SOFIES BLOGG -

SUPER KIWIADEN 2012Da var tidenes to dager overstått. Årets super kiwiade med alle kiwi-ansatte over 18 år i norge.. 5800 glade kiwianere som fikk oppleve god underholdning, musikk, artister, leker, latter, gratis mat og drikke fra søndag til mandag. For en opplevelse!! Blant artistene hadde vi Tone Damli, Alexander With, Vinni, Gabrielle, lidolido, a1, vamp, Chris Medina, dj-dan ++ og til underholdningen fikk vi Else Kåss Furuseth som ledet oss gjennom dagene sammen med Åsleik Engmark. Ellers var Ole Gunnar Solskjær på scenen, Henrik Thoedesen, Jon Brungot, Morten Ramm ++. I tillegg til alt dette ble vi kåret til ÅRETS REGIONSKIWI og måtte da selvfølgelig opp på scenen og det beste da var klemmen fra Else Kåss Furuseth (Hihi Kamilla). For en fest og for noen folk og kiwi ledere og alle sammen det var bare kjempe gøy.. Og jeg var også vitne til historiens første kiwi bryllup. Helt serriøst, de hadde mødtes på kiwiaden for 4 år siden og nå giftet de seg på denne. I grønn brudekjole og dress. Selv presten hadde grønt på seg. Galskap 
5800 kiwianere samlet til tidenes fest


Tone Damli og Alexander With synger årets nye kiwisang!! VAYA CON KIWI


Og her de som skal lede oss gjennom disse to dagene
Verdens første kiwi bryllup! SERRIØØØØST
Vi har laga nøkkelhullet, wuhu


Haha, jeg og Kristine i farten


Klare for festmiddagen


Ole Gunnar Solskjær takker for samarbeidet mellom kiwi og unicef


På vei opp på scenen for å motta pris og klemmer for REGIONENS KIWI BUTIKK


Stolt asisterende


Kiwi moteshow for de nye uniformene!!


Dj-Dan


Kiwi kolleger


Karina koser seg


Chris Medina


Tone Damli


Vinni


A1


Skal vi kanskje gå hjem å legge oss nå?


Kristine trekker en av vinnerne av en sykkel


Vamp


Takk for denne gang, sees igjen om 4 år (?)

 • GÅRSDAGENS INNKJØP  Tusen takk kjære :-*


  Topp fra GinaTricot


  Smykke fra bikbok, solbriller og neglelakk fra h&m, donut fra cmyk, 


  bikini fra h&m


  Veske fra GinaTricot


  Topp fra h&m


  Kåpe fra Lindex

 • SOMMERVÆR I KRISTIANSAND  Det er så sinnsykt deilig vær ute, langt over 20 grader i skyggen og solen skinner fra morgen til kveld. Det kan jo ikke bli bedre! De siste dagene har jeg bare kost meg masse med venner og solet meg, badet osv! I dag har Anne og jeg laget milkshake, solt oss og vært på tur med Napoleon.. Jeg eeeelsker sommeren • SØRLANDSTREFFET  Siste ordentlige russearrangement blir holdt denne helgen, og jeg tenkte selvfølgelig å delta. Senere i dag skal vi på sørlandstreffet som holdes på Odderøya. Gleder meg masse!!

 • MIN RUSSEFEIRING SÅ LANGT - VIDEO  Her har du en video av min russefeiring så langt. Med bilder og film og musikk!!

 • DAGENS INNKJØP  Jadda, et nytt innlegg! Beklager mye igjen for dårlig blogging. Men her får du et nytt innkjøp som jeg gjorde i dag!


  Dressjakke og skjørt fra GinaTricot. Toppen er ikke ny, den er fra H&M
  Og bukser fra GinaTricot


  Et eksempel på et antrekk med det nye skjørtet og den nye dressjakka. Pumpsene er fra Zara og veska fra H&M

 • FISKEBRYGGA  Jeg beklager veldig veldig mye for lite blogging i det siste. Men jeg har hatt veldig lite å blogge om. Ikke like gøy å få russeklær antrekk og russearrangementer på bloggen hver dag.. Men nå får du et lite innlegg. Jeg skal nemlig ned på fiskebrygga her i Kristiansand med gode venninner! Vi snakkes..
   

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits