SOFIES BLOGG -

SUMMERFEELIN'Ååå, sommeren er her! Nå har jeg fryktelig dårlig tid, men tenkte å bruke litt tid på dere før jeg må løpe! Skal være i Bertes klokka 7. Der er det en hel gjeng som skal samles for volleyball, grilling, sang og kos! Det er både kjente og ukjente, så dette blir jo kjempe gøy. Men nå må jeg faktisk løøøøpe!

Har du noen gøye planer for kvelden?- Sofie

 • 28//04//11  Merker jeg har sviktet litt med bloggingen de siste dagene. Men ingen er dårligere enn Anne! Nå må du snart blogge igjen. Jeg sitter forresten fortsatt på skolen, og har gjort det siden klokka 8 også! Og jeg skal sitte her i 3 kvarter til. Merker jeg er veldig klar for å komme meg hjem til middag nå. Senere er det jobb og trening. Og imorgen er det endelig helg og da er det klart for grilling og kos med mange ukjente folk i Bertes! Hehe..

  Har du noen gøye planer for helga?  - Sofie

 • OVERRASKELSESSELSKAP  Min kjære bror fylte 20 år igår. Og en av hans beste venner tenkte da og arrangere et overraskelses selskap for han. Dette visste han ikke noe om og han ble veldig overrasket da vi sto der og hoppet fram i veien når han kom kjørende i bilen. Morro, morro! Så det var altså en vellykket overraskelse og en vellykket kveld.


  Overrasket Anton?


  Man blir aldri for liten for ballongleken?  - Sofie

 • GOD PÅSKE  Heisann og hoppsann. Har egentlig ikke lyst til å blogge akkurat nå, det er jo 20 grader i skyggen ute. Det er bare å holde seg ute å slikke sol så lenge som mulig disse dagene. Hørte snakk om båttur ikveld, håper det blir noe av det, for jeg merker at jeg var veldig klar for det. Jeg ønsker hvertfall alle en fantastisk god påske. Og dere må nyte de siste fridagene!! Det er viktig.  - Sofie

 • GRILLING OG KOS I SØGNE  I kveld blir det grilling igjen.. Sola har skinnet i hele dag! Så ikveld skal vi på ei hytte i Søgne og grille og kose oss. Det ser jeg veldig frem til. De to siste dagene nå har vi forresten kjørt på sekshjulingen til Preben(15 hjulingen som han kaller det) Haha, det er så vilt skummelt. Kjøre i 120 km/h UTEN hjelm. Birgitte sa det så fint når vi satt på her en dag: Åhr, nå tror jeg faktisk jeg dreit i buksa. Hahah, så skummelt var det! Mens jeg satt der å grein..


  Så skummelt var det jah......
  - Sofie

 • SOLING SOLING SOLING  Det er helt drøyt varmt ute nå. Kom just hjem fra Laila hvor vi har lugget å slikket sol i noen timer nå. Is, Cola og masse, masse sol! DEILIG. Jeg er forresten litt lei meg fordi Laila og de er russ nå og forlater meg i helgene, men jeg overlever.. Nå må jeg stelle meg litt før jeg skal utover til Søgne.

  Ha en flott påske videre


  
  - Sofie

 • GRILLING OG VOLLEYBALL  Nå er jeg veldig klar for en dag i Hummerviga med gode venner.. Bare slappe av, spille volleyball, grille og kose oss masse. Sånne dager som dette er helt fantastisk deilige. På vei ut skal jeg øvelsekjøre. Lurer på hvordan det skal gå? Har gjort det de siste dagene, mamma sitter å roper brems når jeg er 100 meter forran et lyskryss. Haha! Snakk om å være stresset. For håpe jeg kommer meg levende ut til Søgne hvertfall!

  Hva er dine planer for dagen?


  Slenger med et bilde fra i forgårs. Is og kos i Nupenparken. Deilig
  
  - Sofie

 • DAGENS INNKJØP AV SOFIE


  Sko fra M tror jeg den hette?


  Skjørt fra H&M


  Tskjorte fra H&M


  Blazer fra H&M


  Veske fra Kappahl


  Parfyme fra Esthetique og Maskara fra H&M


  Playsuit til å ta utenpå bikinien fra H&M


  Shorts fra GinaTricot

  - Sofie

 • OUTFIT 19-04-11  Jeg må bare beklage ekstremt dårlige bilder. Photo Booth er ikke det beste i verden akkurat! Men nå venter mamma som er klar for en bytur.. Shopping og lunsj i sola neste! Du må ha en fin dag..
  Bukse fra Levi's Skjorte fra GinaTricot armbånd fra BIKBOK
  - Sofie 

 • NY CAPS
  
  - Sofie

 • Sol, sommer, latter og venninner  Sola steker og jeg er klar for en bytur med mi herlige Solveig! Planen er at vi skal ned å spise is og slappe av på fiskebrygga her i byen. Ah, jeg har virkelig fått summerstemning nå. Det er så deiliiiiig! Jeg ønsker deg en flott dag videre, nå må jeg løpe.

  Er det fint vær der du bor?  - Sofie

 • BLOGG VS BLOGG  Vi er med på blogg vs blogg. Kom deg inn HER! Og stem på vår blogg..


  Fant et to år gammelt bilde her av Anne og jeg. Gleder meg til å være på ferie med deg igjen til sommeren!

  - Sofie

 • MULBERRY ALEXA  Åh, kan noen please sende en Mulberry Alexa bag i posten til meg? • DAG 2  DAG 2 - 5 ting som er bra med livet mitt akkurat nå.

  1. Det går mot sommer, og sommerklærne tas frem
  2. Jeg har verdens beste venner
  3. Dette skolesemesteret går mot slutt og jeg har bare ett år igjen på videregående skole
  4. Min 2. bror skal gifte seg om en mnd og jeg kan ikke vente til enda et bryllup
  5. Jeg har mange gøye planer til sommeren, og jeg kan nesten ikke vente til å oppfylle dem  - Sofie

 • Take me back to..  ..Bryan Adams konserten 28. mai i fjor. Det var så utrolig gøy å endelig få sett min store helt, live, bare 2 meter forann oss! Vi stod helt oppi gjerdet og stemninga var på topp, og da "Heaven", min favorittsang, ble spilt var det nesten umulig å holde tårene tilbake.

     

   Haha, de to siste bildene fant vi på www.fvn.no

   

  Liker du Bryan Adams?'

  Anne

 • TODAY 16-04-11  I dag skal jeg bare kose meg med mine superskjønne nieser. Vi skal se film, spise masse godter, god mat og bare kose oss. Deilig med sånne dager/kvelder også!


  Seline, Rebecca og jeg

  - Sofie 

 • Tomorrow when the war began  Nå skal jeg straks hive meg avgårde til bussen. Skal på kino og se "Tomorrow When The War Began" med en finfin gjeng!

      

  Skal dere noe gøy i kveld?

  Anne

 • I MIN GARDEROBE


  
  Et par pumps som jeg elsker.. De har jeg kjøpt i Oslo!
  - Sofie

 • GOD MORGEN  Du må ha en kjempe fin dag på skolen/jobb.. Det skal hvertfall jeg!   - Sofie

 • PÅSKEVÆRET  Påsken er en deilig høytid spør du meg. Og i år skal jeg bare være hjemme og slappe av. Og på hytta i slutten av ferien. Jeg skal hvertfall sole meg masse, det er helt sikkert. Værvarselet for påskeferien her i Kristiansand er jo hvertfall helt rått. Hva skal du gjøre i påsken?  - Sofie

 • Anne's innkjøp fra Danmark  Klasseturen til Danmark kan beskrives med 1 ord  -  AWESOME!! Vi hadde det utrolig gøy og for min del kunne vi vært der mye lengre. Sofie kommer sikkert til å poste noen bilder fra turen siden det er hun som har alle bildene!

  Jeg hadde heller ikke så mye penger med meg, men fikk shoppet litt jeg også. Her er det jeg kjøpte:

   
  Kjole fra H&M

  Kjole fra H&M

  Rosa body fra Gina Tricot  Toalettveske fra Pieces

  Og iPhone deksel som er kjøpt på båten

   

  Noe du likte eller evt. ikke likte?

  -Anne-

 • INNKJØP FRA DANMARK  som sagt så kom jeg til danmark med 104 kr på kortet (Resten var til mat) Når alle gikk å snakket om at de skulle på shopping dagen etter i en bra shoppingby da måtte jeg også faktisk. Så jeg fikk ringt til mamma og hun overførte 800 kroner. Disse gikk med til mat og litt shopping på meg også likevell. Deilig! 


  Dångerijakke fra H&M


  Bikini fra BIKBOK


  Skjorte fra GinaTricot


  Singlett fra GinaTricot


  Kjole fra Topshop

  - Sofie

 • DENMARK HERE WE COME  Nå er kofferten pakket og jeg er klar for Årus med klassen. Vi skal være borte i to dager, sinnsykt deilig! I Danmark skal vi besøke barnehager og ungdomsklubber i og med at vi går på Barne- og ungdom. Så det blir veldig spennende. Ellers så skal vi bare kose oss, shoppe (Med 150 kroner på kortet, lol) og spise god mat! Kommer nok til å bli kjempe digg!  

 • NÅ ER SOMMEREN VIRKELIG KOMMET  Idag har jeg bare lugget ute i sola og solet meg, holdt på å renne vekk. Etterpå tok jeg en treningsøkt og det var kjempe deilig, før jeg gikk hjem igjen og stellet meg. Nå er det klart for grilling og kos i Søgne. Ah, elsker grillukten, det er lukten av sommer. Er sommeren kommet der du bor?  Sofie

 • DAG 1 - 10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG  1. Jeg lever i en Gossip Girl verden og jeg heter egentlig Serena van der Woodsen  2. Jeg hadde så ekstremt grov stemme før at jeg måtte gå til Logoped som skulle lære meg å snakke helt frem til jeg var 10 år.

  3. Jeg skal bli Sosionom og har lyst til å jobbe i Barnevernet om noen år

  4. Hvis jeg ikke er i nærheten av en data, så går jeg inn på iPhonen og sjekker Facebook hvert 10 minutt

  5. Jeg ler ekstremt mye.. Tror jeg kommer til å fortsette med det livet ut. Er det ikke sånn at latter forlenger livet?

  6. Hver morgen når jeg står opp så tar jeg to stoler ut i stua og setter dem forran vinduene hvor det er dagslys. På den ene stolen setter jeg meg og på den andre setter jeg sminka. Der sitter jeg til jeg er ferdig sminket før jeg rydder alt inn på badet igjen. Problemer?  7. Jeg elsker å pynte meg og kunne ønske jeg levde i en by eller land hvor det var helt vanlig å gå rundt i kjole og høyhælte sko i byen..

  8. Jeg kjedespiser. Sitter jeg hjemme og ikke har noe å gjøre, så finner jeg noe å stappe i meg. MAT!!!

  9. Jeg er veldig sta og har ikke lett for å gi meg i en diskusjon.

  10. Jeg elsker å reise. Enten det er lange reiser til andre siden av kloden, eller bare til Oslo. Bare å komme seg vekk, leve litt anderledes og "gøyere" er helt fantastisk.  Sofie

 • FØLG BLOGGEN I 15 DAGER  Jeg skal jeg nemlig gjøre en utfordring. Jeg skal lage innlegg om dette for hver dag som går. Helt til det har gått 15 dager.

  Dag 1 - 10 ting om deg selv
  Dag 2 - 5 ting som er bra med livet mitt akkurat nå.
  Dag 3 - Et fotografi av deg selv når du var liten.
  Dag 4-  Et eller flere TV-serier du er avhengig av nå.
  Dag 5 - 5 vitser/videoer/bilder som beskriver humoren min.
  Day 6 - Bilde av det du elsker mest i hele verden
  Dag 7 - Bilde av utsikten fra huset ditt
  Dag 8 - Bilde av deg selv, uten sminke
  Dag 9 - 5 ting som får meg til å le.
  Dag 10 - En plass du har reist.
  Dag 11 - Et innlegg om hva kjærlighet er for meg.
  Dag 12 - 3 sanger jeg har et spesielt forhold til.
  Dag 13 - Bilde av den første bestevennen din
  Dag 14 - Ti ting jeg vil gjøre før jeg dør.
  Dag 15 - Fem random ting om deg selv du vil dele

 • POST A PICTURE  Post et bilde fra en tid du savner:


  Post et bilde fra en tid du ikke savner:


  Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror:

  Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile:

  Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag:

  Post et bilde som viser noe som er typisk deg:

  Post et bilde der du føler du er deg selv:

  Post et bilde der du er sammen med folk du er glad i:

  Post et bilde av deg selv for to år siden:


  Sofie

 • DAGENS INNKJØP - BRYLLUPSKJOLE
  Kjolen er fra Floyd og den er kjøpt til bryllupet til min kjære bror som skal gifte seg 28. mai!

  Sofie

 • gjennomvåt  Hei♥

  Kom nettopp inn døra etter å ha labbet hele veien fra barnehagen hvor jeg er i praksis, og hjem. Ingen her hjemme kunne hente, så da måtte jeg ta beinan fatt, tross det forferdelige regnværet. Det tok meg en hel time og jeg er kliss gjennomvåt og kald.  Nå sitter jeg i sofaen og prøver å få varmen i meg igjen med en kopp kakao! Etterpå venter intens jobbing med heldagsen vi skal ha i morgen.  Har en del å lese på for å si det mildt

   

   

   

  Noen andre som har mye prøver for tida?

   

  Anne


  

 • DAGENS DRØMME ANTREKK
  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com

  Sofie

 • BARNEVAKTEN  Nå er det like før øynene lukker seg her. Igår kveld sovnet jeg ikke før klokka halv 6 og sto opp tidlig, nå er det barnevakt. Sitter her å ser på Hairspray. En film jeg har sett før og som ikke er særlig gøy spør du meg. Hehe! Men, men det er alltid kos å sitte barnevakt for barna til mi kjære søster. Nå tror jeg faktisk jeg tar å legger meg. God natt alle blogglesere!


  Jeg savner forresten sommeren, brunfarge og det lange håret

  Sofie

 • KLAR FOR SKOLE  Digg med to timer avspasering idag. Så nå skal jeg ikke på skolen før klokka 10. Deiliiig. Etter skolen idag så skal jeg bake en fin etterlengtet overraskelse til Morten som fyller 18 år idag, så nå burde han være veldig fornøyd med meg sier jeg bare. Jaja, nå er det bare å labbe til skolen og sitte der å sture i 5 timer. Du må ha en flott dag!  Sofie

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits