SOFIES BLOGG -

A REAL-LIFE BARBIE DOLLOk denne dama er dritskummel. Er det mulig? Valeria Lukyanova:
 • STOLT AV DEG PAPPA  Det er noe man velger å holde inne, ikke fortelle noen om, det kan være flaut å snakke om. Selv har jeg synes det har vært veldig flaut. Men ikke nå lengre!
  Les om pappas historie i KLAR gatemagasin denne måneden.

 • SLEEPOVER  I går kveld sov Malene og jeg hos Birgitte. Og det var såå koselig! Cowboy Laila var der også på kvelden og det ble med latter og jentesnakk. Det er så koselig, og jeg er sååå takknemlig for gode venninner. Det ble ikke mye søvn i natt, så etter jobb i dag hopper jeg nok rett hjem i senga. 
    • HVILKE KRØLLER ER FINEST?  To helt forskjellige krøller i samme hår! Hva like du best?
   

 • SYK, SMOOTHIE, ONE TREE HILL  Ja overskriften sier vell seg selv? Jeg er helt gåen i kroppen i dag. Har sååå vondt i magen. Så jeg har for det meste lugget i sengen i hele dag og synes synd på meg selv. Nå har jeg endelig kommet meg opp og nyter en deilig mango/pasjon smoothie. Mens jeg ser One Tree Hill!! Jeg har begynt på begynnelsen igjen. Det er så gøy. Sesong 2!

   

 • TO SELSKAP I KVELD  Ikveld er det to selskaper og jeg gleder meg masse! Først skal jeg feire Stine Den Fine og så Yngvar! Jeg må forte meg nå, for Anne venter! Men håper di får en fantastisk kveld!


 • RUSS 2012 - VRENGEKRO  Jeg lovte dere at jeg skulle legge ut bilder fra vrengekroa, men blogg.no var nede igår, jeg kom hvertfall ikke inn. Så bildene får dere i dag!
   

 • FØRSTE DAG I RUSSEBUKSA  Dette innlegget er mobilblogg, så det er ikke av beste kalitet. Men i dag er første dag med den rød buksa, og det er gøy! Er ikke lei enda, så det er jo bra, hehe. Vrengekro i går var kjempemorro, bilder kommer ut senere når jeg får kameraet mitt tilbake! Ha en fortsatt nyyyydelig dag videre

 • VRENGEKRO  Ja klokka 12 i kveld vrenges buksene på kick og russetiden er i gang! Om ikke altfor lenge nå skal vi samles alle russene fra ungdomsskolen før vi drar videre og vrenger buksa. Dette kan jo ikke bli annet en driiitgøy. 
   

  Her er det hvertfall ei jente som er klar for å bli russ selv om 10 år!

 • INNKJØPENE MINE FRA BARCELONA
  Mintgrønn genser som ser turkis ut på bilde fra Topshop


  Rosa topp kan brukes utenpå bikini osv fra H&M


  Topp fra H&M


  Mintgrønn topp som også ser turkis ut på bilde fra Bershka


  Dångeri shorts fra Bershka


  Blå og hvit skjorts fra Bershka


  Mintgrønn singlett som ser turkis ut på bilde fra Topshop


  Beige og gull pumps fra Zara


  Beige og gull pumps fra Zara

 • BILDER FRA BARCELONA  Nå er vi kommet hjem, og jeg tenkte å vise dere bilder fra resten av turen. Innkjøp-bilder kommer snart! • BILDER FRA BARCELONA  Jeg koser meg kjempe masse i Barcelona og har gjort masse gøy. Her er noen bilder som viser turen så langt:   

 • KLAR FOR KONSERT  I kveld er det konsert med koret jeg synger i, så det blir spennende! Alltid like gøy hver gang, hehe. Etter konserten skal jeg rett hjem å pakke, imorgen reiser jeg nemlig til Barcelona. Det blir så deilig å vite at jeg er der mens alle andre begynner på skolen imorgen.. Jeg gleder meg masse!
   


  Klar for konsert - Skjørt og bluse fra H&M

 • PIEDER RO  Gratulerer med dagen til min kjære søster Amalie som blir 27 år i dag. Det skal feires med jentene i familien som skal ut å spise på Pieder Ro i kveld. Jeg gleder meg, deilig med kvelder ute! Jeg håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld videre.

  Jeg slenger med et bilde av Anne, Malene, Stine og jeg i sommer. Gleeeder meg til sommer nå

 • ENDELIG PÅSKEFERIE  Ja nå er det endelig påskeferie og den nytes til det fulle. Det er så deilig å sove lenge, begynner jo ikke på jobb før klokka 3 som regel, det er kjempe deilig. I forgårs var det en deilig dag som begynte med sushi sammen med mamma, så stakk jeg en tur til Malene hvor Birgitte også var. Vi fikk den fantastiske ideen om å lage wokmat til lunsj/middag og vi lagde ivei. Krydret og saltet med alt mulig rart og når vi først tok den første skjeen i munnen, fyyyy! Det var sterkt. Malene begynte å grine, Birgitte hentet en mugge med vann og helte på og jeg holdt på å svette ihjel. Det var rett og slett uspiselig. Så til sist når kvelden var kommet måtte vi ha noe ordenltig mat, det ble en deilig jentekveld med luga og Mc'en og masse godteri forran tven. Digg


  Sushi med mamma


  Malene og Birgitte koser seg i sola


  Her ante vi fred og ingen fare


  Litt grining må til, all for sterk mat


  Malene hva gjør du?


  Malene, Birgitte og Lotte koser se til sist med Luga og Mc'en

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits