SOFIES BLOGG -

DAGENS ANTREKKNå skal jeg fort ned til byen å levere en søknad før jeg skal gå å vaske ut av noen kontorer for pappa igjen. Senere skal jeg på koret og på trening med Lisa. Vi blogges kanskje senere, hvis ikke så får du ha en kjempe fin dag videre :-)
Genser og jakke fra Forever21 - Skjorte fra Image - Bukse fra Bershka- Sko fra Samsøe Samsøe

 • SLAPPER AV ETTER EN LANG DAG  Nå slapper jeg endelig av med en kopp te etter en lang dag med jobb, trening og maling. Det er deilig å vite at du har gjort noe fornuftig i løpet av dagen, og da slapper jeg ekstra av når kvelden kommer også. Jeg håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld videre :-)

 • MORGENTRIM  Ja nå har jeg allerede vært oppe i 2,5 timer. Og det føles så deilig! var på morgentrim med Lisa fra kvart på 7 i dag morges, og vi fikk trent effektivt i en time. Det var sykt deilig. Nå skal jeg ut på gården til Amalie og de å hjelpe til med maling før jeg skal på jobb i ettermiddag. 

   

 • EBAY  Haha, jeg har bestilt to fantastiske fargerike nye deksler til iphonen på ebay. De er jo så søte. Eller?

 • YESTERDAY  Beklager for dårlig blogging i går, men jeg jobbet hele dagen! Når jeg var ferdig på jobb så hadde jeg litt dårlig tid, så jeg fortet meg med oppgjøret og heiv meg ut i bilen i all hast. Da jeg kom ut så jeg at det ikke bare hadde snødd litt ute mens jeg var på jobb. Bilen var helt nedsnødd, og det kan du se på bilde lengre nede her... Jeg så smart som jeg er lente meg inn i bilen med døren oppe og tok på vindushviskerne. Det endte jo med et snøras over hele meg og inn i bilen. Så der sto jeg.

  Jaja, jeg kom meg hvertfall hjem og turen gikk da til Søgne, til Stian. Der var det en gjeng, og vi koste oss masse.


  Hahaha Helge skulle rane en bank på vei hjem (?)

 • WOK TIL MIN KJÆRE  Nå skal jeg ned til Amalie, men først måtte jeg bare blogge litt for dere, hoho. I dag lagde jeg wok mat for min kjære i leiligheten hans til han kom hjem fra jobb. Han ble kjempe fornøyd, og da er det jo bare en fryd og lage mat. Det smakte faktisk ganske ok også!

 • CURLY HAIR  Det ble ikke jobb på meg i dag likevell. Nå skal jeg ut å lage middag til Mathias før jeg skal til Amalie i kveld. Det blir kosi!


  Skjorte og bukse fra GinaTricot

 • GOD FORMIDDAG  Jeg har tidsinnstilt dette innlegget, så når det blir postet er nok jeg sannsynligvis rundt å styrer å vasker i huset. Det er nemlig planen min i dag, og senere skal jeg på jobb. Jeg håper du får en kjempe bra dag.


   

 • FØLG MEG PÅ INSTAGRAM  Jeg er ikke alltid like flink til å oppdatere her på bloggen, men er det noe som jeg er alt for flink til å oppdatere, så er det instagram. Noen vil kanskje si jeg legger ut alt for mye? Haha.. sofiesindland heter jeg på insta.

 • SLAPPER AV  Kom just hjem fra koret. Og det var gøy som vanlig. Dirigenten gadd til og med å slutte med favoritt-salmen min, siden jeg maste sånn. Hihi! Nå sitter jeg bare å slapper av i deilige og varme klær.. Så skal jeg drikke en kopp te med mamma, før det blir senga på meg. Dere får ha en fin kveld videre :-)

  Jeg er forresten superglad, jeg får bare fler og fler lesere for tiden, wuhuu. Tusen takk for at dere gidder å lese bloggen min, da blir jeg glaaaad!
   


  Bukse fra Bershka - Genser fra Bikbok - Skjerf fra BeckSöndergaard - Øredobber fra Forever21

 • PULT FRA SHALAM  Jeg synes pulten jeg har kjøpt fra Shalam er så fiiin. Så den i vinduet på Shalam for noen måneder siden og da fikk jeg kjøpt den også. Det var så gøøøy! Jeg synes det er så fint med sånne gamle møbler. Nå står den på rommet mitt, og jeg har fått satt noen bilder på og litt øredobber. Så ble det så fint atte

 • ISKALDT  Det er veeeldig kaldt ute her i Kristiansand for tiden. Hvordan er det der du bor? Må pakke meg inn uansett hvor jeg skal, til og med hjemme i huset er det vanskelig å holde det varmt... Uansett, i dag har jeg vært å vasket ut av noen kontorer for pappa. Jeg kom just hjem og har holdt på siden klokka 10, så det ble jo nesten en hel arbeidsdag for meg, hoho. Senere i dag skal jeg på koret og det gleder jeg meg til. Skal prøve å få til litt trening også, men føler meg egentlig ganske sliten i dag..  Den nye iphonen tar forresten kjempe fine bilder i forhold til iphone4. Så den telefonen anbefaler jeg virkelig hvis du er glad i å ta bilder og ikke orker å ta med kameraet over alt :-)

 • INSTAGRAM  Anbefaler alle å følge "3PICS" på Instagram hvis dere liker å se på fine, drømmende og inspirerende bilder. Hun/han legger ut sååå mye fine bilder. Under her har jeg samlet noen av mine favoritter som hun/han har lagt ut på instagram:

 • DEILIG LUNSJ  I dag ble det en deeeeilig lunsj på meg. Vaniljeyoghurt, valnøttkjerner, bringebær, blåbær og banan! Sundt er det vell også?

 • SUMMER STREET STYLE  Elsker å se på sommer antrekk, og på Elle og Vouge kan du finne sååå mange fine. Det er derfra jeg har funnet disse bildene, og noen har jeg også tatt fra weheartit.
 • DET FØLES SÅ BRA  Ja det føles så bra å trene fast. Trente 4 ganger forrige uke, og i dag har jeg begynt på nytt med en treningsrunde. Satser på å få trent 3-4 ganger denne uken også, da er jeg meget fornøyd med min egen insats.. hihi! Dette blogginnlegget er tidsinnstilt så akkurat nå er jeg hos Amalie og de å hjelper til med litt maling på gården. Dere får alle ha en kjempe fin dag videre. Vi blogges
   

 • WINTER WONDERLAND  Det er deilig også å pakke seg inn og gå ut i snøen å "leke". I dag var jeg ute med favoritt-jentene mine og lekte i snøen. Vi koste oss masse, fant akeplasser og kjørte i snøskuffen, haha! • VEST FRA ZARA  Når vi var i Shanghai, kom jeg over denne vesten og jeg måtte bare ha den. Jeg synes den er så fin, og gleder meg sånn til å gå med den til våren med en skjorte eller genser under.  • MANGO SMOOTHIE  Namnam, nå sitter jeg å koser meg med en hjemmelaget mango smoothie. Mango og vaniljeyoghurt var alt jeg tok i den. Sykt enkelt, og sykt godt. Kom just hjem fra trening sammen med Lisa, sava det er 4. gang jeg trener denne uka. Det er vilt det!!
   

 • BAKERI  For en koselig dag det har vært i dag. Birgitte og Malene kom å hentet med hjemme tidligere og vi kjørte til Vennesla hvor Birgitte skulle bytte noen skisko. Vi fant oss deretter et lite koselig bakeri hvor vi tok oss noe mat. Etterpå kjørte vi hjem og trøkket i oss Chips hos Malene. Masse koselig snakk og latter med dere i dag. Det er alltid like bra.

 • VENTER  Ja nå venter jeg på Malene og Birgitte som er trææææge, kommer dere snart? hihi
  Vi skal ut å kjøre en tur og Birgitte måtte bytte noen skisko ellerno jeg ikke husker helt! Jeg håper alle dere får en fin dag, senere i dag skal jeg på Afterski med SUF! Det blir gøøy

 • DE SISTE DAGENE  Det har vært dårlig med blogging de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har passet tantebarnene, vært å malt på gården til Amalie og de, hatt besøk av Malene, Anne og Lisa, vært koret, jobbet, trent, vært å spist med Anne og Stine.. Og i går kveld var vi hos Malene og fikk servert deilig tacoooo. Det har altså vært noen deilige dager, så her får du noen bilder:


  Koret er saaaftig, spesielt maten vi får servert

 • NYTT TRENINGSOUTFIT
  Alt er Nike fra XXL - Sørlandssenteret

 • NY FAVORITTJAKKE  I dag har jeg tatt på med den nye favorittjakken fra forever21, Shanghai. Den er litt tynn og vårlig, men med tykk strikkegenser under, går det akkurat. Jeg kom just hjem fra Sørlandssenteret og lunsj med mamma på jobben hennes. Nå skal jeg ut til Amalie å hjelpe til der så hun kan få malt litt til på det nye huset. Dere får ha en kjempe fin dag videre :-)


  Jakke fra Forever 21, bukse fra Berhska og strikkegenser fra bikbok

 • DOING SOME TRAINING  Jeg trente i går, og jeg trente i dag. Sava heller, begynner virkelig å bli imponert av meg selv. Trodde aldri den tid skulle komme at jeg faktisk vil gå på trening. Og som vanlig er den flinke treneren Lisa med, hihi! Det gjør jo at det er ekstra gøy å trene. Litt kvalitetstid sammen med kusina!

 • JEAN PAUL  Ny favorittlue på meg. Kjøpt på Intersport! Den er så god og varm og samtidig fin. Deilig å ta på seg den i dette været! • SER TILBAKE  Åh, sommer sommer sommer.. Jeg våknet til snø i dag, og da er det ekistra deilig å sette seg ned å se på sommerbildene og drømme tilbake. Jeg gleder meg sånn til neste sommer igjen. Det er bare et halvt år til nå, jippiii

 • GOD KVELD ALLE SAMMEN • IPHONE 5  Jippii, den er min! Nå venter jeg bare på at simkortet også skal komme så jeg kan begynne å bruke den. Den er så fiiin!

 • SJALLABAIS  Se det ja. Jeg er i det kule hjørnet i dag, som du ser på bildene under. Jeg har absolutt ingenting å blogge om for tiden, så det blir kanskje litt for kjipt å lese denne bloggen om dagen... Nå er jeg hvertfall just ferdig med å dusje og skal gjøre meg klar for jobb. Senere i kveld kommer Malene, Anne og Lisa til meg og spiser taco. Og selvfølgelig for å se på Idol. Håper det blir gøy i år, det er så lenge siden jeg har fulgt med på det, men i år virker det så gøy.. Så det blir spennende å se. Du får ha en finfin dag så lenge.

 • JENTEKVELD  I går hadde Laila en etterlengtet jentekveld hjemme i leiligheten hennes. Det var skikkelig kos.. Vi spiste masse candy og spilte Blax Box. Det er såå morsomt. Vi fikk pratet og ledd masse. Gleder meg til neste jentekved igjen, det blir alt for sjeldent at vi får samlet alle for tiden..

 • JOBB  Nå skal jeg på jobb. Deilig å få kommet inn i litt rutiner igjen. Du må ha en fin dag :-)

 • 2012  REISTE TIL HOVDEN MED VERDENS BESTE VENNER:


  REISTE TIL FRANKRIKE I VINTERFERIEN MED FAMILIEN OG MATHIAS:


  SPISTE MIDDAG MED MAMMA, SØSTER OG SVIGERINNER:


  VAR I BARCELONA MED MATHIAS SIN JOBB


  VAR PÅ KIWIADEN MED KIWI:


  REISTE TIL OSLO OG SÅ MORTEN RAMM SHOW:


  VAR RUSS:


  HADDE KOSEKVELDER MED JENTENE:


  HADDE AVSLUTNING MED JENTENE FRA BARN- OG UNGDOM


  SPILTE FOTBALLTURNERING


  FIKK LAPPEN:


  VAR PÅ SOMMERFEST MED KIWI:


  HADDE NOEN FINE SOMMERDAGER HJEMME I NORGE:


  SÅ REISTE VI PÅ JENTETUR TIL FRANKRIKE:


  HADDE DET GØY PÅ TORVET HJEMME I NORGE IGJEN:


  PASSET VERDENS FINESTE TVILLINGER I NOEN DAGER


  JOBBET PÅ KIWI


  REISTE TIL PARIS:


  HADDE 19-ÅRS SELSKAP:


  BEGYNTE Å TRENE PÅ ELIXIA:


  VAR PÅ KIWI-JULEBORD:


  VAR PÅ JULEVERKSTED MED NOEN AV KUSINENE:


  REISTE TIL SHANGHAI OG FEIRET JUL OG NYTTÅR


  JEG HÅPER ALLE SAMMEN HADDE EN FANTASTISK 2012, OG FÅR ET ENDA MER FANTASTISK 2013!!

 • HJEMME IGJEN  Da var vi godt plantet på norsk jord etter turen til Kina. Det var en helt konge tur, og jeg kunne gjerne vært der lengre. Alt var helt supert. Maten kunne vært bedre, men ellers var alt helt topp. En kjempe fint og gøy land med masse bra shopping :-D Nå er det et halvt år igjen til Anton kommer hjem forhåpentligvis for godt. Og det gleder vi oss veldig til. Du får ha en konge halvår videre i byen din Anton. Så sees vi snart :-)

  Jeg så forresten litt mørkt på det når jeg begynte å pakke og jeg bare hadde fått oppi halvparten i kofferten min når den var stappet full. Vi fortet oss derfor til fake-markedet og fikk kjøpt 2 kofferter som jeg fikk stappet oppi resten i. Jeg fikk akkurat plass i de 3 koffertene og vesken uten overvekt. Oskar hjalp å ta den ene som håndbagasje så det var jo helt topp!

 • BEIJING  Den kinesiske mur, den forbudte by, the temple of heaven: Check!! • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits