SOFIES BLOGG -

DAGENS ANTREKK


Dressjakke fra H&M - Skjorte fra Motel Rocks - Bukse fra Zara - Sko fra Mango

 • GIVE BACK THAT SUMMER DAY  Det var sånn et fantastisk vær her i Kristiansand i helga. Og nå har det blitt 10 grader kaldere igjen allerede.. På søndag var Malene, Birgitte og jeg på brygga til Lisa og de å grillet og koste oss. Sola var gått ned og likevell frøs vi ikke. Det var så ubeskrivelig deilig. Gleder meg skikkelig til sommeren nå, så vi får gjentatt flere slike kvelder. Her er et bilde fra kvelden:


  Toppen er fra H&M - Levi's Shortsen fra en vintage nettbutikk jeg ikke husker navnet på

 • MIN 17. MAI  Jeg håper alle dere har hatt en fantastisk fin helg, her i byen har det hvertfall vært helt nydelig vær.. 17. mai var også helt topp. Det begynte med en tur ned til 17. mai frokost i byen med Suf. Etterpå gikk Malene og jeg på kafé før vi gikk hjem til meg og hadde lunsj noen stykker. Etterpå gikk vi ned til byen for å se på Borgertoget. Etter toget gikk vi rundt i byen og traff folk før vi gikk på sjøhuset og hadde middag en gjeng. Det ble ingen Tapto på meg i år, i og med at det bare var jeg som ville løpe det. Hallo, det er jo dritgøy? haha. Fyrverkeriet var alle med og så på uansett, da satt vi helt på tuppen av festningen. Helt perfekt :-) Det var en kjempe fin 17. mai..
   


 • 30 DAGER - DAG 25  ♥  dag 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå

  Jeg synes denne var litt vanskelig. Men når det står produkt så tenker jeg med en gang på sminke, hud eller hår-produkter. Så hvis jeg da skal velge
  et produkt så må jeg jo bare si et jeg bruker som regel hver dag. Og da blir det dette solpudderet fra Too Faced jeg fikk av Amalie når hun hadde vært i New York. Jeg bruker det bare i kinnene helt på toppen av den andre sminken, og jeg er superfornøyd. I tillegg lukter den kakao, namm.. 


 • 30 DAGER - DAG 24  ♥  dag 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  Se her har du et bilde av meg med en gang jeg våknet, hadde bare sjekket blogg, instagram og fb før dette bilde ble tatt. Så da klarte jeg denne dagens challenge også :D


 • DE SISTE INNKJØPENE
  Veske, orange sko og solbriller fra Lindex - Mine første "korke"kilehælsko fra H&M - bukse fra Urban - Jakke fra Match

 • 30 DAGER - DAG 23  ♥  dag 23: Nattbordet ditt
  Haha, jeg har jo tidenes nattbord.. Eller ikke! En krakk, det er det som er mitt nattbord. Og lampen funker ikke, den er ødelagt og har ingen kontakt. Derfor har jeg snudd lampeskjermen og den blir nå brukt som solbrille-henger. Det ser jo helt på tryne ut, men men. 


 • 30 DAGER - DAG 22  ♥  dag 22: Dine 5 yndlingsvesker • 30 DAGER - DAG 21  ♥  dag 21: Din verste uvane

  Hm, denne er litt vanskelig, for det kan være så mye.. Men en av mine uvaner, og kanskje den verste av de er at jeg er altfor flink til å bekymre meg for alt mulig. Jeg er bekymret for alt for mye. Og det er ikke bra, det er ikke riktig heller. Jeg øver meg på å bli flinkere, og jeg tror jeg blir flinkere for hver dag som går, men jeg har fortsatt en lang vei å gå. Det er veldig viktig å være positiv og takknemlig for alt det gode som skjer i livet. Og slutte å fokusere og bekymre seg for den som ikke er like bra. Da gjør du det bare mye verre enn det er.
 • 30 DAGER - DAG 20  ♥  dag 20: Parfymen du bruker

  Jeg bruker egentlig lit forskjellige parfymer. Men jeg kjøpte en i fjor som jeg aldri har brukt. Men begynte just å bruke den da Mathias sa den luktet så godt. Så den jeg bruker mest nå for tiden er denne:


 • DE SISTE DAGENE  Jeg har samlet opp bilder fra de siste dagene, og la de just inn på dataen. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av de med dere.


  Jeg har gått moteshow for La Scarpa i Sørlandsparken


  Jeg har vært sammen med denne kjekkasen


  Jeg har klippet håret hans også, heheee


  Jeg har fått tid til å ta litt bilder av meg selv


  Og jeg har spist ost, kjeks og drukket vin hos Malene

 • 30 DAGER - DAG 19  ♥  dag 19: Innholdet i vesken din

  Jeg har ikke noen fast veske jeg bruker, jeg bruker faktisk veldig sjeldent å gå med veske. Men hvis jeg skal gå med veske så har jeg med meg kameraet, lommeboka, mobilen, leppepomade og en kam. Det er vell alt:-) 


 • 30 DAGER - DAG 18  ♥  dag 18: Et bilde av deg selv som barn


 • 30 DAGER - DAG 17  ♥  dag 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

  1. Kamera, 2. Solkrem, 3. En kniv, 4. Mathias, 5. mamma, 6. pappa, 7. En vitsebok, 8. Puta mi, 9. Et surfebrett(Så kunne jeg lært med å surfe), 10. Bibelen

  Nå legger jeg meg, god natt. Vi blogges imorgen igjen :-)

 • 30 DAGER - DAG 16  ♥  dag 16: En sang du er skikkelig lei av

  Taylor Swift - We are never ever getting back together. Jeg ble egentlig lei av den første gang jeg hørte den, så jeg har vært lei av den en god stund nå. For ikke å prate om musikk videoen også. Helt på tryne..

 • 30 DAGER - DAG 15  ♥  dag 15: Rommet ditt • MITT FORRIGE OUTFIT  Jeg tok outfit bilder før jeg stelte meg ferdig nå på fredag. Det var da jeg skulle i bursdagsselskap. Jeg rakk ikke å poste innlegget. Så her får dere et outfit-bilde fra forrige fredag ;-)


  Topp fra H&M - skjørt fra Bikbok - sko fra Oslo, husker ikke butikk - Øredobber fra Forever21

 • 30 DAGER - DAG 14  ♥  dag 14: Noe du er redd for

  Jeg er redd for mørket, jeg er redd for å miste noen jeg er glad i, jeg er redd for å holde en fremføring forran mange folk, jeg er redd for å høre skumle historier, jeg er redd for å ikke være god nok osv osv. Det er veldig mye jeg er redd for hvis jeg først begynner å tenke gjennom det, hehe. Men hvis jeg må velge en ting så må det bli edderkopper. Jeg skrev om det i tidligere innlegg, så jeg gidder ikke forklare mer nå. Edderkopper er hvertfall et mareritt for meg. Jeg gidder ikke legge ved bilde heller her, jeg vet ikke med deg, men jeg har hvertfall ikke lyst til å se bilde av en edderkopp nå..

  Nå er det natta på meg, vi blogges igjen i morgen. 

 • 30 DAGER - DAG 13  ♥  dag 13: 5 ting du ønsker deg.

  Jeg har valgt å skrive om noen materialistiske ting jeg ønsker meg. Jeg er ikke så personlig av meg her på bloggen, så her kommer det en liste med "ting" jeg ønsker meg. Som selvfølgelig ikke er noen viktige ting, men en challenge er en challenge. Og noe av det jeg har valgt er bare noen veldig dyre ting som jeg bare sikler etter, haha.

   1. Et par med Christian Louboutin pumps.


  2. En bunad - Enten vest-agder eller Rogaland. Mor er fra Rogaland, så da kan jeg ha den å :D


  3. Et Walk-in closet


  4. Krølltangen fra gorgeous


  5. En reise til New York City


  Og ja jeg vet at dette var veldig materialistisk.
  Men det er selvfølgelig ikke dette jeg ønsker meg mest i livet. Jeg valgte bare å skrive om "ting" jeg ønsket meg, så derfor ble det bare sånn.. 

 • 30 DAGER - DAG 12  ♥  dag 12: Mobilen din  Serriøst, hva skjer med dette. Haha! Men, men. Ja jeg har iphone 5 i hvit som du ser. Så ja, her er min telefon, wuhu

 • 30 DAGER - DAG 11  ♥  dag 11: Et bilde av håndskriften din


 • 30 DAGER - DAG 10  ♥  dag 10: Et bilde av deg selv tatt i dag


  Dette er et bilde av meg for 10 minutter siden. Kom just hjem fra jobb som du ser!

 • 1. MAI I BILDER  For en nydelig dag det har vært i dag. Lisa og jeg våknet i 10 tiden.. Vi spiste frokost og fikk besøk av Malene og Anne. Vi satte oss ut i sola og stekte oss før vi grillet pølser til lunsj. Senere kjørte vi en tur til Søgne for å hente tingene våres.. Selv bilturen var gøy, haha. Senere så labbet vi ned sammen til Fiskebrygga og spiste en deilig burger hver, ah så hærlig det var i solsteken.. Nå lengter jeg virkelig etter sommer, vi skal ha så mye gøy :-)


  Åhr, hvorfor sa ingen at solbrillene mine var skeve?

 • YESTERDAY  For en artig dag det var i går. Jeg koste meg max med mine beste venninner. Malene ble veldig savnet da :'( Vi hadde det kjempe gøy, og det var veldig etterlengtet. Gleder meg til fredag nå, da skal vi ha masse gøy igjen! • 30 DAGER - DAG 9  ♥  dag 9: Smykkene dine


 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits