SOFIES BLOGG -

30 DAGER - DAG 8♥  dag 8: Et 3 år gammelt bilde av degHaha, meg og favorittkjolen min den gangen for nøyaktig tre år siden nå. Sava å tiden flyr!! 

 • 30 DAGER - DAG 7  ♥  dag 7: Favorittmaten din

  Det er jo så sinnsykt mye god mat rundt forbi. Og det er vanskelig å velge ut bare
  en. Men siden jeg må, så tror jeg at jeg må velge mammas fantastiske oppskrift på andebryst med potetpuré og aspargesbønner. Mmm, det er noe av det aller beste jeg får, virkelig.. Jeg har desverre ikke noen bilder av det mamma har laget, men jeg fant noen bilder på nettet.


 • 30 DAGER - DAG 6  ♥  dag 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

  Hmm, dette var veldig vanskelig. Men jeg tror det må bli å ta en stor tatovering. Haha. Interresant. Jeg kan gjerne ta en liten en nede på håndleddet, eller på foten. Men ikke en stor en over hele armen, magen eller ryggen eller noe sånt. Off, det er ikke fint etter min smak.


 • 30 DAGER - DAG 5  ♥  dag 5: En sang som får deg til å gråte

  Det kommer veldig ann på hvilket humør jeg er i, men jeg det er jo som regel sanger som har en tekst jeg kjenner meg veldig igjen i. Eller det kan være sanger som minner meg om gøye eller trise ting. Teksten er jo veldig viktig på sangen, det er jo den man som oftest gråter av? En sang jeg kan begynne å gråte av er denne: Il Divo - Mama

 • PAKKE I POSTEN  Jippi, det er så gøy med pakker i posten. Nå fikk jeg to topper jeg hadde bestilt for et par dager siden:

 • 30 DAGER - DAG 4  ♥  dag 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

  Jeg er egentlig en person som liker best gamle og gode klassikere som aldri går av moten. Derfor elsker jeg å høre på Radio Norge. Men det kommer jo stadig noen nye hits av dagens stjerner. Så akkurat synes jeg disse tre sangene er veldig bra:

  1. Just give me a reason - P!nk og Nate Ruess 

   

  2. Stay -
  Rihanna og Mikky Ekko  3. When I was you man -
  Bruno Mars

 • 30 DAGER - DAG 3  ♥  dag 3: Noe eller noen du savner

  Jeg savner den forrige jenteturen vi hadde i Frankrike i fjor sommer. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Og det er den gøyeste jenteturen noen gang. det er ikke hver uke man kan kose seg sammen med sine aller beste venninner hver dag. Vi hadde latterkrampe hver dag mange ganger til dagen og vi shoppet, spiste god mat, drakk god drikke, solte oss, og ble kjent med mange gøye mennesker. Vi hadde "the time of our lives" haha. Det hadde hvertfall jeg :-D


 • 30. DAGER - DAG 2  ♥  dag 2: 10 fakta ingen vet om deg

  ♥ 1. Jeg er født på knute på stemmebåndet. Jeg hadde derfor tidenes mørkeste stemme som barn, og jeg hørtes ut som en mann når jeg snakket. Jeg har fortsatt ganske grov stemme..

  ♥ 2. Jeg elsker Mathias. Og jeg håper at jeg en dag er så heldig og får giftet meg med han.


  ♥ 3. Jeg hater å være hjemme alene. Skal mamma og de reise, så liker jeg best å sove hos noen eller få noen til å sove hos meg. Alene i et stort hus er ikke noe for meg. Jeg ligger å lytter til de minste lyder og tror det er noen i huset hele tiden..

  ♥ 4. Jeg sier ikke navnet på bloggen min til de som ikke kjenner meg godt. Jeg er redd for at de skal lese den og tenke "ditt og datt" om meg. Jeg vet hvordan det er, og folk er utrolig kjappe til å dømme via det de leser og ser bilder av. (Her er jeg tilbake på punkt 1. igjen, haha)

  ♥ 5. Jeg håper jeg får veldig mange barn i fremtiden. Jeg ønsker meg en stor, stor familie!

  ♥ 6. I går ble jeg tante for 6. gang til enda ei lita skjønn prinsesse. Wiii<3

  ♥ 7. Jeg har reist mange plasser rundt i verden, som Australia, Thailand, Kina osv. men Frankrike er og blir mitt favorittland på denne jord. Jeg elsker språket, folket, klærne, kulturen, alle de små byene, husene, naturen, atmosfæren og maten.


  ♥ 8. Jeg begynner veldig fort å gråte. Hvis jeg blir usikker og hvis jeg diskuterer veldig sterkt med noen så kan jeg fort begynne å grine. Jeg begynner også å grine med en gang hvis andre griner. Og jeg griner alltid i filmer (Spesielt hvis jeg er alene). Jeg kan til og med gå å tenke på noe trist og leve meg så inn i det at jeg begynner å gråte.

  ♥ 9. Jeg takler ikke edderkopper. Lurer nesten på om jeg har forbi. Det er nesten sånn at jeg brekker meg når jeg ser en. Og opptil flere ganger har jeg begynt å grine (haha) av at en har kravlet på meg, eller at visse personer skremmer meg med de osv. Anne føler du deg skyldig?

  ♥ 10. Jeg elsker å sole meg. Når sola steeeker i ansiktet mitt, det er ikke mye som er deiligere enn det. (Håper sommeren kommer snart, for jeg elsker ikke solarium)

 • 30 DAGER MED BLOGGINNLEGG  Haha, jeg så at Fotballfrue hadde gjort dette, og tenkte det var en god ide. Så er jeg hvertfall sikret å blogge i 30 dager fremover.. Jeg har blitt så dårlig på den bloggingen nå at det er jo helt på tryne..

  ♥  dag 1:
    Ditt siste innkjøp
  ♥  dag 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥  dag 3: Noe eller noen du savner
  ♥  dag 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥  dag 5: En sang som får deg til å gråte
  ♥  dag 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥  dag 7: Favorittmaten din
  ♥  dag 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
  ♥  dag 9: Smykkene dine
  ♥  dag 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
  ♥  dag 11: Et bilde av håndskriften din
  ♥  dag 12: Mobilen din
  ♥  dag 13: 5 ting du ønsker deg
  ♥  dag 14: Noe du er redd for
  ♥  dag 15: Rommet ditt
  ♥  dag 16: En sang du er skikkelig lei av
  ♥  dag 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
  ♥  dag 18: Et bilde av deg selv som barn
  ♥  dag 19: Innholdet i vesken din
  ♥  dag 20: Parfymen du bruker
  ♥  dag 21: Din verste uvane
  ♥  dag 22: Dine 5 yndlingsvesker
  ♥  dag 23: Nattbordet ditt
  ♥  dag 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  ♥  dag 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  dag 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥  dag 28: En vits/sketsj du syns er morsom
  ♥  dag 29: En kjendis du ligner på
  ♥  dag 30: Den rareste tingen du har

  Så.... Dag 1: Mitt siste innkjøp. Det var faktisk just nå, og innkjøpet er fra zara.com Et par nye sko jeg kan bruke til sommeren :-)

 • BURSDAGS ANTREKK  På fredag var jeg i bursdagsselskap. Jeg hadde dårlig tid så jeg fikk ikke lagt ut noe outfitbilde. Men jeg fikk tatt noen bilder av det før jeg stelte meg ferdig. Men som sagt jeg rakk ikke å poste de etter det, så jeg poster de nå.
  Skjørt fra ONLY - Topp fra Zara - sko fra dna - Smykke fra Lindex

 • SE MIN KJOLE  Åå jeg kan nesten ikke vente til å få brukt den skreddersydde kjolen min fra Kina. Som er sydd akkurat til meg :D Jeg synes den er så fin, og jeg har så lyst til å snart få brukt den..

 • HOT OR NOT - STRIPED PANTS  Heihei kjære blogglesere. Det er godt å se at folk er inne å leser hver eneste dag selvom jeg ikke har blogget på en mnd. Jeg har bare hatt null blogglyst rett og slett. Men nå kommer det en innlegg, endelig wuhu. I går var jeg en tur i byen med mamma og jeg fikk kjøpt meg en liten Michael Kors veske jeg har suglet lenge på. Senere på dagen gikk jeg på Sørlandssenteret og fant noen godsaker, hihi. Blant annet denne toppen og denne buksa.

  Jeg vet at jeg selv synes disse buksene er dritkule, men det er nok mange andre som synes de er helt crazy. Hva synes du? Hot eller not?


 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits