SOFIES BLOGG -

DAGENS INNKJØP - 31.01.12Var hjemme fra skolen i dag, var veldig dårlig i form. Men tok noen tabletter så jeg fikk derfor nok overskudd til en liten bytur! Skulle egentlig bare kjøpe buksen tll venstre her! Men jeg endte opp med en grønn og svart en også og to topper. Wiii


Den vinrøde - VeroModa. Den grønne og i skinn - GinaTricot 


T-skjorten fra GinaTricot. Genseren fra H&M

 • EVER BEEN TO MONACO ?  Jeg synes Monaco er det fineste landet jeg har vært i. Det er så fint og rent over alt. Casinoer, slott, noen av de flotteste restaurantene i verden, designerbutikker på rad og rekke. Det er nye eventer nesten hver dag der, og det er alltid noe du kan gjøre. Når jeg går der selv pleier jeg bare å se, for et liv på folk! 60 år gamle damer med botox og silikon er heller ikke uvanlig å se overalt! For franskmennene i Monaco er det helt vanlig å gå på stranden med høye hæler og smykker. Du ser ikke tiggere eller uskikkelige mennesker. Hyggelige politifolk er over alt i gatene og alle er bare mega hyggelige. Det går heller ikke ann å pynte seg for mye, og det passer meg helt perfekt! Det er som å komme til drømmeland, haha! Du bøøøør reiser der • NEW YORK CITY STREETSTYLE


 • UT MED MIN KJÆRE  Nå er jeg pyntet og klar for å ut å spise med min kjære Mathias! Gleder meg. Hva skal du i kveld?

 • DET NYE  I julegave av ei venninne fikk jeg 6 mnd abbonoment på motemagasinet "Det nye" Dritgøy julegave og jeg storkoser meg hver mnd jeg får det i posten. Andre måneden nå og gleder meg til å få de neste! Hihi.   Tusen takk Charlotte <3

 • DRØMMEANTREKKENE MINE - DIN FAVORITT?  Jeg gikk gjennom gamle innlegg og fant mange drømmeantrekk som jeg har laget. Jeg fant 4 stk som jeg synes fortsatt er helt nydelige. Hvilke av de liker du best?

  Antrekk kan du selv sette sammen med www.polyvore.com 

 • DAGEN I DAG  Nå sitter Anne og jeg hjemme å gjør lekser. Veldig deilig at læreren er syk og vi kan jobb hjemme! Ellers har jeg hatt glattkjøring og skal ha enda fler kjøretime senere i dag etter skolen. Men det er bare gøy, så ikke noe stress! I kveld får jeg besøk av snuppene jeg skal til New York med. Snakke, lage "Have to do" lister osv osv. Gleder meg det blir kos!


  Genser fra Cubus og skjorte fra GinaTricot

 • DRØMMER...  Har du noengang drømt en helt fantastisk drøm og dermed våknet opp til ditt vanlige liv etter at du har levd i en drømmeverden hele natta? Det har nemlig jeg. Og i natt tok det kaka.

  Her har du min verdens beste drøm:
  Det begynte med at jeg skulle reise til New York. Jeg skulle bo hos en familie fremmed familie. Da jeg kom frem så jeg at denne nydelige leiligheten hadde et "gossip girl" preg over seg. Nydelige duse farger og dyre fine møbler. Det beste hendte da Blake Lively kom ned trappen å hilste på meg. Hun var dattera i huset. vi fant fort tonen og jeg følte vi ble bestiser med en gang. Plutselig kom jeg på at jeg hadde drømt om å få møte henne hele mitt liv. Nå var det blitt hverdagen min. Og vi hadde det så gøy. vi tok limmoen til byen og gikk på shopping sammen. Det var sååå gøy.

  Men jeg kom plutselig på at jeg hadde glemt bankkortet mitt og det var jo krise. Jeg sa dette til Blake og hun bare "Du kan selvfølgelig bare låne penger av meg Sofie" Hallo, hun er jo millionær, seff kan jeg det ja. Jeg takket henne og svarte "Wow, dette er noe annet enn å være på shopping med Anne" Vi hadde det kjempegøy og jeg presterte plutselig å si "Hva er likheten mellom Blake og Serena?" Blake ble da helt mutt og lei seg. Jeg spurte hva det var, og hun sa at hun ikke trivdes med å spille inn gossip girl, hun trivdes ikke i jobben, så hun ville helst ikke snakke om karakteren Serena. Dette var greit og veldig random. Og vi koste oss videre og ble bffs. A dream that came true.... Helt til jeg våknet.


  Me and my new bff


  Jeg erstattet Blair ganske så greit i drømmeverdenen, det er sikkert og visst

 • IN NEW YORK  In New York, Concrete jungle where dreams are made of, There's nothing you can't do, Now you're in New York, These streets will make you feel brand new, The lights will inspire you, Let's hear it for New York, New York, New York

  Jeg sier det bare!! Det er under et år til alt dette blir min hverdag i et halv år. Jeg klarer nesten ikke å vente • PÅ UNGDOMSMØTE  Whatup? Merker det har blitt lite innlegg i dag! Og jeg som var blitt så flink til å blogge fortida! Men her har du et lite inlegg og et flott bilde av Birgitte og jeg! Vi hilser, au revoir

 • PAKKE I POSTEN  Ææ, nå fikk jeg enedelig bikiniene fra Victoria's Secret i posten. Jeg ble så glad! Og det beste er at alle passer helt perfekt. Ikke for store eller for små. Jeg kan virkelig anbefale Victoria's secret webshop. Men husk, hvis du handler for over 1000 kr, får du minst 450 kr i merverdiavgift. Det var noe jeg ikke fikk med meg på forhånd! Jaja, bikiniene kom hvertfall og de var kjempe fine

 • "HOS NABOEN" MED LAILA  Først bestilte vi en deilig chips og dip meny og deretter en kakao! Der var hæærlig. Etterpå var vi så slappe at vi nesten ikke orket å reise oss for å labbe hjem.. Jeg har forresten lastet ned instagram til iphonen og det er supergøy. Man kan ta bilder, redigere dem kjapt og dele den med dine venner som du selv velger å følge. Last det ned du også! Så sees vi på instagram, hihi • GOOD MORNING SUNHINES  For en hærlig morgen. Sola skinner og jeg har fri! Det er så deilig å kunne våkne opp halv 12, skikkelig uthvilt. Nå nyter jeg litt wok-mat uten ris til frokost før jeg skal en bytur med kjære Laila om ikke så lenge. Jeg har brukt for mye penger i det siste så jeg ska prøve å la kortet ligge hjemme i dag.. Hva skal du i dag?


 • KVELDENS OUTFIT - 20.01.12  Blazer fra H&M - Bukse fra Pieces - Veske fra Frankrike - Topp fra GinaTricot - Sko fra Eurosko

 • SYKEHJEM SKANDALEN I ITALIA  Ok jeg blir så sinnsykt provosert at jeg vet ikke hva jeg skal si for noe!!! Men denne videoen her ble jeg kvalm av. 7 personer på et sykehjem i Italia har blitt arrestert for lugging, slåing og misshandling av eldre pasienter på gamlehjemmet som sitter i stolen/senga helt hjelpesløse. Og der går hjelpepleierne rundt å slår dem. Videoen har ingen sensur og den er ganske sterk.. Men se den, det er helt SYKT at det er mulig..

  Når jeg gikk på Helse og Sosial vg1 lærte vi at vi måtte huske å ikke la de gamle legge seg på en krøllete laken for da kunne de få sår i huden, bare sånne småting som det var veldig viktig å ta hensyn til. Når jeg da ser denne videoen kan jeg ikke forstå hva de tenker med. Er de helt skutt i hodet rett og slett? Jeg kan ikke forstå det og jeg skjønner ikke at det er mulig at noen mennesker kan gjøre slikt mot hjelpesløse gamle mennesker. Jeg blir lei meg...

  Sjekk ut videoen her:

  http://www.vgtv.no/#!id=48489 

 • FRITIME  Hærlig når Anne har fått lappen! Nå sitter vi hjemme i stua en time før det bærer ned på skolen igjen for 2 timer med norsk, før det er HELG! Men uansett, deilig å få slappet av litt hjemm før de siste skoletimene!

 • VICTORIA'S SECRET  Jeg har sittet å ventet i en uke nå, og venter fortsatt på at disse godbitene her skal komme i postkassen min. Det er farlig med webshopping altså. Jeg er såå klar for sommeren nå, så jeg måtte bare få bestilt disse nydelige bikiniene her:

 • Levi's  Et meget random innlegg på meg akkurat nå, men som tidligere blogget skrev jeg at jeg fikk ny Levi's bukse i samme farge og str av Mathias til jul, fordi den gamle var utslitt. Jeg har egentlig ikke tenkt sååå mye over forskjellen før jeg fikk den nye og så det.. Den gamle buksen er ett år gammelt og hver gang den er vasket er den vrengt, og er blitt vasket på lav temperatur. Men se hvordan den er blitt.. Merket det var på tide med en ny en, det ser ikke ut som samme buksa.
  Har du Levi's bukse og har du merket det samme? 


  Kan du tippe hvilken som er den gamle? Hoho

 • DAGENS INNKJØP
  To blazere fra H&M


  En cardigan og en genser. Begge fra GinaTricot

 • HVORDAN FÅ KRØLLLER I HÅRET UTEN Å KRØLLE???  Av og til når jeg vet at jeg ikke orker å stelle håret morgenen etter, så tar jeg å lager en rotflette i hele håret mens det er blaut og u-tørket. Når jeg våkner morgenen etter er håret fullt av krøller.. Har du prøvd det samme?

 • ÅRET MITT 2011  Jeg beklager veldig dårlig blogging for tiden, men jeg har rett og slett ikke lyst til å blogge mer. Men jeg skal ikke slutte, så her får dere en liten begynnelse igjen. Bilder av hva jeg har gjort i 2011:
   
  Var i parykk-party


  Var i utkledningsbursdag


  Vi fikk veldig mye snø ute i gården


  Var på prisutteling i Oslo.. PETTER NORTHUG


  Shoppingtur i Oslo med Laila og Anne


  Var i utdrikkningsslag til Eva Linn


  Arrangerte Pyjamasparty for alle sufere og koste oss max som sumobrytere


  Var på klassetur med Barn&ungdom og koste meg masse med flotte jenter


  Slo av en liten prat med Bjørn Eidsvåg i Aarhus


  Hadde overraskelsesselskap for min kjære bror som fylte 20 år


  Feiret 17. mai


  Var i bryllup til flotte Eva Linn som giftet seg med min fine bror Kristian


  Var i mange gøye jentebursdager


  Var på SUF CAMP 2011


  Tok farvell med de beste lærerne jeg har hatt på videregående skole


  Avslutningsfest for snuppene på Barn&ungdom hjemme


  Solte meg masse på terassen med Laila


  Mange deilige byturer med gode venninner


  Var på fotoshoot med Anne


  Spiste McDonalds ca hver uke med Laila....


  Haha. Koste meg masse på Korsika med familie


  Anne kom på besøk i Frankrike


  Traff enda en kjediiiis hahah


  Jeg krasjet på scooteren som vanlig og havnet på fransk sykehus hvor jeg allerede var registrert...


  Deilige dager med Malene


  Var modell for en dag


  Hadde skalldyrkveld på ei hytte vi lånte i sommer


  Var på skalldyrfestivalen


  Var hårmodell for Malene


  Var i mange bursdagselskaper, her feirer vi Malene 18 år


  Reiste til Gøteborg med Laila og Birgitte


  Var i Pink Party


  Var på Kiwi julebord på 18års dagen min


  Feiret bursdagen min helga etter


  Var på "venners julebord" i Søgne


  Var på årets første russekro. Nissekroa


  Og så var jeg med på å lage julefesten 2011

 • HAHAHAHAHAHAHA JEG DAUER • PÅ VEI TIL SKOLEN  Det har snødd en del i natt for å si det sånn! Koselig å våkne opp til men helt forferdelig å labbe til skolen i. Snø oover alt av klær og tryne! Jaja, dere må ha en fin dag videre superstars

 • TRUE FRIENDS  Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.
  I love you

 • DESIGN DITT EGET IPHONE-DEKSEL  Jeg fikk just et nytt iphone deksel i posten som jeg designet og bestilte for to dager siden! Du kan velge egne bilder og tekst på det, eller velge et ferdig layout. Gjør det du også. www.nfoto.no

 • ÅHR JEG KLIKKERRRRRR  Nå har jeg sittet en stund og jeg prøver å lese på den stooore terminprøven vi har i norsk i morgen.. Men jeg klarer det ikke! Det går bare ikke. Jeg kommer til å stryke og jeg bare vet det. Norsk på påbygg er ikke noe å anbefale, det sier jeg bare! Nå klikker det i hodet mitt snart

   Akkurat så frustrert er jeg nå ja.......

 • JULEGAVE FRA MIN KJÆRE  Jeg fikk mange fine julegaver til julen i "fjor". Men presangen fra min kjære er alltid gøyest å åpne. Og han er såå snill. Her er hva jeg fikk av han <3


  Et nyyydelig hjertesmykke


  En ny Levi's bukse fra Carlings


  Og noen råe sko fra Samsøe Samsøe kjøpt på Image

  I love you bby :-*

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits