SOFIES BLOGG -

DEN FØRSTE DAGEN I OLSOVi startet dagen med å ikke finne hotelet, spør masse folk, lete på google maps og knote i en evighet. Derfor synes vi at vi fortjente en tur på MacDonalds. Var så ekstremt sultne etter den lange togturen hvor vi bare hadde spist en svett pizza. Etterpå det gikk vi å besøkte slottet. Det er kjempe kaldt ute så vi gikk hjem og kledde på oss det varme tøyet før vi gikk ut å så på at Northug skulle motta gull medaljen. Det var helt rått! Vi kom 1,5 timer før og fikk en konge plass. Petter er definitivt min nye helt. 

Etter seremonien møtte vi en venn fra Oslo, Edvard! Og etter det så gikk vi å fikk oss en deilig kveldsmat på Hard Rock Cafe. Vi le stappa mette og fant ut vi måtte ta oss en tur rundt i byen. Der var det kjempe mye liv. Norsk band, norske flagg og masse glade folk. Hjemme hotelrommet igjen tok vi oss noen is og koste oss forran TV'n.

Nå klarer jeg ikke å sove mer, så jeg venter på at Anne og Laila skal våkne av vekkerklokken forså å gå ned å spise frokost, deretter er det shopping!! Ha en fin dag videre fokens.


Sofie

 • SEE YOU IN OSLO  Sofie

 • KLAR FOR OSLO  Imorgen reiser Anne, Laila og jeg inn til Oslo! Der skal vi shoppe, slappe av på hotelrommet, spise god mat, kanskje se på VM og kose oss kjempe masse. Jeg kan nesten ikke vente! To dager i Oslo med to av de beste jentene kommer til å bli awesome. Jeg skal selvfølgelig ta med dataen så for håpe det blir noe blogging på kveldene! Det kommer til å bli en artig tur, like artig tur som bilde av oss under er.

  Nå er kofferten pakket og jeg er veldig klar. Skal se et par episoder av Frustrerte Fruer så blir det nok senga på meg. Ble alt for sent i går!


  Sofie

 • MIN FØRSTE SKREKKFILM...  ... Skal jeg se idag. Jeg ser for meg at jeg kommer til å ligge under bordet å gjemme meg hele kvelden! Det er godt jeg har noen sterke gutter som kan passe på meg. NOT! Yngvar er like redd som meg, hvis ikke mer redd? Jeg må faktisk bare få fortelt at han heller aldri har sett en eneste skrekkfilm. Dette kan bli tidenes kveld altså. Yngvar, Andrè, Arve, Anne og jeg! En liten gjeng med en stor film.

  Har du noen tips til en virkelig skummel skrekkfilm vi burde se?

  Sofie

 • OUTFIT - BELLY DANCER  Igår kveld feiret vi Lotte Erika sin 18 års dag. Det var en morro bursdag med masse jenter. Kleskoden var noe på B. Jentene hadde kledd seg ut som alt.. Baby, Batgirl, Bestemor, Ballerina, Barbie, Bunny, Buisness woman osv. Jeg hadde en magedanser kostyme hjemme som jeg aldri har fått brukt. Så hvorfor ikke. Jeg gikk derfor kledd som en Belly-dancer! Takk for en fin kveld Lotte og nyt livet som 18 åring! 
  Sofie

 • KJOLER PÅ MIN ØNSKELISTE: • TRENGER BLOGG TIPS  Ok, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lenger? Var 2 uker siden jeg blgget her en dag, lesertallet synker noe helt ekstremt. Hva liker du at jeg blogger om?

  Anyways, jeg kom just hjem fra trening med Laila. Er utslitt! Ingen ting er så deilig som å stappe i seg en kaloribombe etter trening. Ben & Jerry's gjør susen. Nå må jeg hoppe i dusjen før jeg skal ut å sitte barnevakt hos min kjære søster i Søgne! Ha en konge kveld folkens.


  Sofie

 • DRESSES & COOKIES & JEWLERIES  Sofie

 • LIVE LOVE LAUGH  Sofie

 • FIRE NYDELIGE KJOLE  Kjolene er fra Topshop og de er bare helt nydelige
  Sofie

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits