SOFIES BLOGG -

VINTER OUTFITSHvilket liker du best?

 • PAKKER TIL HYTTETUR  Endelig blir det ferie i noen dager på meg også. Har jobbet ca hver dag denne måneden, og derfor er det med god samvittighet at jeg tar turen til fjellet i helgen. Mathias, Ole, Arve, Lisa og jeg drar opp imorgen tidlig. Mens de andre reiser opp i dag ettermiddag. De har meldt sol, så det er jo ekstra deilig. Jeg gleder meg sånn! Det er alltid like deilig på hytta. Skiturer, snø, deilige lange frokoster og ikke minst deilige lange kveldsmater etterfulgt av masse gøy brettspill.
  Skal du noe gøy i vinterferien?   Det er forresten ingen tv eller internett på hytta, så det blir ikke noe blogging på meg igjen før til søndag eventuelt!

 • ADVENTURES

 • DEILIG HELG  For en deilig helg det har vært. På fredag hadde jeg besøk av noen flotte jenter hjemme hos meg. Det ble mye jentesnakk og musikk. Det var en kjempe deilig kvelden med dere. På lørdag gikk Malene, Birgitte, Anne og jeg til byen og spiste Sushi, det blir bare bedre og bedre. Og i går var det kjempe godt. På kvelden igjen var det kjærestekveld hos Birgitte. Birgitte, Preben, Mathias, jeg, Malene og Aleksander. Det var også kjempe koselig. Med "Hver gang vi møtes" og "Tone" på tv-skjermen.
  Nå er det søndag, og det er deilig. Til uka skal jeg til Bortelid, og det skal bli såååå deilig! 

  Her er noen bilder fra helgen: • KVELDENS ANTREKK  Nå skal Mathias og jeg ut å spise. Jeg gleeeder meg.. Han gidder ikke å si hvor det er, og da er det ekstra spennende. Gaven hans ligger også å venter nå. Jeg elsker valentinsdag, hehe! Har du en valentinsdate? Hva skal dere finne på?
  Topp fra Bikbok - Bukse fra Bershka - Smykke fra Zara

 • LEVI'S DENIM SHORTS  Jippi, endelig kom den i posten. En shorts jeg har siklet lenge etter. Jeg fant en side på nettet plutselig som solgte de, og da måtte jeg bare slå til. Husker ikke hva den siden heter nå igjen, haha. • LUNSJ HOS CHARLOTTE  Det var kjempe kos hos Charlotte i dag sammen med Anne. Og de hadde fått seg et kjempe fint og nytt hus. Hun rigget til og med med nystekte rundstykker og deilig pålegg. Det er deilig med en ordentlig lunsj, det er ikke alltid jeg tar meg tid til å lage ordentlig lunsj til meg selv.. Nå er det senga, før jobb i morgen formiddag igjen! • DAGENS  Som jeg sa i går, så skal jeg til Charlotte på lunch i dag. Det blir kjempekos. Først må jeg bare ned til byen å fikse valentinsgaven til min kjære, så kjører jeg rett til Charlie etterpå. Senere i dag skal jeg på jobb. Jeg håper du får en super dag :-)
  Skjorte fra Image - Bukse fra GinaTricot - Smykke fra Kina

 • GOD DAG  Jeg vet jeg er en elendig blogger for tiden, men jeg jobber hver dag og tar ingen bilder for tiden, så hvor gøy er det å lese om og se bilder fra jobb? Ikke at jeg tar noen bilder på jobb heller. Til morgenen i dag så var jeg å trente med Lisa klokka 7, etterpå gikk mamma og jeg til Søgne for å hjelpe Amalie med maling! Og nå må jeg hive meg for å stelle meg før jobb.

  I morgen skal Anne og jeg på Lunch til Charlotte i det nye huset, da skal jeg prøve å ta noen bilder så jeg kan blogge litt om det.. Senere skal jeg selvfølgelig på jobb!
  Slenger med dette bilde av Anne og jeg fra 2011, fordi jeg ikke hadde noen bilder fra de siste dagene liggende:

 • I LOVE YOU • MAKRONER  I går var jeg jo i Babyshower som jeg skrev, og ved den anledning tok jeg å prøvde meg på å lage "makron-pyramide". Jeg kjøpte isoporkjegler og nåler med perler på hobbyhimmelen, og så bakte jeg makronene og bare festet de på. Kjeglen var ganske liten så jeg tenkte det var nok i massevis med 60 stk makroner. Men etterhvert som jeg begynte å feste de på, så gikk det opp for meg at det var altfor få. Jeg hadde ikke tid til å lage fler så jeg tok derfor to sløyfer og bant på toppen av kjeglen. Til slutt så den sånn ut: • BABYSHOWER  I kveld har jeg vært i babyshower for Kristine. Jeg skal jo bli tante til nummer 6, jippii! Det var kjempe koselig. Det var flinke Ingrid som tok intiativet og inviterte til overraskelses-babyshower for Kristine. Hun hadde pyntet med rosa i huset, og vi fikk servert deilig hjemmelaget pizza, cupcakes, brownies, godteri, makroner osv osv. For å si det sånn, vi ble hvertfall mette! Det var en kjempe koselig kveld.

 • HOT OR NOT? CROPPED TOP  Hva synes du om bustier top? Jeg synes det er dritkult. Men kanskje er det å vise litt for mye hud? Det er jo en stripe på magen, men ikke navlen. Jeg tenker på sommeren, i syden, når du skal ned på stranden, roadtrips, sommershopping osv. Hva synes du? Jeg har forresten letet og funnet mange fine på nettet men alle de fineste er utsolgt over alt. Så her har jeg bare tatt på meg en vanlig singlett og knyttet den bak, haha. • NY JAKKE - 24  Wii, nå er jeg klar for skiturer på Bortelid. Kjøpte meg ny jakke fra 24 for noen dager siden, og gleder meg til å gå på lange rolige skiturer med denne jakka.
  Jeg vet forresten at jeg er veldig dårlig på bloggingen for tiden. Det er fordi jeg jobber som regel hver dag og har ikke noe veldig interressant å blogge om. Er det noe spesielt du liker å lese om på bloggen min? • LAST NIGHT  I går var jeg i overaskelsesbursdag til min gamle klassekamerat Sven. Han fylte 20 år og vi feiret han på Egon. Ca 30 personer mødte opp, og det ble Sven kjempe glad for. Vi hadde det kjempe gøy med gode venner og spiste god mat. Det var Stine som ordnet alt sammen, og det ble veldig vellykket. Du er flink Stine!
   


  Jeg har ikke magegenser. Den er bare sklidd litt opp på dette bildet her. Beklager det, hehe

 • NEGLSALONG  Hihi, nå har jeg fått alt utstyret jeg trenger for å lage gelenegler hjemme. Jeg har bestilt alt fra Kina og gleder meg masse til å gjøre det på venninner. Har gjort det på mamma og meg selv til nå. Senere i dag skal jeg gjøre det på 2 til. Det er gøy og spennende. Hvis du vil ha nye negler så er det bare å bestille time ;-)

 • AVSKJED  Ja i kveld hadde vi en liten avskjeds-samling for oss jentene fra Barne og ungdom. Vi samlet oss for å ønske Kamilla og Marlene god tur til New York. Jeg sitter igjen med litt blandet følelser kan du si.. Jeg skulle jo egentlig være med, men trakk meg i siste stund. Jeg håper dere har tilgitt meg og kan få en supert halvår i New York. Jeg kommer selvfølgelig til å savne dere veldig. Og du B, må huske å ikke ha det alt for gøy i NYC uten S.
  Love you, xoxo


  Kamilla smiler og jeg griner....

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits