SOFIES BLOGG -

VIL IKKE BLOGGE MERJeg vet ikke, men har liksom mista litt lysten på å blogge igjen! Jeg lagde bloggen for 1 måned siden og etter 3 uker hadde jeg 98 lesere! Jeg blogget minst 1 gang til dagen, men nå har jeg ista lysten! Det er ferie og jeg har ikke noe å blogge om! Jeg får ikke kommentarer lengre og lesertallet har sunket mye! Det er kjipt! Jeg vil ikke slutte å blogge, men jeg vil heller ikke blogge mer!!


Et bile av min kjære Kristine og meg i toppform på hyttetur! JEG ♥ DEG

- Sofie
 • SOMMER I KRISTIANSAND  Ingen sommer er som en sommer på Sørlandet! Jeg vil si, ingen sommer er som en sommer i Kristiansand. Jeg elsker hjembyen på sommeren! Du våkner, spiser frokost på verandaen, går på stranda med masse venner, spiser Hennig Olsen is, og tar deg en båttur ut i skjærgården og en tur på fiskebrygga og spiser deilig kveldsmat! Går i Markensgata og shopper i stekende varme og går på Kaptein Sabeltann show i dyreparken på kvelden og du kan enten velge å gå på Quartfestivalen eller rett og slett høre den live fra verandaen! Kristiansand er deilig!


  Quartfestivalen på Odderøya


  Shopping i markensgata


  Ligge å sole seg i nupenparken og spise deilige norske jordbær


  Bade i skjærgården


  Spise en deilig lunsj på torget


  Spise verdens beste is fra Kristiansand


  Slappe av på fiskebrygga


  Gå på det verdensberømte kapteinsabeltannshowet i dyreparken


  Bade og sole seg på bystranda

  Hva synes du?
 • JEG HAR JAKKEDILLA

  Svart skinnjakke fra ??


  Skinnjakke fra Bershka


  Brun skinnjakke fra H&M


  Grå jakke fra Gina Tricot


  Dågerijakke fra H&M


  Blå/grå jakke fra Bershka


  Rød og orange jakke fra Stormberg


  Fiolett jakke fra Stormberg


  Grå boblekåpe fra H&M


  Svart boblejakke fra Bergans


  Blå kåpe fra Vila


  Svart jakke fra Voice of Europe

  Er du glad i jakker?

  - Sofie

 • I'M BACK  Unnskyld meg for lite blogging, men har vært litt busy woman i det siste! Haha. Men uansett, nå er det FERIE, og jeg sitter med min kjære Anne og spiser sjokolade og drikke brus,  vi har just kommet hjem fra en yggelig kveld i Randesund!

  Gjort noe fint til nå i ferien da?  - Sofie
 • HAPPYFACE  Nå er det endelig ferie! Ah, det er så deilig å tenke på! Skal ikke på skolen før om 11 dager. Bare slappe av å kose meg og ha det gøy med alle de beste ♥

  Skal du noe gøy i ferien?  - SOFIE
 • MY OWN FAVORITE SHOES  Det er vell sånn at alle jenter har sine favorittsko? Det har ialefall jeg! Her er et bilde av noen sko som jeg kjøpe i sommer. De ble fort mine favorittsko!  - SOFIE
 • OUTFIT 25. MARS 2010

  Skinnjakke og bluse - ZARA
  Singlett og bukse- BIK BOK
  Sko - Converse Singapore
  Øredobber & ringer - H&M

 • WHAT TO DO?  Ja hver dag etter skolen for tiden, ender det med at jeg setter meg ned forran dataen og blir der resten av dagen! Jeg har brukken arm og jobber ikke eller trener ikke! Og alle vennene har ikke alltid tid! Så hjelp meg, hva kan jeg finne på? Det er godt Laila har flyttet til Lund så hun kan bli med meg på kjøreturer! Ikveld skal jeg til Lottis, blir koselig! Alt for lenge siden jeg har vært med hun nå!  - Sofie
 • OUTFIT 24. MARS 2010

  Skjerf - H&M
  Tunika - BIK BOK
  Tights bukse - Pieces
  Converse Singapore
  Skinnjakke - ZARA

 • DAGENS DRØMMESKO • TODAY'S OUTFIT

  Singlett - H&M
  Cardigan - Gina Tricot
  Tights bukse - Pieces

 • DAGENS DRØMMEANTREKK • YESS! JEG KLARTE DET  Ja jeg klarte mopedturen uten noen knall og fall! Eller Laila klarte å tryne rett forran et busstopp, og vi klarte å sette fast scooterene i masse snø i en park! Vi måttte til å sku scooterne! DRITGØY, og ikke noe flaut heller! Blodiner på tur kalles det.


  Sitter du fast Laila?


  Jeg er ialefall HAPPY for at jeg ikke har skadet meg mere!
 • 21. MARS 2010  Ja nå skal jeg snart ut på en kjøretur på scooteren sammen med Laila! Det er første gang jeg skal kjøre etter at jeg brakk armen! Lurer på hvordan det ender. Håper det går greit! Kanskje ikke noe sjakktrekk å kjøre med brukken arm?

  Sist gang jeg skulle kjøre så det slik ut:


  Og det endte slik:


  Wish me good luck!!
 • DAGENS DRØMMEANTREKK • DAGENS INNKJØP


  - Kjole fra Message
  - Sko fra dna
  - Gips fra Sørlandet sykehus

  Bloggen min har forresten blitt annbefalt av denne søte jenta: www.quizza.blogg.no. Jeg ble så glad! TUSEN TAKK!
 • DAGENS DRØMMEANTREKK • OUTFIT

  Skjerf og veske - H&M
  Skinnjakke - ZARA
  Bukse - BIK BOK
  Tunica - Gina Tricot
  Sko - Converse Singapore

  Nå skal jrg til Anne! Ha en fin fin kveld :-)

 • Jeg er med i trekning  av denne konkurransen. Åhr, håper jeg vinner! Selvom det er det lite sjans for at jeg gjør. Men uansett! Stikk innom bloggen å se: http://easymakeup.blogg.no/1269010374_konkurranse__vinn_noe.html 

  - Sofie
 • TORSDAG 18. MARS

  Solbriller og veske - H&M
  Skjorte og sniglett - BIK BOK
  Jeans - Gina Tricot
  Jakke - Voice of Europe 

 • DAGENS DRØMMEANTREKK • SOFIE AKKURAT NÅ  Jeg prøvde å ta noen outfit bilder akkurat nå, men det gikk ikke så bra! Hadde ikke jakken og skoene på meg inne akkurat og gadd ikke å løpe å hente de. Såå, det ble ikke så vellykket! Men nå skal jeg snart ta meg en dusj, lage kveldsmat til mamma og pappa, bare for å være litt grei! Og så skal jeg bare slappe av med bloggen og facebook! Herlig!


  Hva skal du ikveld?  - Sofie
 • DAGENS DRØMMEANTREKK • SNAKK OM Å DRITE SEG UT PÅ FILM ?  Ja overskriften sier vell det meste? Videoen er litt gammel nå, så det gjør ikke så ekstremt mye om jeg viser den lengre! Meg og Kristine dummer oss ut forann kamera på hyttetur. Pinlig! Jeg håper du skjønner at det bare er tull!!

  video:tilblogg


  Ja overskriften sier vell det meste? Videoen er litt gammel nå, så det gjør ikke så ekstremt mye om jeg viser den lengre! Meg og Kristine dummer oss ut forann kamera på hyttetur. Pinlig! Jeg håper du skjønner at det bare er tull!!

 • PÅ SØRLANDSSENTERET  Nå kom jeg just hjem fra en koselig liten tur på Sørlandssenteret med min kjære Kristine! Vi gikk bare rundt å kikket litt og spiste en deiiilig is! Her er et bilde av begge to og de store isene!  - Sofie
 • YOU ARE SPECIAL  Jeg har mange venner, men det er ei som er spesiell. Jeg vet at jeg vil ha den jenta for alltid. Anne Gursli ♥ Vi har vært venner siden 1. klasse! Og vi gikk bare mer og mer sammen! Hun er hos meg mange ganger i uka og en dag uten Anne er ikke den samme! Vi har gått i samme klasse i 11 år nå. Og vi har søkt på linje på samme skole neste år også! Gleder meg sånn. Jeg vet at Anne og meg alltid vil være venner, for vi har et helt spesielt vennskap! Vi er så utrolig like. Det er ikke sjeldent at vi ser på hverandre: Tenker du det samme som meg? Vi har samme jobb også faktisk! Vi blir aldri ordentlig lei av hverandre. Jeg har opplevd det meste med Anne, og vi har hatt våre krangler. Me den største kranglen til nå, da sendte vi meldinger til hverandre og diskuterte ivei. Men når vi møtte hverandre dagen etter igjen, da lo vi bare når vi så hverandre! Så lenge varte den "krangelen" Vi kan diskutere, men hvem kan ikke det? Jeg kan være meg selv med Anne og le av alle dumme ting. Jeg snakker om alt med Anne!

  Anne er den nydeligste jenta jeg vet om! I ♥ U

  ♥  Du og jeg er alltid vi. I din nærhet føler jeg meg fri!
  Jeg vet at du og jeg står sammen, i tid og evighet ♥

 • HVEM KLER KJOLEN BEST ?  Vanessa Anne Hudgens eller Paris Hilton?


 • PARADISE TINE  Hva synes du om Tine Helene Valle på Paradise Hotel? Første gang jeg så henne tenkte jeg "Åja, det er ei sånn ei jente ja. Langt hvitt hår, silikonpupper, pipete stemme. BIMBO" Men denne meninga forandret seg fort. Allerede i første episode la jeg merke til at Tine var utrolig snill og hyggelig mot alle, hun var ikke den oppmerksomhetssyke blonde jenta! Jeg ble veldig positivt overrasket, og nå er Tine ei av de jeg heier på i Paradise Hotel! Nå skjønner jeg virkelig hva det menes med å ikke dømme etter det ytre! Tine er jo bare kjempe søt. Så mitt spørsmål til deg er:
  Hva synes du om Tine Helene Valle?  - Sofie

 • OUTFIT  Gårdsdagens antrekk:  Solbriller, veske & øredobber - H&M
  Skinnjakke - Bershka
  Bluse - ZARA
  Singlett & Bukse - BIK BOK
  Støvletter - Euro Sko
  Gips - Sørlandet sykehus

  Hva synes du?

 • FOTOSHOOT  Igår hadde jeg besøk av min beste venn, Anne på Landet ♥ Anne, mamma og jeg bestilte først en pastarett fra Vera og tok med hjem å spiste det imens vi så "The boy in the striped pyjamas" Ei kjempe trist histore med den verste slutten jeg har sett! Off av meg! Jaja, etterhvert gikk mamma og la seg, og da tok meg og Anne en fotoshoot i stua!

  Her er resultatet på noen av mine bilder:


  - Sofie
 • SOMMERBILDER  Åh, deilig! Dagene er lysere, snøen smelter(Jeg sklir meg og mer), sola steiker, snart påske. Det blir bare bedre og bedre! Igår fikk jeg vite at jeg skulle gå med gipsen i hele 6 uker til altså 8 uker tilsammen. Jeg ser MØRKT på det. Men, men! Når gipsen er av, da er alt på topp. Da er det nesten mai og bare en månede igjen til sommeren! Can't waiiit.

  Noen sommerbilder fra sommeren 2009:


  Deilige soldager


  Årets første bad i Blomma


  Grillkvelder


  Lange netter


  Koselige kvelder


  Deilige reiser


  St. Hans


  Bare slappe av på plenen dagen lang


  God mat


  Kveldsmat på stranden


  Frankrike


  Fine kvelder med familien


  Holmeturer i Skjærgården


  Båtturer


  Smoothie

  - Sofie
 • SPRING FASHION • Noe av det jeg liker i livet  Sol, sommer, Stine, Smoothie, Bortelid, ferie, GinaTricot, H&M, sko, pannekaker, Anne, klær, kjoler, sko, beacvolley, Kristine, holmeturer, skjærgården i Kristiansand, niesene, Norge, Markensgata, Bryan Adams, One Tree Hill, Skiturer, Taco, Stine Marie, accessories, sommerklær, fine gutter, Canal+, venner, Facebook, hyggelige folk, familien, mammas mat, Apple, Snadderkiosken, McFlurry, overnattinger, Frankrike, vannmelon, parfyme, jentekvelder, hytteturer, shopping, kaker, godteri, Fanta, frukt.  - Sofie
 • Ai digg ju  Endelig fikk jeg se jentene igjen! Anne, Stine, Kristine, Julie, Silje og Christina er jenter i klassen som gjør skoledagen bedre! Og nå var det altfor lenge siden jeg hadde sett Stinemoooor <3 Møter jo Anne og de på SUF osv. Stine nå må du snart bli lommis så du også kan gå i SUF! Haha!

  I ♥ U

  Bilder av Stine og meg:


  Besøk bloggen til Stine: www.ssstineee.blogg.no

  - Sofie

 • Ukens innkjøp  Jeg fikk jo ikke handlet så mye som jeg hadde tenkt til for det tok jo 2 timer i hvert prøverom med den armen. Men jeg fikk kjøpt litt:


  Skinnjakke fra Bershka
  Pumps fra Poti Pati
  Sko fra en butikk jeg ikke husker navnet på
  Shorts fra Zara
  T shorthe fra Zara

  Hva synes du?? - Sofie
 • Hjemreisen  Ja vi sto opp tidlig, lørdag morgen! Kjørte til Milano og tok flyet til Moss, tok båt fra Moss til Horten og så kjørte vi hjem derifra! En lang dag altså! Her er noen bilder fra hjemreisen:

  - Sofie
 • 6. og siste dagen i Juan les Pins  Den siste dagen begynte bra, så jeg satt ute på hverandaen å spiste sjokoladekuler til frokost imens jeg solte meg litt! Så kom plutselig regnet, så det endte med at jeg satt inne å så på tv før jeg og mamma gikk hen i byen en tur for å bruke opp de siste pengene før det avsluttet med en deilig middag på kvelden.

  Jeg står i byen for å kjøpe sko, da jeg ringer hjem til Anne:

  Meg: Hvilken sko størrelse bruker du?

  Anne: 40

  Meg: Åja, jeg skal bare kjøpe en dørmatte til deg, så jeg må vite hvor lange føtter du har!

  God unnskyldning sa du?


  Hmm. Hva skal jeg bestille?


  Det er det vi kaller normale folk!!

  - Sofie

 • 5. dagen i Juan les pins  4. dagen gikk vi bare rundt å kikket på boliger så det er ingenting å fortelle fra den dagen! Jeg hopper bare rett til den 5!
  Denne dagen gikk vi til nabobyen Antibes og handlet litt! Det var deilig vær denne dagen så vi satt ute på torvet å spiste en deilig pastarett! Mamma fant etterhvert ut at hun ville lage 3 retters middag hjemme så vi inviterte på besøk og vi fikk oss en lang og utrolig morsom kveld! For en tørr humor det var rundt bordet. Jeg har ikke ledd så mye på lenge!! Det endte med at mamma fant noe Biotherm håndkræm for å fukte oss ned litt så vi slapp å være så tørre. Haha

  HAHA! Oskar sin fine sittestil med de NICE sokkene!!

  - Sofie
 • 3. dagen i Juan les pins  Ååå, det var en deilig dag det! Den første dagen med brukken arm, alle guttene reiste opp i alpene og rente, mens jentene først spiste en delig salat på verandaen før vi gikk til Nice for å handle! Jeg følte meg fryktelig stusselig for mamma måtte hjelpe meg med å kneppe buksa i prøverommene! Jeg klarer jo ingen ting. Så det ble dessverre ikke like mye shopping som jeg hadde håpet på!

  Bilder fra hva jeg har kjøpt kommer senere  Jeg må bare beklage skrubbsåret i trynet!!!

  - Sofie

 • 2. dagen i Juan les Pins  Ja hva skal jeg si? Det begynte med at meg og min bror Anton tok oss en tur på Cap d'Antibes med scooterne! Vi hadde det dritgøy. og filma hele turen! Jeg skulle bare ta en siste tur utenfor leiligheten, da jeg klarte den fantastiske ting. Altså og holde inne bremsen og speeden på fullt på en gang i en sving, og deretter slippe bremsen og fly rett inn i en veikant, og tryne, ødelegge kneet, haken, brekke den ene armen og forstue den andre! Der satt jeg forgipset, uten å klare og løfte en gaffel en gang!

  Resten av dagen tilbrakte jeg på et fransk sykehus!

  Før jeg visste hvordan turen ville ende:


  Før sykehuset:


  Etter sykehuset:


  - Sofie
 • Første dagen i Juan les Pins  Nå sitter jeg på McDonalds med brorens data bare for å blogge! Jeg er flink.. Det har gått 2 dager siden vi kom ned! Søndag morgen begynte med deilig fransk frokost, så gikk meg om to av brødrene ut i hagen og spilte botcha. Stillingen ble: Anton: 12 Oskar: 7 Sofie: 0! Haha, jeg er god!

  Så tok jeg å pappa en tur på scooterne før vi kjørte opp i en landsby og kikket og tok litt lunsj, før vi gikk hjem å stelte oss for å gå ut å spise! En veldig deilig dag kan du si!

  Dagen i bilder:


  Så tenkte jeg å blogge om resten av dagene, men jeg har glemt bildekabelen hjemme, så jeg får ta den med neste gang jeg går opp på Mc'en, og så skal jeg blogge videre!

  Kos dere videre i ferien!

  - Sofie
 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits