SOFIES BLOGG -

3 NYDELIGE FILM SANGERFilmer som Pearl Harbor, Narnia, Braveheart og gladiator har helt nydelig musikk. Jeg kan sitte å høre på det i timesvis. Åh, kjempe fint. Jeg har tatt med 3 sanger som jeg synes er kjempe fine. "Now we are free" fra Gladiator, "Tennessee" fra Pearl Harbor og "The Battle" fra Narnia. Hva synes du om film musikk?

Her er fra Gladiator:Her er musikk fra Pearl Harbor:


Og her er fra Narnia:

- Sofie

 • YESTERDAY'S WEDDING  Min kjære bror giftet seg i går og det var et fantastisk bryllup. Helt nydelig brud og mange fine taler. Kjempe fint selskapsloka og god mat. Mange kjente og ukjente. Jeg storkoste meg!

  Noen bilder fra den store dagen:

  Mamma og meg klare for bryllup


  Brudens og brudgommens mor


  Søster og tante kose ser


  Flotte jenter
  En nydelig tale fra brud til brudgom
  Fantastiske nieser hadde diktet sang til Onkel Kristian
  En helt ekstremt FIN kjole


  Familiebilde

  - Sofie 

 • GRATULERER MED DAGEN BLAIR WALDORF  Også kalt Kamilla Angell Kleiveland. Håper du får en fantastisk dag. For du er ei jente som alltid er glad og smiler og ler uansett. Du sprer kjempe mye glede og det er helt rått å gå i samme klasse som deg. Gleder meg til feiringen din til onsdag. Og jeg gleder meg vilt mye til vi to skal til New York og studere om et år. Du er rå! Og jeg er veldig glad i deg.

  Slik så kortet hun fikk i dag ut! Hjemmelaget av meg selv. Serena:  - Sofie

 • BRYLLUP 28.05.11  Til lørdag er det klart for den store dagen. Min bror Kristian og hans kommende kone Eva Linn skal gifte seg! Jeg gleder meg så utrolig mye. Har vært i brylluper før og det er så utrolig gøy. God mat, fine kjoler og ikke minst mange fine taler. Jeg gleder meg sånn til en dag hvor du bare går ned til frisøren på morgenen, blir stelt på håret, går hjem og tar på seg sminken, og så kjolen! Så er det klart. Jeg gleder meg enormt mye.

  Har du vært i bryllup før?


  Gleder meg til å gå med denne kjolen


  Og pynte det opp med disse øredobbene
  
  - Sofie

 • JEG HAR IKKE HØRT OM NOE ANNET ENN SKOLE!!!  Det er så vilt mye skole arbeid for tiden. I dag har jeg vært hjemme og jobbet og jobbet. Skal ha en kjempe stor fremføring i morgen, hvor jeg skal snakke i 25 minutter om lek! Så nå sitter jeg her å skriver for harde livet. Jeg ser så frem til helga nå. Bursdag på fredag og bryllup på lørdag! Det skal bli deilig.

  Har du mange lekser/eksamener nå før sommeren?

  - Sofie

 • JEG HATER SPRØYTER  Også så mange som jeg har tatt. Før synes jeg det var dritgøy. Helt til jeg støkte så mye at sprøytespissen knakk inni armen min. Etter det har jeg bare helt noya! Det går aldri bra med de spørytene. I dag skulle jeg sjekke hjernlageret og blodprosenten, så de begynte med å stikke en killersprøyte inn i armen min. Men, som vanlig gikk det galt i dag også. Hun traff ikke ordentlig inn i blodåren, for den skjulte seg sånn på meg, så etter en lang stund med venting på det blodet, måtte hun ta den ut og stikke på nytt i den andre hånda. TO stikk, hmpf


  Nå synes jeg så synd på meg selv...


  At jeg synes at jeg fortjener et glass med min beste venn Biola <3

  - Sofie

 • NEW YORK CITY VÅREN 2013 - GATEWAY COLLEGE
  

 • MIRROR, MIRROR ON THE WALL  Der knuste det ja. Eller nå har det lugget her på gulvet i en uke. Fikk endelig ryddet opp i det nå. Våkna 18. mai ved at jeg smalt ned hele speilet over hodet mitt. Klikker! Jeg som hadde hengt alt drite jeg ikke får plass til andre steder på det speilet der! Nå kunne jeg ikke bruke det til det lengre.. Ikkje braaa! RIP speil.

  Slik så det ut for noen måneder siden:


  Og sånn ser det ut nå:


  Leit. Tror forresten dette inlegget kunne vunnet NM i minst interessante inlegg! Ha en fortsatt fin dag.

  - Sofie

 • NYTT I GARDEROBEN  Søstera mi kom just hjem fra Frankrike, og da hadde hun kjøpt denne shortsen til seg selv. Men den var litt for liten, så jeg fikk æren av å få den, hoho! Tok litt tid for å få lukket den glidelåsen, men det gikk til slutt. Og jeg synes den var kjempe søt. Trengte noen sommershortser. Så det var jo helt perfekt! Tusen takk Amalie.

  PS: Jeg har tidenes styggeste strømpebukser på meg.  *glins glins*


  
  - Sofie

 • DAGENS DRØMME ANTREKK  Festantrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com  
  Hva synes du? Kunne du gått med dette i bryllyp el. ?

  - Sofie

 • En aldri så liten oppdatering  Tenkte bare å gi dere enda en liten oppdatering. Nå stikker jeg til Søgne, for å grille, spille volleyball og kose meg med andre "sufere" Vi blogges, hehe!

  Skal du noe gøy denne lørdagskvelden?   - Sofie

 • KYLLING CHOP SUEY  Som jeg sikkert har skrevet tidligere? så er jeg hjemme alene i helga. Da blir det mye ferdigmat da! OG overnattingsbesøk. I går hadde vi faktisk grillmat, men på torsdag så var det kinamat. Det er nesten verdens beste mat spør du meg. Jeg bare elsker det. Og bare 100 kroner for at to personer skal bli stappmette. Dritbillig også!

  Liker du kinamat?

  Slenger med et bilde av Anne som koser seg med maten:


  - Sofie

 • GRILLINGSSSSS  Nå sitter jeg her på jentekveld. Vi har grillet og kost oss. Etter det stakk vi ned til byen for å se på danseforestilling i Nupen. Det var kjempe bra! Nå har jentene campet hos meg igjen, men jeg måtte være litt usosial og sjekke facebook. Så har jeg fått klager om at jeg blogger så lite for tida. Hallo, har dere tenkt å klage på Anne også eller? Hun skriver sånn 1 inlegg på 1 månede? Haha. Men men, her er en liten oppdatering til deg!  - Sofie

 • SOFIES 17. MAI 2011  Først våknet jeg opp til solskinn og varm temperatur. Og jeg tok turen ned til en koselig 17. mai frokost i byen. Etter det stakk vi til byen og møtte mange kjente, og deretter gikk vi opp på tivoliet. Det er jo et must på 17. mai. Senere på dagen kjørte vi hjem til Preben og spise jordbær og is i sola på verandaen før vi gikk ned til byen igjen og så på Borgertoget.. Dette sto vi å ventet på i 2 timer. Men, men! Det var jo flott det, hehe. Så etter dette var det endelig klart for grilling og kos hos Aleksander og Malene.

  Her var vi og hadde det kjempe koselig, før vi skulle til byen enda en gang og løpe tapto og se fyrverkeriet. Etter fyrverkerier møtte vi nye folk og gikk på tivoli igjen før vi gikk ned litt i byen og så var Anne, Charlotte og jeg i seng igjen klokka 2! Charlotte sovnet forresten med klærne på, hahaha! Og noe annet som var ekstremt morsomt var at hun overfalt en fra Norske talenter og spurte om han husket henne.. Bjørn Henrik kjekken <3  - Sofie

 • Clinique  Fikk denne sminka av mamma og pappa i går da de kom hjem fra København! Elsker merket Clinique og i tillegg var jeg nettopp gått tom for mascara, så dette passet midt i blinken!

     

  Bruker du Clinique sin sminke? I såfall, hva syns du om den?

  -Anne

 • Jobb, regn, jobb  Det pøser ned ute, og jeg skal til byen. Fet! Kom just hjem fra jobb med Caroline. Idag har vi laget noen blader og dekorert noen veggplader. Hoho! Nå sitter jeg å spiser og venter på at regnet skal slutte! Når regnet har sluttet, så blir det bytur og solarium med Solveig!

  Regner det der du bor? 


  Carro konsentrerer seg.. Ikke  - Sofie

 • NÅ LO JEG HØYT!!!!!!!  Jeg fant veien inn til en svensk blogger som kaller seg: www.kissies.se ! Jeg måtte bare le.. Er det mulig å ha mer falsk kropp? Det er jo helt villt hva folk gjør for å få et "finere" utseende. Hva synes du? Har lår og puppeoperasjonene hennes gjort henne til en penere jente?

  Hvis du vil ha mer bevis enn de bildene jeg legger ut, så gå inn å ta en titt på bloggen selv.  www.kissies.se • ENDA ET RANDOM INLEGG  Det skjer ikke akkurat så veldig mye gøy i ukedagene som er gøye for dere å lese om. Så emm. Men idag var det kort skoledag, så jeg var hjemme klokka 14, deilig. Resten a dagen går vell til lekser, trening og sol! Solen er jo ikke å sse på himmelen lengre, så da må jeg gå til nermeste solarium. Det er viktig å få litt farge på kroppen nå som det er 17. mai og bryllup..

  Og forresten så må jeg bare le av alle ungan som kommer løpende inn i klasserommet midt i timen og skal se om det finnes noe russ der, for så og stå å mase etter russekort. Jeg hadde aldri turt å løpe inn på en videregående skole å gjøre det der når jeg var 10 år.. ?  - Sofie

 • BILDER FRA FOTOSHOOTEN  Som begge to har skrevet tidligere her på bloggen, så skulle vi på fotoshoot med dyktige Katrine. Det var bare kjempegøy og vi ble begge to veldig fornøyd med alle bildene. Jeg tenkte å dele noen få av de med dere. så her har dere noen.

  Hva synes du om bildene?
  
  - Sofie

 • Bilde fra shooten  Her er ett av bildene fra shooten  Hva syns du?

   

  -Anne

 • SOL & SOMMER I KRISTIANSAND BY  Nå kan jeg faktisk si at det er sommer. Hvertfall nesten! 17 grader i skyggen er ikke galt. Jeg kom just hjem fra sommershoot med Anne og den flinke Katrine! Hun er en kjempe dyktig fotograf og en veldig populær blogger. Nå ligger jeg rett ut i sola og soler meg. Har allerede fått kjempe mye skille! Så nå løøper jeg ut igjen.

  Ha en finfin dag videre. Er det sol og sommer der du bor?   - Sofie

 • avgårde på shoot  Nå må jeg hive meg avgårde til bussen! Skal nemlig på shoot sammen med Sofie! Det er flinke Katrine som skal ta bilder av oss. Gleder meg kjempemye. Har aldri vært på shoot før, så dette blir spennende!

     

  Har du vært på photoshoot før?

   

  -Anne

 • FREDAG 6. MAI 2011  I dag har det vært den hardeste gymdagen. Orientering er faktisk gangske gøy har jeg funnet ut av. Og vi letet og letet og fant mange poster, vi løp som noen gale! Til sist hadde vi to poster spredt fra hverandre som vi måtte finne på 10 minutter før vi skulle være tilbake. Vi løøøp og vi fant! Og så hadde vi 5 minutter på oss til å komme oss tilbake. Da løp vi hvertfall! Tror aldri jeg har jobbet så hardt før i en gymtime. Og det verste er at når vi først var så flinke så ble vi straffet med å gå oss vill. Vi kom altså ikke ned på skolen igjen før 25 minutter etterpå. Yess!!

  I kveld derimot blir det bursdagselskap hos Alf. Det ser jeg frem til nå som jeg har jobbet så ekstremt hardt med gym, fremføring og prøve på en dag!

  Liker du orientering? 


  Nå er jeg sliten og sulten som du kanskje ser. (lol) Skal bli deilig med middag nå!
  - Sofie 

 • DAGENS INNKJØP  Er en off white kjole fra BIKBOK som jeg kjøpte etter skolen i dag.

  - Sofie

 • SPÅRSMÅLSRUNDE  Når du har blogg så får du mange spørsmål, derfor tenkte jeg å gjøre som alle andre og starte en spørsmålsrunde nå, så kan du spør om alt du lurer på her! Og en spesiell hilsen til KristineAa, slutt å lag de dumme tullete spørsmålene dine, hahahahaha!  - Sofie

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits