SOFIES BLOGG -

OUTFIT - BRYLLUP I KVELDIkveld skal min kjære bror og hans søde Kristine gifte seg! Kan ikke vente, blir nok jempe koselig!

Her er kveldens outfit:


Rett etter frisørtimen.


Nå er jeg klar


Meg og mammaMitt antrekk:
Kjole - Message
Veske - Glitter
Ring - Gina Tricot
Øredobber - Singapore
Sko - dna
 • EN SOMMERDAG I SOLA  Igår var jeg og Laila på kjøretur med scooterene. Vi kjørte ned på McDonalds og kjøpte McFlurry, og deretter gikk vi ned i Nupenparken å lå der på gresset og slikket litt sol! Så forflyttet vi oss ned på bystranda og lå der litt!

  Jeg er forresten verdens farligste i trafikken. Jeg skjønner verken vikeplikt eller enveiskjørte veier!! Laila stopper ikke å le et eneste sekund når vi kjører, for hun synes det er så utrolig morsomt å se på at jeg er så klønete. Jaja, jeg får skylde på læreren som har lært meg opp til bli så pass dårlig som jeg faktisk er!! Gleder meg til den dagen jeg får billappen!


  McFlurry med NONSTOP


  Laila koser seg i sola  - Sofie
 • KONFIRMASJONS BILDER  På søndag var jeg i konfirmasjon til min bror, fetter og mine to kusiner! Kjempe koselig dag og konfirmantene var så utrolig fine!  Bror, kusine, kusine og fetter  Tvillingene, Lisa og Ole  To fine kusiner  Alle fire  Meg og mine to nydelige kusiner  Modeller  Mamma, pappa og lillebror

  Har du vært i konfirmasjon i helga? Eller kanskje du skal neste helg?
 • VÅRBILDER  Dette er noe av de mer normale bildene jeg har sett!  Stine <3 Sofie
 • OUTFIT 22.04.10  Veske og dångerijakke - H&M
  Singlett - Gina Tricot
  Jeans - Bershka
  Sko - Euro Sko

 • LAGER DU HULL I BUKSENE SELV?  Hva synes du om å lage hull i buksene selv? Jeg har prøvd det ut på to bukser og resultatet ble helt greit! Jeg er ikke akkurat verdens beste for å si det sånn. Hvordan gjør du det? Saks? Sanpapir? Eller rasp?

  Her er resultatene på buksene:

  Denne laget jeg idag:
  Det irriterer meg at jeg lagde det hullet i midten også, det ser så hjemmelaget ut!!

  Denne laget jeg i fjord:

  - Sofie
 • A DRESS I WANT

  Jeg har siklet etter denne kjolen i over ett år nå!
  Noen som vil kjøpe den til meg?
 • RUSSETIDEN  Jeg gleder meg så sinnsykt mye til å bli russ! Et år igjen på videregående skole så er jeg russ det 3. året! Blir så bra. Nå har russetiden begynt på skolen og jeg sitter der i kantina drit redd med jentene.

  Igår var det stappa fullt i kantina da terrorsjefen plutselig kom henn til et bord hvor Stine, Stine Marie og jeg satt. Han kom mot oss med ei brusflaske og lo litt. Stine Marie reiste seg fort opp og løp. Jeg og Stine satt videre for han forsvant jo! Plutsleig skriker Stine fra andre enden av kantina: SOFIEEEE! Og jeg snur meg og der står han bak meg og skal helle brusa over meg. Da reiser jeg og Stine oss opp og løper alt vi har. Alle snudde seg, snakk om unødvendig oppmerksomhet! Nå er jeg stressa. Hvis du løper fra russen blir du bare tatt enda mer neste gang!

  Idag satt vi i kantina igjen, og terrorsjefen satt på bordet litt vekke fra oss med de andre russene. Vi var litt stressa, Plutselig ser jeg at han tar opp hånden og peker på bordet hvor vi sitter. Jeg krøyp litt sammen i stolen og så opp igjen, da så jeg bare det største gliset hans og alle på bordet deres snudde seg. Vi ble dritredde igjen og reiste oss stille og rolig å gikk fra kantina! Det er ikke trygt! De har hvertfall funnet ofrene sine, og jeg lurer veldig på hva som kommer til å skje med oss imorgen! Det er som å leke gjemsel når du er liten, og du sitter der, drit redd for å bli tatt og lurer på hvem som kommer bak deg.

  Blåruss eller rødruss? Jeg selv synes de blå buksene er mye finere enn de rød!  - Sofie

 • 12. MARS 2010  Åh, jeg er så glad! Solen skinner, alle er fornøyde, og jeg sitter på skolen å bare gleder meg til å komme hjem å lage smoothie og sitte ute på verandaen og sole meg! - Livet er herlig

  Er det  fint vær der du bor?  - Sofie
 • OUTFIT                                    

  Veske og skinnjakke- H&M
  Øredobber - SIngapore
  Singlett og jeans - BIK BOK
  Sko - Converse
 • DAGENS INNKJØP

  En kjole fra BIKBOK

  What do you thiiiink?
 • HJEMMELAGET MANIKYR  Har du prøvd å legge på manikyr hjemme? Det koster jo nærmere 1000 kroner for å legge det på på en hudsalong, så varer det i maks 2 uker! Er det verdt det? Jeg har kjøpt en manikyr som jeg synes er utrolig bra! Du legger først på lyserosa, så hvitt, og så gjennomsiktig på slutten! Neglene blir også tjukkere og sterkere!

  Resultatet ble slik denne gangen. Men husk: DEN ER LAGT PÅ MED EN GIPSET OG BRUKKET ARM!! Så det er ikke det beste resultatet!  Neglelakkene er kjøpt på Tax Free butikken på Super Speed!
 • OUTFIT 3. APRIL 2010  Solbriller og veske - H&M
  Skjorte og belte - Gina Tricot
  Singlett - Risøe
  Bukse tights - Pieces
  Sko - Converse

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits