alle, haha! Skal snart ned å hente noe kinamat, så kommer jentene, og da skal vi kose oss ordentlig hjemme hos meg! Lenge siden vi har kost oss ordentlig i sammen, burde gjort det oftere..


  Martha, Lisa, jeg og Caroline!
  Sofie

 • FREDAG  Det er helg, og det er FREDAG, min absolutt yndlings dag gjennom hele uken.. I kveld skal jeg på deilig middag i leiligheten til Glenn, kjæresten til mi søster, med masse fine folk. Gleder meg! Tror biff står på menyen, hvis jeg ikke tar helt feil, og biff slår jo aldri feil.

  Ha en strålende fredag ♥

   

  -Anne-

 • DRØMMER MEG TILBAKE..  ..til den Franske Riviera, nærmere sagt Juan les Pins. Sommeren 2009 reiste jeg ned og besøkte Sofie i Sør-Frankrike, og var der samme med familien hennes i nærmere 2 uker. Det var helt fantastisk. Stekende sol, tæning på lange hvite sandstrender, shopping i Nice, og ikke minst kveldskos på stranda med kjekke franske gutter! Vi hadde det så utrolig morro.

   

  Jeg er så heldig at jeg skal ned igjen på besøk til sommeren også. Da skal vi finne på så mye gøy i sammen. Gleder meg insane masse!

  Her er noen bilder fra da jeg var nede i 2009:

   
  På vei til byen for å spise  Klare for stranda!


  Beachball-settet ble flittig brukt  Ute å spiser  Vindushopping i Cannes  Roberto Cavalli's båt!
  Klare for nattbad!  hoho  Stuping og hopping fra moloen!


  Fina♥  Litt photoshoot er alltid gøy  Vi kjørte FlyFish, og jeg har aldri vært såå redd i hele mitt liv!  Kveldskos på stranda
  Bading ved bassenget


  I Tyskland på vei hjem!

   

   Ha en fin dag videre, så snakkes vi ♥

  -Anne-

   

 • Dagens drømme outfit  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com

  Sofie

 • LITT OM MEG  Tenkte jeg kunne fortelle litt om meg selv, siden jeg nå er en del av denne bloggen sammen med Sofie! Først vil jeg bare si at jeg synes det var veldig stas da Sofie spurte om jeg ville ha bloggen sammen med henne. Har hatt blogg tidligere, men slettet den fordi jeg aldri blogget. Nå derimot skal jeg prøve å blogge så ofte jeg kan.

   

  Jeg heter Anne Gursli! Bor på Mosby, like utenfor Kristiansand. Jeg er minste barn i en søskenflokk på 8(!), og kunne ikke tenke meg å hatt det anderledes! Går 2. året på videregående skole på Barn- og ungdom. På fritiden jobber jeg sammen med Sofie på en vaskejobb, jeg synger i kor, jeg går også til sangpedagog og tar sangtimer og går selvfølgelig også sammen med venner!

   

  Håper dere vil like det jeg vil komme til å dele på bloggen! Vi snakkes♥

  Anne

 • DAGENS OUTFIT
  Bukse/tights fra Pieces - Skjerf fra H&M - Bluse fra St.Tropez -Skinnjakke fra bikbok -
  Støvler fra Juan les Pins - Veske fra Lindex

  Sofie

 • STUDERE I CALIFORNIA 2012  Jeg har alltid hatt lyst til å studere et år utenlands! Nå begynner jeg for ordentlig å tenke på det.. Jeg tar påbygg til sommeren slik at jeg har studiekompetanse! Og så blir jeg russ våren 2012.. Etter sommerferien reiser jeg til USA! Tenk å rått? Jeg skal studere sosiologi, og jeg fant et universitet hvor de hadde det! Studiet varer ett år og går på engelsk. Universitetet ligger i San Diego, California og heter San Diego state university! Det er et sinnsykt fint universitet og har mye og tilby!

  San Diego ligger nærme Las Vegas, Los Angeles, Hollywood og de gøye plassene jeg vil besøke! Det er sommer hele året og aldri vinter.. Byen har nydelige strender og fint shoppingliv! Dette høres så gøy ut at jeg bare har lyst å ta neste året istedet! Jeg prøver å finne ut av boplass osv, men det går jo ann å bo på universitet også, det virker jo også kjempe gøy! Jeg håper virkelig dette skjer i 2012, og det tror jeg faktisk det gjør! Kan ikke vente..


  San Diego State Univerity 


  Sommer hele året!

  Sofie

 • DAGENS INNKJØP  Dagens innkjøp er ei veske jeg fikk kjøpt på Lindex!

 • EN BLOGG OVERRASKELSE..  Anne Gursli skal nå bli med på denne bloggen! Hun har blogget før, men stoppet for et år siden ca.. Jeg lurte på om hun hadde lyst å være med på denne bloggen, og det ville hun gjerne! Så i løpet av de neste dagene kommer dere til å lese innlegg fra Anne også! Hvis jeg blir blogglei, så blogger Anne, blir hun blogglei så blogger jeg, hvor smart er ikke det? Når headeren og alt er ferdig, så begynner hun også! Dette blir nok knallbra! Hvem liker ikke å se bilder av Anne?

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 3
  Ble tante igjen.. For 2 nydelige prinsesser


  Var pikefadder for Helene


  Begynte på Barn- og ungdom og møtte noen nydelige jenter


  Tur til Bortelid er et must på høsten


  Tilbake til Frankrike igjen! Savna det fælt nå.. Høstferien ble siste turen 2010!


  En tur til St. Tropez på meg


  Bading igjen! Var kaldt nå


  Var på åpning av Tante Annes kunstutstilling


  Så var det ANNE 17 ÅR


  Anne På Landet! Min alle bestevenn i 2010 også.. Haha


  Så var det tid for årets Hovdentur! Nå går det mot slutten av året..


  Så var det rett fra Hovden, til Halloweenparty hos Charlotte! Var konge


  HALLOWEEN


  Even er jo en kjekkas.. Selv på Halloweenparty


  Så var det årets Bjørnevannstur som jeg også fikk deltatt på i 2010


  Lan og Pysjamaskveld var også et av eventene 2010


  SÅ VAR JEG 17!! Jentebursdag hjemme


  Så var Stine Maria også 17! Feiring hjemme hos henne


  Jeg klippet Anne


  Var på julebord med SUF


  Feiret Laila 18 år


  JUL I STUEN


  Var på Bortelid igjen.. Prøvde ut de nye slalomskiene


  Chillet på jobb med Lotte!


  Var på Julefesten 2010


  Så var det nyttårsaften!

  2010 var konge! Håper på et enda bedre år 2011..

 • DAGENS DRØMME OUTFIT
  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com
  Sofie

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 2
  Så mange grinefilmer med Anne Panne


  Feiret Silje 17 år


  Koste meg masse med jentene

  Så kom sommeren


  Og det ble mange deilige dager på Bystranda


  Ahh, digg


  Kos på bystranda igjen


  Digger det bilde fra familieskelskap


  Anne og jeg rigget oss til ute i hagen


  Det ble en del spising på Fiskebrygga! Kos


  Årets St. Hans ble feiret hjemme hos Jonas


  Krabber og kos i Blomma med noen ekstremt gode jenter


  Ble ikke mye bading hjemme i Norge! Men ingenting er som Blomma en deilig sommerdag..


  All the single ladies.. Tæhæ


  Et lite stopp på veien! Mye råning med Laila jah


  Grilling og kos hjemme hos meg


  Jeg, Malene, Solveig, Stine og Anne! SOMMERKOS


  Endelig ned til Frankrike igjen! Lotte og jeg i Monaco


  På Missekonkuranse i Frankrike


  Den andre scooteren var forsvunnet. Da ble det 3 på 1!


  Solte meg masse


  Grand Canyon Du Verdon! På scootertur i Province..


  Besøkte Eifelltårnet igjen! 1. gang siden år 2000! Elsker Paris


  Søster og bror drikker Starbucks i Paris


  Jentekveld hos Stine Marie


  Holmetur


  Holmetur i Kristiansand skjærgård! Deilig


  En avsluttende sommermiddag på Fiskebrygga


  Var på Piratfest den siste uka av sommerferien

  Det siste inlegget poster jeg senere! Det blir den 3. og siste delen av 2010..

 • BILDER FRA ÅRET 2010 - DEL 1
  Jeg pusset bare tennene 1 gang i hele 2010! SLÅ DEN DU


  Jentekvelder


  Skiturer på Hovden


  Bading i snøen


  Reiste til Egersund for årets Vårfest 2010


  Hvor vi overnattet hos min kjære kusine Hanna Lovise


  Det var hvertfall nok snø i 2010! Kanskje det blir like mye i år?


  Reiste ned til leiligheten i vinterferien og spilte boccia


  Så gikk den vinterferien også i vask! Brakk armen for 3. gang og forstuet den andre!


  Litt fotoshoot


  Chatroulette?


  Min bror, kjære kusine og fetter konfirmerte seg


  Var på suf-camp 2010


  Så var det allerede tid for 17. mai. Den ble feiret i Søgne med masse flotte folk


  Min kjære bror og flotte Kristine giftet seg


  Lange kvelder i sjekta til Aleksander


  Koskos! Snart sommerferie..


  Ble mange råneturer med Laila på scooteren


  Klare for Bryan Adams konsert


  Helten på scenen


  Det var awesome!

  Jeg fant ut at jeg hadde så ekstremt mange bilder! Så resten av bildene kommer senere! Da blir det sommer og høst bilder..

 • DAGENS INNKJØP

  Cardigan med belte til fra H&M


  Genser fra Vero Moda


  Cardigan fra Vero Moda


  Cardigan fra Vero Moda


  Og enda er cardigan fra Vero Moda


  Bluse fra Gina Tricot


  Cardigan med belte fra H&M


  Skinnhansker fra Cubus og maskara fra L'oreal


  Og til sist en veske fra H&M

 • MIN NYTTÅRSFEIRING  Kan jo ikke bryte tradisjonen med å være med Lotte kusina på nyttårsaften! Har vært det så lenge jeg kan huske.. Og i år brakte vi også tilbake tradisjonen med fondue! Tror aldri jeg har spist meg så mett før.. Det var hvertfall en gøyal nyttårsfeiring selvom det ikke var så ekstremt mange raketter på himelen. Typisk at det skal blåse og regne så mye akkurat 31. desember!  godt nyttår alle sammen!


 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits