SOFIES BLOGG -

HVEM KLER KJOLEN BEST?Jeg synes denne hvite kjolen fra Marc Jacobs er helt nydelig. Vi så alle den kjolen for første gang på Blair Waldorf (Leighton Meester) i en episode av Gossip Girl. Jeg synes hun ser helt fantastisk ut i den kjolen og dette er absolutt en av mine favoritt antrekk som "Blair" går med i serien. Paris Hilton kom som nummer 2 med kjolen og til sist kom Emma Rigby. Hvem synes du kler den best?

Leighton Meester, Paris Hilton eller Emma Rigby?
 Sofie

 • DAGENS ANTREKK 30//03//11


  Skjorte fra Zara | Jakke og solbriller fra H&M | Jeans fra Levi's | Sko fra Eurosko |

  Sofie

 • MACAROONS?

  Jeg kan nesten ikke vente til å spise disse i New York med Kamilla. I og med at jeg har hørt at de smaker dobbelt så godt i USA enn de gjør i Norge. Det er forresten Blair sine favoritter. Hihi
  - Sofie

 • HELLO SUMMER
  
  Sofie

 • DAGENS INNKJØP
  Cardigan fra Only


  Bikini og sports-bh fra H&M


  Og en vår jakke fra H&M

  Sofie

 • KVELDENS ANTREKK  7-stjerners middag er det klart for nå ja. Noen jenter ble enige om å ha en 7-stjerners middag en gang i måneden ca. Som i 4-stjerners middag som du kanskje har sett på TV? Ikveld er det Laila som skal ha det. Ser frem til en koselig kveld med jentene. 3 retters middag og kjoler er det som står på menyen.

  Hva skal du ikveld?
  Kjole fra Juan les Pins | Pumps fra Oslo | Dressjakke fra Paris | Smykke fra BIKBOK

  Sofie

 • Helg er en fin ting  Hallo dere! Da var det allerede helg igjen, er det ikke fantastisk? I kveld skal jeg til Laila på en finere middag, 3 retters faktisk, sammen med en god gjeng! Gleder meg til kjoler, høye hæler, god mat, sladder, latter og kos ♥ Legger ut bilde av kveldens valg av kjole etterpå hvis jeg rekker det!

     Slik ser jeg ut nå, klar for løpetur!

   

  Vi snakkes ♥

   

   

  Anne

 • H&M 2011  I går fikk jeg H&M katalogen i posten, og jeg må si jeg liker veldig godt hva som møtte blikket mitt. Det var så utrolig mye fint vår- og sommertøy!

   

  Her er noen favoritter:

   
  Tror jeg må få bestilt meg noe av dette hjem!

   

   

  Kunne du tenkt deg noe av dette? 

   

  Anne

 • joda, jeg lever...  God kveld ♥

   

  Da var det på tide med et innlegg fra meg igjen! Jeg har hatt så mye å gjøre de siste dagene, at blogging dessverre har blitt nedprioritert. Det må vi få gjort noe med!

   

  Siden sist har jeg:


  fjernet den grusomme etterveksten  handlet litt nytt tøy. Trenings t-shirt Nike  Smykke og skjerf Morris
  oooog.. fått min kjære iPhone tilbake ♥

   

  En annen ting jeg vil meddele er at jeg er i utrolig godt humør for tiden. Vi nærmer oss vår og sommer, gradene stiger, sola forsvinner senere bak fjellene og snøen smelter vekk. Jeg elsker det!

   

  Nå er det kvelden, god natt kjære blogglesere!

   

   Anne

   

 • GJØR NOE MENINGSFULLT  Må bare si at idag hadde jeg skikkelig sommerfølelse. Tok solbrillene på og frøys ikke en gang når jeg gikk til skolen. Solen stekte og det var så sinnsykt deilig. Gleder meg sånn til sommeren nå. Men, men! Idag fikk jeg en mappe i posten fra Plan-fadder. Der var det bilde av mitt nye fadderbarn og informasjon om det. Åh, det var så gøy! Ei kjempe skjønn lita jente jeg nå skal hjelpe, synes det er kjempe gøy. Har du lyst til å gjøre det samme? Det tar bare 2 minutter å skaffe deg et fadderbarn. Gå inn på: www.plan-norge.no så velger du kjønn og land, betaler 250 kroner i måneden, så er du med på å gjøre verden til et bedre sted. 

  Har du et fadderbarn et sted der ute?  Sofie

 • DAGENS ANTREKK


  Dressjakke fra New Fashion Paris | Tights/bukse fra Pieces | Bluse fra BIKBOK | Armbånd fra Singapore

  Sofie

 • 5 MÅNEDER PÅ MANHATTEN  Åå, merker bare jeg får frysninger av å tenke på at jeg og Kamilla skal bo på Manhattan i 5 måneder og gå på skolen på Manhattan i 6 måneder. Jeg kan ikke vente! Byen som aldri sover. Ex.phil/Ex-fac heter studiet vi skal ta og det varer bare fra 11:00 om morgenen til klokka 13:00 på dagen. Etterpå er det fri. Dette er et fag jeg trenger å ha for å ble sosionom og det er noe du trenger nesten uansett hva du skal bli. Så det passer helt perfekt. Det er bare litt mindre enn 2 år til vi reiser.

  Etter påbygg blir det jobbing i et halv år for å tjene opp pengene vi må ut med. 90.000 kroner ca blir det hvis du regner med flybilletter, skolen, leilighet og lommepenger. Det er ikke mye for å få bo på Manhattan i 5 måneder. Vi skal reise gjennom gateway college. Hvis du er interessert i å prøve det samme som meg og Kamilla, så ta en titt på www.gatewaycollege.no! Vi kan nesten ikke vente til våren 2013.

  Jeg gleder meg til å stå opp på morgenen, ta heisen ned tonnevis av etager, gå ut av døren til leiligheten, og vips så er jeg midt i et av verdens mest befolkede områder. For et stress, men for en opplevelse! Sitte på Starbucks og gjøre leksene, shoppe på ettermiddagene, oppleve byen gå fra vinter til sommer. Sole seg i Central Park eller Manhattan Beach, gå på utflukter med klassen. Og bare leve et liv jeg bare får sjans til disse 5 månedene i mitt liv. Har du også lyst så begynn å tenk på det nå, og bare reis du også. Hvorfor ikke?

  Og vi skal selvfølgelig ikke gå glipp av Gossip Girl Touren som er rundt i New York. Det blir et must.


  Gleder meg til det er Kamilla og min tur til å stå her


  Kan ikke vente til dette blir vår nye skole...


  ...Og dette blir vår nye hage...


  ...Og dette blir våre nye kvelder.

  Sofie

 • MAKING STRAWBERRY MILKSHAKE  Nam, jordbær milkshake er noe av det beste jeg vet om. Og det er jo bare kjempe lett å lage. Du blander bare litt melk, jordbærsyltetøy og Hennig-Olsen vaniljeis så har du den perfekte jordbær milkshake. Har besøk av Laila som nå for tiden bor her, sover her, spiser her og just også fikk servert min deilige milkshake! Akkurat nå for øyeblikket ligger hun som et slakt på sofaen i stua og sover som en stein.

  Liker du milkshake?  Sofie

 • KLAR FOR AVREISE  Det er nok bare til Eegrsund, 3 timers kjøretur. Men det blir gøy! Gleder meg. Har veldig dårlig tid, må få dusjet og stellet meg, før vi skal sitte tre timer i bil og je må stelle meg på nytt når vi kommer frem. For da er det tid for vårfest!

  Skal du noe gøy i helga?  - Sofie

 • Shopping og restaurantbesøk  Å slutte på skolen klokka 11 resulterte i at Anne og jeg stakk til byen og tok oss en deilig lunsj på Hos Naboen. Etter dette tok vi oss en runde i byen for å se etter klær til vårfesten. Og det klarte vi selvfølgelig å finne, eller hvertfall jeg klarte det, hehe! Jeg fikk kjøpt meg en bluse og et skjørt som jeg sikkert legger ut på bloggen når jeg skal gå med det på Vårfesten til helga.

  Skal du noe gøy til helga?
  - Sofie

 • DAGENS DRØMME ANTREKK

  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com
  Hva synes du?

  Sofie

 • Prøve prøve prøve  Åhr, har altfor mye å gjøre denne uka. Prøver, fremføring osv osv! Jeg ser så sykt frem til helga! Nå har jeg sittet en time å lest til prøve før jeg snart må løpe rett på jobb. Etter jobb må jeg nok lese på prøve igjen! Det er ikke bare slapt å gå på Barne- og ungdom skal jeg si deg. Jeg ser frem til å reise til helge, ta på kjolen og spise god mat på Vårfesten i Egersund. Skal bli deilig.

  Har du mye å gjøre for tida?


  Please gi meg fler dager hvor jeg bare kan slappe av like godt som jeg gjør på dette bilde!

  Sofie

 • Give me summer  Endelig virker det som om finværet er på vei! Nå mangler vi bare sola og varmen. Snøen er hvertfall nesten helt borte og jeg slipper å skli mer på isen før om et år igjen. Jeg kan nesten ikke vente til sol, varme, holmeturer, is, rivieraen, sommekjoler, soling og rett og slett alt det gøye og koselige som skjer på sommeren!


  Sofie

 • Kenza Zouiten - Stilikon  Jeg bare elsker klesstilen til Sveriges største blogger Kenza. Til hverdags har hun bare kjempe tøffe antrekk, og til fest/selskap så kler hun seg kjempe nydelig! Jenta er også super pen, og hun er rett og slett tidenes blogger.

  Hvis dere går inn på denne linken så kommer dere til et innleg hvor hun har postet mange outfits fra 2010!

  http://kenzas.se/2011/01/17/nominated/


  Sofie

 • nytt design  Hva syns dere om det nye designet her på bloggen?  -Anne-

 • Nydelige kjoler fra Versace  Dette må være noen av de fineste kjolene jeg har sett. Modellen er Abbey Lee og merket er Versace. Helt nydelige bilder av noen nydelige kjoler! Hva synes du om kjolene? Kunne du gått med dem?

 • Of To Work  Da var det allerede fredag igjen, noe som betyr tid for jobb!


   Ha en fin fredagskveld folkens ♥
   Anne

 • Støtt kreftaksjonen  Nå er jeg klar for å gå rundt med en bøsse i 2 timer for å støtte kreft foreningen. Husk å være inne mellom 18 og 20 da kommer det nok bøssebærere å ringer på kanskje akkurat de dør! Husk å gi penger, så støtter du en kjempe bra sak og er med på å redde liv på de som blir rammet av kreft.  Sofie

 • Spring fashion 2011  Våren 2011 er Crochet og macrame et must. Altså hekling og makrame! Makrame var ekstremt populært på 70 tallet for hippier og litt sånn heavy stil. Men i 2011 blir det brukt om hverandre sammen med hekling. Det kan brukes som accessories eller som hele plagg. Under her er noen bilder som viser det litt i det ekstreme laget spør du meg, men hvis du mikser det sammen med noe litt mer "originalt", så blir det kjempe pent.

  Hva synes du om trenden?  Sofie

 • Jeg er utslitt  God kveld folkens!
  Har nettopp kommet ut av dusjen etter en lang joggetur ute i mørket! Jeg må si jeg er imponert over meg selv. Klarte å tryne på glatta mens jeg jogga, noe som resulterte i at jeg fikk hull i treningstightsen og et blodig skrubbsår på kneet! Haha..

  Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen og er klar for Paradise Hotel.


  Et bilde av meg og Stine Den Fine i høst!!

   Noen andre som skal se Paradise Hotel?
   Anne

 • Hvilken av disse stilene er du?  Den klassiske pene stilen?
  Den "kule" stilen?  Den rocka stilen?


  Eller den søte stilen?  Så.. Hva er du? Er du en blandings eller kjører du en av disse stilene?
  Antrekkene har jeg satt sammen på polyvore.com

  Sofie

 • Sofies nye og bedre liv  Hva skjer sier jeg bare. Kan ikke forstå at jeg faktisk trener! Jeg har vireklig lyst til å trene for tida. Har ikke mye tid, men likevell får jeg trent 2-3 ganger i uka, og det er mye til og være meg. Elsker å trene på GO, anbefaler det virkelig for dere som er fra Kristiansand. Du får gratis personlig trener som hjelper deg å finne trening som passer akkurat for deg. Og det er kjempe mange gøye treningstimer du kan gå på som Zumba, eorobic, spinning osv osv.

  Etter trening er det helt fantastisk med et glass Biola, bare elsker det. Biola med bringebærsmak! Den beste drikken jeg vet om.

  Trener du på treningsenter?  Nå kan du forresten vinne solkort på en verdi av hele 200 kr på http://sava.blogg.no/. Hvor herlig er det ikke med en dose sol nå på vinteren? Med 200 kroner i solarium får du garantert en fin brunfarge!

  Alt du trenger å gjøre er å enten dele innlegget hennes på facebook om du ikke har blogg eller bare kopiere denne teksten i bunnen av et innlegg om du har blogg. Blir vel egentlig ikke lettere enn det?
  Sofie

 • Anne slår på stortromma  ..og feirer kvinnedagen med å bake skoleboller ♥ 


   

  Det ferdige resultatet

  Nå skal jeg kose meg med bollene og en kopp kaffe, deretter skal jeg ut og øvelseskjøre med pappa!

  Er dere like glad i skoleboller som meg?
  Anne

 • Ryggproblemer  Hallo, hallo 

  I dag har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen. Har nemlig fått så utrolig vondt i ryggen! Jeg skjønner ikke hva det kommer av, men har en liten mistanke om at det kanskje skyldes hoppekonkurransen vi hadde på skituren på lørdag. Det ble for å si det mildt en del knall og fall da, så jeg skal ikke se bort ifra at det er derfor. Jobb blir det heller ikke på meg i dag, så jeg fikk snille Kristine til å jobbe for meg! Hun er god ♥

  Sov med fletter i natt så i dag er jeg tidenes krølltopp!

  Ellers er det jo kvinnedagen i dag. Gratulerer med dagen alle flotte jenter/kvinner!

  Ha en fin dag alle sammen♥
  Anne

 • Bride to be - Utdrikkningslag  Igår var det utdrikkningslag for min kjære kommende svigersøster Eva Linn. Dagen startet med en fotoshoot på en av Arendals fotostudier, så var det deilig lunsj hjemme hos Liv Rakel. Etter dette var det klart for noen deilige timer på spa, hvor vi stellet oss og gjorde oss klare for Ibsen Kafe som de hadde leid for kvelden. Eva Linn måtte da gå i "Eva's drakt" og selge epler til randoms, haha! Dette var utrolig morsomt.

  Eva Linn fikk også en utrolig bra dansepartner, 60 år gammel dame som tok helt av.. Noe av det morsomste jeg har sett på lang tid!Utdrikkningsslaget var kjempe koselig og nå kan jeg ikke vente til det store bryllupet.


  Sofie

 • DAGENS SKITUR I BILDER  I dag har jeg vært på en hærlig skitur med familien! Sol fra skyfri himmel, grillpølser, bål og varm kakao, stort bedre blir det ikke! Her er noen bilder fra dagen:

      


   


  Hoppekonkurranse


  Bålkos


  Meg og Malena


   

  Mette, Anne og Mari

   

  -Anne-

 • POST A PICTURE  Post et bilde der du føler du er deg selv:

   

   

   

  Post et bilde fra en tid du savner:

   


   

  Post et bilde fra en tid du ikke savner:

   


   

  Post et bilde der du er sammen med folk du er glad i:

   


   

  Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag:

   


   

  Post et bilde som viser noe som er typisk deg:

   


   

  Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror:

   


   

  Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile:

   


   

  Post et bilde av deg selv for to år siden:

   
   

  -Anne-

 • Anne og Emilie synger "Tell him"  Hva syns du? -Anne-

 • SANGVIDEO?  Som jeg kanskje har nevnt tidligere (?) går jeg til sangpedagog én gang i uken! Jeg syns det er kjempegøy og jeg elsker virkelig å synge. Forrige onsdag sang jeg på konsert sammen med herlige og ikke minst flinke, Emilie! Dette filmet Sofie, så hvis noen av dere er interressert kan jeg poste videoen senere i kveld?

   

   

   

   

  -Anne-

 • Dagens antrekk  Da var det virkelig på tide å blogge igjen, for min del.. Huff, har vært elendig blogging fra meg siden jeg ble med på denne bloggen, men jeg skal prøve å skjerpe meg! Heldigvis har Sofie vært flink til å oppdatere dere. Her kommer i alle fall dagens antrekk:

  Solbriller Cubus  Veske Vero Moda  Øredobber Cubus

  Bukse Pieces  Strikkejakke Gina Tricot  Skjerf og belte HM

  Sko Bianco

  Hva syns du?
  Anne 

 • INNKJØP FRA OSLO
  Smykker og øreringer og solbriller fra GinaTricot og Glitter


  Topp fra Vero Moda


  Bluse fra ZARA


  Singlett fra Mango


  Genser fra Cubus


  Skjorte fra Lindex


  Blå tights/bukse fra Pieces


  Støvletter fra Hollies


  Sko fra DinSko


  Pumps fra Hollies


  Levi's bukse fra Carlings


  Singletter fra BIKBOK

  Sofie

 • MÅNEDENS GULLKORN  Sofie: Jeg panta flasker og fikk 400 kroner
  Laila: Hæ? Hvor manga flasker planta du?  Vi sitter og ser på et kart over Israel da Laila kommer med den fine kommentaren!
  Laila: Du jeg skjønner ikke dette helt. Er dette kartet over Nord Norge?  Aleksander: Harde bud sa Moses da han mista steintavlene på tæsan  Sofie: Har du nummeret til Skagen?
  Anne: Halloo, Sofie! Kan du snart lære deg at det ikke finnes bare et nummer til hele Skagen?  Preben: Hvor var du i helga?
  Sofie: Jeg var i selskap. 18 hadde Svennårsdag  Lærer: Vi tar bare VHS'en og gir den til it avdelingen, så overfører de den over til dataen!
  Sofie: Hæ? Er ikke VHS sånn store filmer? Hvordan går hele den killeren inni dataen?  Anne: Nå er vi med Bø!
  Sofie: Bø? Er ikke det med Bø sommerland? Trodde det var i nord Norge jeg  Laila: Isen smelter jo hvis vi ikke tar den i en frys
  Sofie: Vi tar bare vannet i vasken på det kaldeste og så legger vi isen oppi der. Da holder den seg frossen
  Anne: Sofie da! Vannet fra vasken er ikke minusgrader. Da hadde det jo vært is det som kom ut  Sofie: Var de solbrillene fine egentlig? Det var jo dere som sa jeg skulle kjøpe de
  Laila: Jeg sa ikke at du burde kjøpe de, sa bare at de var fine  Laila: Hallo, vi bor på tidenes stusseligste hotelrom
  Krister: Ja er det bare en seng og en sofa sånn typisk?
  Laila: Nei vi har ikke en sofa en gang!  Laila, Sofie og Anne: Der kjører tebanen, vi må løpe å rekke den
  Frank Johan: Skulle dere ta trikken? Hvorfor har vi strevd med å finne T-banen?
  Laila: Nei vi skulle ta T-banen? Den kjørte just forbi
  Frank Johan: HAHA. Det der er trikken altså!  Anne: åhr, det er så kaldt her.
  Sofie: Ja skal vi spør om de kan ta på Aircondition så blir det litt varmere?  Anne: Hallo, alle sier det?
  Sofie: Em, hvem sier det?
  Anne: Vet ikke..  Laila: Det var sykt god mat her på TGI Fridays
  Anne: Ja her må vi begynne å gå oftere
  Laila: Ja spesielt når vi bor 5 timer unna?

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits