SOFIES BLOGG -

Venter på flyetJa nå sitter jeg på flyplassen i Moss og venter på flyet som går til Milano, derifra skal vi kjøre til leiligheten i Juan les Pins! Nå sitter vi på restaurant å drikker deilig smoothie og spiser deilige smørbrød! Har med data, så nå kan jeg kanskje blogge hver dag her nede, håper det!


Meg, Anton, Oskar, Lasse og Janne er klare for reisen!


Mamma eder som en gris!

- Sofie
 • Vinterferie  Idag har jeg vært på skolen, så rett på jobb, så rett på koret og så rett på trening! En hektisk dag kan du vell si. Nå har jeg dusjet og så skal jeg snart hoppe rett i senga! Imorgen er jeg utplasert, så skal jeg på jobb igjen og så skal jeg til Ole, og så skal jeg hjem å legge meg og så er det reising på morgenen! Can't waiit!

  Det blir nok ikke så mye blogging når jeg er i Frankrike, for vi har desverre ikke internett i leiligheten! Men det kan være jeg tar turen opp til internettkafeen på hjørnet!

  Slenger med et bilde av meg fra høsten! Åh, nå fristet det meg med kyllingsandwich fra Kjøkkenskapet!!


  Hva skal du i vinterferien?

  - Sofie

 • Slankepress og press for å legge på seg  Det blir utrolig mye snakk om slankepress! Så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg synes om det!

  Medier og andre viktige personen sier Det er perfekt å være tynn og å se ut som modeller, det er det guttene liker! Dette er helt feil. Da får kraftigere jenter press til å slanke seg og bli mindre for å være "perfekte". Dette blir det utrolig mye snakk om.

  Men hvorfor blir det ikke like mye snakk om det når folk sier Det er perfekt å ha former, sprettrumpe, store pupper, store lår, det er det guttene liker! Er det ikke like feil å si det? Da føler jenter som er naturlig tynne at de må legge på seg for å bli "perfekte".

  Det er så utrolig synd at det er blitt sånn at noe er finere enn det andre, og noe er perfekt! Ingen er mer perfekte enn andre! Er det en person som er perfekt, så er resten av folkene i verden perfekte! Alle har forskjellige meninger om hvordan den perfekte jentekropp ser ut. Akkurat som jenter har forskjellige meninger om hvordan gutter skal se ut! Noen liker kraftige muskuløse gutter med ekstremt store muskler, noen liker tynne og slanke gutter, noen liker høye noen liker lave. Alle har forskjellige meninger.

  Du kan ikke si: Gutter synes det er finest å være slank! For alle gutter gjør ikke det?
  Du kan heller ikke si: Gutter liker store jenter, det er det som er finest! For alle gutter gjør ikke det?

  Ingen av tingene burde være akseptert å si!

  Jeg blir provosert når folk reagerer når folk sier jenter skal være tynne, men ingen komenterer når folk sier at jenter skal være store! Det er samme tingen!

  Alle disse kroppene er perfekte:  Hva synes du?

  - Sofie
 • Lauren Conrad  Håret henne, skoene, klærne, hele utseende hennes er så fint! Jeg har alltid vært stor fan av Lauren Conrad. Jeg synes hun virker så utrolig snill og hun er alltid smilene, og hun er så utrolig pen! Jeg vet ikke om et menneske som har finere hår eller øyenbryn enn henne! Og klesstilen hennes er så gjenomført. Alltid fine sko, solbriller, vesker, smykker, ringer og ikke minst klær!

  Du kan vell kanskje si det sånn at hun er mitt forbilde? :-D


  Se det håret                               Håret                                                         Håret


  Se de brynene og den sminken            Hele ansiktet er perfekt     Fineste smil og solbriller


  Solbrillene&veska&stilen&skoene                Håret                                                  ALT

  Hva synes du om Lauren Conrad?

  - Sofie

 • Jeg skal bli tante igjen  Ååå, jeg elsker små søte barn! Jeg er allerede tante til 3 søte jente! Min kjære søster er 24 år og venter sitt 4. barn nå! Åh, jeg er misunnelig. Mulig å være så heldig?

  Sjekk disse søte jentene som nå venter en lillesøster/lillebror:


  Og de spreke foreldrene:


  - Sofie
 • Jeg besto  JAAA! Jeg besto teoriprøven for moped! Jeg ble så glad. Jeg var sikker på at jeg skulle stryke, fordi prøven var helt annerledes enn den jeg øvde med. Men, men! Det gikk og jeg fikk bare 3 feil. Ble kjempe fornøyd!

  Nå er det like før jeg graver scooteren ut av all snøen og råner av gårde! Haha, jeg hadde nok trynt rundt første sving. Med mitt uhell kan ikke dette gå bra, så jeg tror jeg venter til snøen har smeltet litt til før jeg begynner å kjøre!
   


  - Sofie
 • Nervøs  Nå er jeg skikkelig nervøs for den teoriprøven. Jeg har sittet å tatt den i noen timer nå, og stryker litt av og til, og består litt sånn av og til. Etter skolen skal jeg ta den! Jeg håper det går bra, hadde vært så sykt deilig om jeg kunne kjørt på mopedene våre i Frankrike. Gleder meg sånn til jeg kan bare sette meg på mopenden å kjøre av gårde!  - Sofie

 • Jeg sliter...  Noen som har tatt teoriprøven for moped? Jeg har tatt mørkekjøringa, trafikalt grunnkurs og øvelsekjøringa, så nå gjenstår det bare å ta teoriprøven! Nå har jeg betalt 30 kroner så jeg kan ta nesten den samme prøven som jeg kommer til å få, i 24 timer! Men jeg stryker hver gang! Jeg skal ta teoriprøven i morgen, så jeg ligger veldig dårlig ann! Wish me good luck :-D
   
  Nå må jeg prøve å ta den en del ganger til, før jeg pakker meg inn under dyna og sover!  Et bilde som ble tatt for noen uker siden i Egersund! Min kjære kusine og meg.

  - Sofie
 • My favorite shoe designer  Christian Louboutin lager uten tvil noen av verdens fineste sko etter mi mening! Louboutin er mest kjent for sine skyhøye pumps, men han har også mange lave sko. Innersiden av skoen er gjerne knall rød, noe som jeg synes er utrolig tøfft! Han begynte med den rød sålen en gang han fant ut av skoen hans var så kjedelige. Da farget han sålen med litt rød neglelakk, og det så jo veldig bra ut. Så han lagde et par sko med rød såle, og slik har det fortsatt. Det som er så synd er at et par Louboutin sko koster minst 5000 kr og det gidder jeg ikke bruke penger på! Men jeg skal få kjøpt meg et par en gang i tiden!

  Sjekk disse skoene da:


  Besøk hjemmesiden på: www.christianlouboutin.com  Hva synes du?

  - Sofie

 • Sol fra skyfri himmel  Når jeg gikk til skolen idag, hørte jeg faktisk fuglene kvitre, jeg begynte bare å DRØMME om sommeren! Åh, det blir så deilig! Jeg var i byen ista å kjøpte solbriller, så nå har jeg satt tutten opp og solbrillene på hodet og sitter her å spiser druer! Måtte bare få litt sommerstemning. Tror faktisk jeg går ned i frysen å henter meg en is også snart!

  Er jeg den eneste som gleder meg til sommeren?


  - Sofie
 • Min handleliste for Frankrike  Jeg har selvfølgelig funnet ut av ting jeg skal handle i Frankrike, og dette er noen av tingene:  - Lys dångeri-shorts
  - Smykker, armbånd, øredobber
  - Vesker
  - Sko
  - Lys dångeri-jakke
  - Bikini
  - Strandkjole
  - Sommertopper i lyse farger
  - Solbriller

  Lyse blå, lyse rosa, beige, brunt og alle lyse farger er så inn til sommeren og jeg bare elsker det ♥
  Hva synes du?

  - Sofie
 • På skolen  Nå er jeg på skolen, og vi jobber med innleveringer og vi skal ha muntlig prøve. Ååå, jeg håper det går bra! For jeg satser virkelig på god karakter i det faget! Men, men! Nå er det bare 4 døgn til vi sitter i bilen på vei til flyplassen! Gleder meg sånn til å ned igjen.

  Slenger med et bilde av meg og andre jenter som skal bli brukt som
  reklamebilde for Hennig Olsen sommeren 2010:

  F.v: Karen Lovise, Charlotte, Lisa, Caroline, Ida, Sofie og Anne

  - Sofie
 • Hvilken header skal jeg velge?  Burde jeg ha den headeren jeg har eller bytte til en av disse?

  1


  2


  3


  4


  Eller den jeg har nå?


  - Sofie

 • God morgen!  Ja nå er det skole igjen. Gleder meg allerede til helga! Vi skal ha 2 timer gym  i de første timene, jeg vurderer å ikke gå! Det er så stress med gym! Jaja, nå må jeg nesten løpe, har litt dårlig tid! Ha en finfin dag!

  Og slik ser jeg ut idag! Med krøller i håret faktisk:   - Sofie

 • En kald kveld  Ikveld har jeg vært på ungdomsmøte i Jegersberg! Vi var ute og grillet å hadde konkuranse på ski og vi hadde møte med 3 poster! Det var veldig kaldt, og hendene mine er skikkelig hovne! Meen det var koselig! Deilig å få vært litt ute i snøværet også av og til!

  Nå skal jeg hoppe i dusjen å vaske vekk bål-lukten, så skal jeg ta meg en kopp te og så er det rett i seng!

  Blogges i morgen! Natta ♥


  Meg etter en sliten tur i skogen!
 • Søndag...  Idag er det Søndag, og ingen ting å gjøre! Meeen om 6 dager reiser jeg ned til leiligheten vår i Frankrike! Can't waiiit! Da skal jeg SHOPPE for harde livet. 3 av dagene skal vi kjøre opp i alpene og renne! Det er så deilig. Jeg gleder meg noe helt villt! Hva skal du gjøre i vinterferien?


  Meg, Anton, mamma og Oskar i alpene i fjord vinterferie  Deiliig

  Så blir det shopping i denne byen igjen:


  Og på disse butikkene: 


  Bershka ♥

  Zara ♥ 

  - Sofie
 • Mitt første innlegg  Jeg hadde en blogg før som het sofieersofie.blogg.no! Jeg ble lei og slettet bloggen, men nå har jeg begynt igjen! Håper du vil fortsette og lese om min hverdag! Jeg skal prøve å blogge minst 1 gang om dagen. Vi blogges!

  - Sofie
 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits