SOFIES BLOGG -

BILDER FRA BRYAN ADAMS KONSERTEN
Stine og Anne og meg er klaaare


NAM


Ahhh, helten


Stemning
 • WANG FLETTEN  Hva synes du om Wang fletten? Fint eller ikke? Jeg selv synes det er kjempe stilig!

  Jo lengre jo finere spør du meg..


 • DAGENS DRØMME ANTREKK  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com


  Jeg bare digger alt sammen! Kunne du tenke deg noe av dette?

 • KONSERT MED BRYAN ADAMS I MORGEN  I morgen er det konsert med Bryan Adams hjemme i Kristiansand! Når jeg var 10 år, var min største drøm å gå på konsert med han, vi hørte alltid på han, og jeg kan mange av sangene utenatt, så da blir det ekstra gøy! Jeg kommer sikkert til å plage alle som står rundt meg, med å synge av full hals hele kvelden!

  Hører du på Bryan Adams?  - Sofie
 • MITT ANTREKK IDAG  Skinnjakke og veske - H&M
  Singlett - Monki
  Jeans - Gina Tricot
  Sandaler - Frankrike
  Øredobber - Singapore

 • DAGENS DRØMMEANTREKK  polyvore.com kan du mikse og finne topper, underdeler, jakke, accessorize, sko, vesker osv! Du kan putte det inn på et bilde og lage ditt drømmeantrekk! Det er faktisk gøy! Her er et antrekk jeg laget igår kveld:  Hva synes du? Kunne du hatt noe av dette?

 • NYTT DESIGN - HVA SYNES DU???  Ja nå har jeg fått ny header og nytt design! Hva synes du om det?
  Og vet noen hvordan jeg får bilde helt til høyre mye større?

  Ha en fortsatt fin, fin dag!  - Sofie
 • LENGE SIDEN SIST  Okei, jeg har vært dårlig på bloggingen i det siste! Jeg vet bare ikke hva jeg skal blogge om? Det har vært så fint vær og jeg har ikke akkurat hatt lysten til å sitte inne forran dataskjermen og blogge! Men, men! Jeg har kost meg skikkelig de siste dagene! Solen skinner, sommertøyet er funnet frem og jeg har solt meg, vært på båttur, spilt volleyball og bare hatt det skikkelig deilig!

  Noen bilder fra de siste dagene:


  Koset oss i nupenparken etter skolen


  Deilig sommervær!


  PARADISE FINALE


  Et outfit bilde! Shorts fra Bershka, singlett fra Urban, Dångerijakke og veske fra H&M!


  Båttur med masse fine folk


  Og til sist et bilde av tre gale unger!

  Gjort noe gøy i dette fine sommerværet?
 • UT Å FEIRE SILJE  Nå har jeg veldig dårlig tid. Jeg skal på Egon og kose meg med jentene! Silje har bursdag til søndag, og det skal feires i kveld! Gleder meg! Grattis med dagen på forskudd fina! Åh, det skal bli så deilig med en kveld bare jenter, og kose oss masse. Can't waiiit! Skal du noe gøy ikveld?  Kveldens antrekk:
  Bukse - BIKBOK
  Pumps - dna
  Singlett - Gina Tricot
  Skinnjakke - Bershka
  Veske - H&M
 • HAVE YOU SEEN MY REALLY COOL T-SHIRT?  Igår koste jeg meg skikkelig! Vi har fri fra skolen denne uka, så Anne og meg kjørte ned på scooteren og leide filmen Precious! Den har fått kjempe bra kritikk og vunnet mange priser, selv synes jeg at den var helt ok! Ikke noe spesielt gøy egentlig!

  Og så var det den super kule t-skjorta mi som jeg fikk av mi kjære kusine Lotte til jul! Unnskyld Lotte, men jeg bruker den bare når jeg skal sove! Haha. Men den er jo kul da! ME AND MY BLOG:

  Vi tok forresten med oss masse papir opp, og dekket vinduene helt til så det ble kjempe mørkt, slik at vi var klare for å grine like mye som vi gjorde i The Last Song! Men neii, ikke noe grining i denne filmen. Skuffende!!
 • THE LAST SONG  I kveld har jeg vært på kino og sett The Last Song! Det var en utrolig koselig film. Det er Miley Cyrus som spille, så visste ikke helt hvordan den ville være, men den var utrolig bra! Vi satt å tørket tårer gjennom hele filmen. Åh, den filmen var så nydelig skal jeg si deg. Ble forresten helt forelsket i kjæresten til Miley Cyrus. Skal komme å stjele han en dag!!

  Etter filmen kjørte vi 4 stk på Stine sin moped, bort til Snadderkiosken. Der koste vi oss med byens beste pølser! Det har vært en kjempe koselig kveld!


  Nydelig film!


  Meg og Anne! Bestevenner <3


  Stine fina med pølse fra Snadderkiosken!  Kvelden outfit:

  Veske og armbånd - H&M
  Tights/bukse - BIK BOK
  Singlett - Gina Tricot
  Skinnjakke - Bershka
  Øredobber - Singapore
  Sko - Euro Sko

 • BLOGGEN MIN HAR HUMØRSVINGNINGER  Ja som du kanskje ser, så har lesertallet minket veldig! Så jeg har nok en gang mistet lysten til å blogge, og da går lesertallet enda ei gang ned, når jeg ikke blogger! Så orker jeg heller ikke å gjøre noe for å få flere lesere, for det er så deilig vær ute for tiden, gidder ikke å sitte inne forran dataen dagen lang! For håpe jeg får lysten tilbake snart!

  Er alltid koselig å logge inn til mange kommentarer. Men litt kjipt når det har sunket fra 20 kommentaren per innlegg, til 4 kommentarer per innlegg!

 • GÅRDSDAGENS OUTFIT  Igår var jeg hjemme og koset meg med Anne, Stine og Malene! Vi skulle leie film, og vi heiv oss på to mopeder ned til byen. Anne og meg på den ene og Malene og Stine på den andre! Vi var drit redde for å bli tatt. Men heldigvis, det gikk fint! Vi kom ned og jeg måtte leie film i noen andres navn og skrive ugyldig underskrift. Jeg var så redd hele tida! Så kom vi endelig hjem etter å ha kjørt på mopedene hjem på fortauene, og satt oss ned med gåtteret! Så åpner vi filmen og der ligger det feil film. Vi måtte ned igjen å bytte film. Alt stresset om igjen! Jaja, vi fikk oss ialefall en god latter.

  Her er gårdsdagens outfit:
  Før jeg la meg prøvde jeg ut litt ekstra mye sminke rundt øynene! Det er alltid gøy. Hihi  Øredobber - Singapore
  Singlett - Gina Tricot
  Bukse/tights - Pieces
 • SAVNER SOMMEREN  Nå vil jeg ha sommer. Det er allerede lysere tider, men savner å kunne gå i shortsen og t-shorta til skolen! Og kunne være ute i det deilige vannet hele dagen! Kjøpe milkshake på snadderen, ligge på stranda med masse venner, lange kvelder med deilig grillmat! Gleder du deg?


  Et bilde fra Frankrike i sommer!

  - Sofie
 • OUTFIT 03.15.10  Jakke, bukse og singlett - Gina tricot
  Sko og armåbånd - H&M

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits