SOFIES BLOGG -

EN HÆRLIG SOMMERDAGDet har vært noen av de dagene i det siste. Og det er så deilig. 22 grader i mars.. I skyggen! Det er ikke vanlig det. Og da må det nytes. Etter skolen var det grillings til middag og senere var vi å besøkte Seline på sykehuset før vi spiste is i sola igjen. Det er så deilig med sol og sommer. Man kan gå ute i t-skjorta uten å fryse. Håper du har satt pris på denne dagen for allerede imorgen skal det dårlige været komme.


Grillkongen som griller hærlig sommermiddag


Man vet det er varmt ute når verandadørene står på vidt gap og det fortsatt er varmt inne

Deilig Hennig Olsen i sola

 • INNKJØP FRA OSLO  Jeg lovet mamma å ikke få shoppinganfall i Oslo og det holdt jeg også. Så det ble ikke mye shopping på noen av oss, det var mer avslapping på Aker brygge, og det var kjempe deilig!
  T-skjorte fra Tommy Hilfiger


  Øredobber fra H&M


  Ballerinasko fra Bianco


  Og solbriller fra bikbok

 • MORTEN RAMM FYLLER SPEKTRUM  Ja tenkte å lage et lite innlegg om Osloturen som var driiitgøy. Fredagen kom vi inn til Oslo på kvelden og da bar det til Karl Johan for kveldsmat. Vi endte opp på Restaurant Christiania som var kjempe fin. Her spiste vi deilig mat før vi gikk hjem igjen på hotellet klare for en god natts søvn. På lørdag gikk vi en tur gjennom Karl Johan hvor vi fikk handlet litt hver og etterpå satt vi oss ned å spise en deilig lunsj på Aker brygge.

  Så noen timer senere var det klart for Morten Ramm. Det var helt sykt morsomt og jeg holdt på å dø av latter hele showet. For noen gøye folk. Det var ikke bare Morten Ramm som underholdte med også Harald Eia og Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Didrik Solli Tangen, Bettan, John Brungot osv osv.

  Etter showet traff vi på broren til Morten Ramm og han fortelte oss hvor alle skuespillerne skulle etter showet og der gikk derfor selvfølgelig vi også, og vi traff på de fleste av dem. Kjempe morro folk!  • OSLO HERE WE COME  Gjett hva jeg skal på? Morten Ramm show, ææ. Gleder meg som en unge! Den morsomste komikeren i Norge spør du meg. Imorgen reiser meg og 4 venninner og det blir dritgøy. Nå pakkes det for fullt. De melder full sol og 15 grader så dette blir jo helt hærlig...

 • EN NEW YORK AFTEN  En New York aften.. Igjen! Man blir aldri lei av å snakke om det gøyeste halvåret man skal oppleve om et år. Nei det gjør man ikke.. I går var vi hos Kamilla og det var kjempe kos. Vi spise English muffin's med JIF som er et must når vi skal til New York. Gleder meg som en unge til å spise det til frokost der nede. Det er såå godt! • GAMLE FILMER  Jeg fant fra harddisken min i dag og så gjennom mange gamle filmer som jeg har filmet med digitalkamera opp igjenom.. Og jeg holdt på å le meg i hjel. Jeg samlet opp noen av de, og her får du også se noen. Heldige deg hvis du har vært offer får mitt fotokamera opp gjennom..


 • HAPPINESS  sommer, sol, bading, bikini, varme, milkshake, frankrike, sørlandet, venner, shorts, kjole, sandaler, smoothie, sol, fiskebrykka, båttur, lykke

 • WE HEART IT • SKOLEJOBBING  Fordypningsemne suger. Jeg må lese bøker. Jeg er heldigvis ferdig men en og har begynt med litt faktabøker etterpå. Særemne skal fremføres om litt over en uke så jeg har bare denne uken igjen til å jobbe. Så nå er det bare å utnytte all ledig tid. Senere skal jeg intervjue litt til emne før  jeg skal ut å spise med min kjære i kveld.


  Kooser meg, naat

 • LAST FRIDAY NIGHT  I går kveld hadde jeg besøk som jeg skrev tidligere at jeg skulle ha. Og det var bare SÅ gøy. Vi lo så mye og vi hadde det så gøy. Det var også kjempe kos å se Stine igjen. Det var så lenge siden. Det er alltid like gøy med dere jenter. Og gutter! Tusen takk for en kjempe morro kveld.  • I DAG ER JEG HAPPYYYYYY  Jeg bestod nemlig på teoriprøven som jeg fant ut av at var på tide at jeg måtte ta hvis jeg skal få den lappen før hele kullet under meg sitter med den. Så i dag gikk jeg opp, og jeg klarte det. Jippi! Nå er det helg også, og jeg venter folk i kveld. Dette kommer til å bli en fantastisk kveld.


  Så glad og lykkelig er jeg nå. Wiiii

 • DAGENS ANTREKK  Jeg leser og leser på teorion. Stryker og består om hverandre på prøvene på nettet. Jeg tror jeg snart bare må gå opp å ta den. Merker det hadde vært deilig med lappen nå. Men uansett. Her er antrekket for i dag. Så må jeg stikke på koret.
  Topp fra H&M - Bukse fra Bershka - sko fra Mango - Smykke fra Zara

 • LITT OM MITT STUDIE I NEW YORK  Det er mange som lurer på hva jeg skal osv i New York. Jeg skal gå ex.phil/ex.fac via gateway college. Dette studie varer i 4 mnd fra våren 2013 og jeg får mange studiepoeng som er greie å ha. Det blir eksamener på slutten av semesteret. Jeg får søtte av lånekassen med 45 000 kr, og ca halvparten av dette blir gjort om til stipend hvis jeg består eksamen. Studieplass koster 26 560 kr.

  Studie varer fra begynnelsen av februar til slutten av mai. Uka før skal jeg og de 3 andre jentene jeg reiser sammen med, til LA slik at vi har fått opplevd det også når vi først er over der. Det blir skole som regel hver dag fra mandag - fredag, og det varierer hvor lenge skoledagen er. I helgene er det alltid fri + at vi får fri andre dager som presidents day og påskeferien osv.


  Skolen ligger midt på Times Square som nok kommer til å bli stress i og med at det er stappet av folk der døgne rundt, men så får vi jo oppleve det også!

  Leiligheten som vi har planer om å leie, leier vi gjennom en kristiansander som driver firma i New York. Du har muligens sett han på GodKveld Norge f.eks. Besøk nettsiden HER! Leilighetskomplekset heter the grove og har ganske fine leiligheter, vi er 4 personer som skal dere to rom. De ligger i New Jersey rett med undergrunnen, så vi må regner med 30 min skolevei. Den koster 20 000 kr per person for alle 4 månedene. Her er noen bilder av leiligheten:


  Vi nedbetaler både skole og leilighet før studie begynner og vi reiser til New York. Nedbetalingen har allerede begynt. Ellers så skal vi ha det dritgøy, gjøre nye ting hver dag, se nye mennesker hver dag. Spise på nye steder hver dag og bare nyte 4-5 måneder av New York City. Vi gleder oss veldig mye til å studere i Central Park, shoppe i Soho, gå på show på broadway, yankees games osv osv. Byen som aaaaldri sover!


  Til venstre ser du hvor leiligheten er i forhold til skolen som ligger rett over på andre siden, altså på Manhattan.


  Jepp, midt her ligger skolen

 • RUSS 2012  Jeg tror aldri jeg la ut bilder fra min første kro? Det var hvertfall nissekroen. Det er egentlig den jeg har vært på til nå, så venter jeg til vrengekroa 16. april. Det er jo da russetiden begynner spør du meg. Men her får du se litt bilder fra nissekroa som var kjempe gøy. Vi var først hos Joana før kroa fant plass på Kick.

 • GOD NATT SWEETHEARTS  Nå er det kvelden for meg. Og i dag skal jeg sove virkelig godt. Jeg har øvd masse på teoriprøven og jeg har gått to labbeturer og jeg har også vært på møte. For en flott dag! Jeg håper du er like fornøyd med dagen din, så må du sove veldig godt. Nattinatt

  Slenger med et bilde av meg og min fantastiske venn Birgitte. Jeg savner Gøteborg med deg og Laila og det lange håret som jeg en gang hadde!

 • GÅ DA HUNDEEEEN  Var på enda en tur tidligere i dag. Hva skjer! Lotte og jeg tok en tur til Snadderen for en etterlengtet jordbærmilkshake. Jeg tok med Napoleon og han styrte i vei for å si det sånn. Enten stoppet han opp, gikk andre veien eller løøp av gårde. Til slutt da han nærmet seg hjem løp han som en galning til han var kommet inn døren.. Haha  Lådde og Napoleon

 • UT PÅ TUR, ALDRI SUR  I dag har vi vært på klassetur til den omvendte båt i Jegers. Alle måtte egentlig labbe fra Kvadraturen til KKG og så labbe videre opp til den omvendte båt som regnes for å ta noen timer. Men gjett hva, vi brukte bare en halv time.. Først gikk vi hjem og slappet av hos Røstad mens de andre begynte å gå, og så heiv vi oss i bilen og kjørte til Sødal og derfor trengte vi bare en halv times labbetur. Hærlig

 • FACEBOOK - STOPP  Ja jeg har facebook-stopp. I 30 DAGER!!! Nå er den 5. dagen overstått og jeg gleder meg som en unge til det har gått enda 25 dager.

  Det begynte med at pappa hadde hørt om den fantastiske 17 åringen på radioen som hadde hatt facebook stopp i 30 dager og hun hadde visst fått et nytt og bedre liv. Jeg sa da selvfølgelig at facebook ikke gjorde såå mye med livet at det ble et nytt å bedre liv uten det i 30 dager. Jeg sa at det ikke var noe problem å holde seg i de dagene. Pappa ble overrasket over at jeg mente at jeg også ville klare det og superstolt når jeg tok han i hånden og lovet å være uten det i 30 dager.

  Nå som jeg har vært så dum å delt dette både på facebook og bloggen, ja da kan jeg ikke stoppe nå. Jeg skal klare det. Prøvde forresten å lage twitter i forgårs men det suger. Ikke underholdene i det hele tatt. Men jeg har jo bloggen da. Og instagram. Unskyld til dere som følger meg på isnatagram for jeg oppdaterer det alt for mye for tiden. Men jeg må jo ha noe...

  På skolen følger jeg mye bedre med da, og særemnet går unna for å si det sånn, hihi! Litt deilig er det altså også å være uten facebooken. Bare litt. Men nå er det natta her for meg. God natt alle facebookavhengige peaps <3

  Slenger med et bilde av meg og to av mine favorittjenter. Vil på enda en hyttetur igjen! (Der er fristelsen av facebook også en del mindre)


 • WORK WORK WORK  I kveld er det jobb for meg. 8,5 timer er alltid gøy! Du får ha en flott lørdagskveld.   Kiwiiii

 • KÅUSY KVELD  I kveld var planen egentlig kino, men den ble istedefor tilbringt kvelden med gode venner hos Aleksander. Vi begynte med handling og pizzalaging før alle folkene kom. Det ble mye snakk fra barne og ungdomsskolen og det ble derfor også mye latter. Kjempe koslig kveld, og det er alltid like gøy å treffes! 

   Et bilde jeg hadde tenkt å poste tidligere ikveld som et klar for kvelden innlegg. Men det får heller komme nå!

 • I'M SO IN LOVE  Med lille Napoleon! Verdens skjønneste lille chihuahua

 • RUSSEKLÆRNE MINE 2012


  Litt pynt på bak når jeg skal ha den opp!


  Og enda litt pynt hvis jeg skal ha den ned

 • STOPP KONY 2012  Har du 30 minutter akkurat nå, så se denne videoen....
   

 • STRYKEKVELD  I kveld spiste vi deilig taco og begynte å stryke på det første på russebuksene. Vi har jo endelig fått alt russetøyet hjem i posten nå, så jeg skal ta bilder å vise dere snart. Foreløpig har jeg begynt litt på russebuksen og resultatet til nå kan dere se under.


  Stine og Kristine ler sæ ihjæl og spiser taco


  Jeg er fullt i gang med strykingen


  Og slik ser russebuksen foreløpig ut etter kvelden!

  God natt :-* 

 • INNKJØPENE MINE FRA FRANKRIKE
  Skjørt fra H&M


  Topp fra H&M


  Veske fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Orange veske fra H&M


  Sølv smykke fra Zara og de andre to fra H&M


  Ring fra SIX


  Rosa skjørt fra H&M


  Bukse fra Bershka


  Genser fra Bershka


  Sko fra Mango


  Shorts fra Zara


  Topp fra Zara


  Topp fra Zara


  Svart kjole fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Og den samme kjolen i hvit


  Lyseblå cardigan fra Zara


  Paljettskjørt fra H&M


  Hvit kjole fra Zara


  Pumps fra Amsterdam, jeg husker ikke navn


  Og noen støvletter jeg fikk av min kjære der nede. Husker ikke butikknavn

 • STUDIEKONTRAKT  Gjett hva som lå i postkassen min da jeg kom hjem. Fikk en telefon fra TheGiant  via Gateway college, i Frankrike om jeg fortsatt var interressert i et studieopphold i New York osv, og jeg sa selvfølgelig JA! Og dermed lå studiekontrakten i postkassen da jeg kom hjem. Nå er det mindre enn et år til det begynner, jeg kan nesten ikke vente!

  Forresten så fikk jeg shoppet litt i Frankrike så jeg legger ut innkjøp senere når jeg har hentet alle tingene hos min kjære!

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits