SOFIES BLOGG -

ECLIPSE VERDENS PREMIEREIgår var det premiæren på Eclipse. Jeg hadde ventet et år nå, endelig var dagen her! Den er sånn en syk stemning gjennom alle filmene. Du sitter bare der å stirrer. Musikken, stemmene, Edward og Bella, alt! Filmen var rett og slett kjempe bra.. I kveld er det grillkveld med de beste jentene! Må ha en ordentlig god kveld med de før jeg reiser! Så da blir det mye morro ute i hagen ikveld! Har du sett Eclipse enda?

Her er gårsdagens outfit:Tunika - Gina Tricot
Bukse/Tights - Pieces
Veske - H&M
Pumps - Poti Pati Frankrike

 • GOOD MORNING SUNSHINES  Kim gutten min er så grei å henter meg å kjører meg til jobb idag, så jeg rekker å blogge litt først! Jeg gleder meg sånn til ikveld, da er det krabber med familien, det er så lenge siden jeg har spist krabber nå! Det er så godt med krabber på sommeren.. Nam, nam, nam!! Liker du krabber?


  Og nei, dette er ikke slik jeg går kledd idag!

 • DAGENS INNKJØP  Jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle kjøpe en ting da jeg sa ja til Lotte til en bytur! Off, jeg må slutte å ta med meg lommeboka! Jeg som skulle spare til Frankrike! Jaja, jeg fikk kjøpt meg en kjole og et par solbriller igjen!


  Kjolen er kjøpt på Vero Moda...


  ...Og det er solbrillene også!

 • ST. HANS AFTEN
  Kjole, kjøpt i Frankrike

 • CONVERSE OG SHORTS - HVA SYNES DU?  Det er jo blitt en trend å hive på seg conversene selvom du går i shorts eller kjole! Hva synes du om dette? Jeg synes det er ganske tøft med conversene til en dångerishorts f.eks!! Så synes jeg det kommer ann på hvilken kjole du går med.. Hva er de mening om dette? • OUTFIT - SKOLEAVSLUTNING
  Veske, armbånd og solbriller - H&M
  Sandaler - Frankrike
  Skjørt - BIK BOK
  T-Skjorte - Bershka

 • SVAR PÅ SPØRSMÅLRUNDEN  Hva er yndlingsantrekket ditt?

  Jeg har ikke noe spesielt yndlingsantrekk. Men jeg er veldig glad i å gå i kjole!


  Hobbyen din?
  Jeg har ingen spesiell hobby, men jeg liker å ta bilder og å drive med scrapbooking!

  Drømmeferie?
  Mexico


  Drømmejobb?
  Eie en egen kles butikk midt i Paris, hvor dine egne designet klær blir solgt!


  Hvor får du stil inspirasjon fra?

  Bilder, magasiner, blogger, butikkvinduet og Lauren Conrad!

  Hvorfor er du så pen?
  Hvorfor er DU så pen?


  Hvordan vil du beskrive stilen din? (Digger den)
  Jeg liker å kle meg i kjoler, bluser, stramme bukser, lange topper! Jeg liker smykker, øredobber og armbånd. Jeg elsker høyhelte sko! Jeg liker ikke store hettegensere og joggebukser og klær fra Robins Hood. Jeg liker å handle på butikker som Gina Tricot, ZARA, Bik Bok og H&M!

  Dette er et antrekk jeg har satt sammen som jeg virkelig elsker:

  Hva er ditt høyeste ønske?

  Hmm, vanskelig spørsmål! Jeg kan ikke si jeg har et spesielt ønske.. Jeg ønsker å fortsette å leve et lykkelig liv. Haha


  Hvorfor blogger du?
  Jeg har stoppet å blogge en del ganger, fordi jeg bruker så mye tid på det. Når jeg stopper, sier vennene mine at jeg må begynne igjen og at det er gøy å lese. Så det er vell den største grunnen til at jeg blogger! Så er det gøy med positive kommentarer og tilbakemeldinger  fra andre jeg ikke kjenner også!

  Hvem er ditt forbilde?

  Jeg har ikke et spesielt forbilde egentlig! Men hvis det er utseende det er snakk om så synes jeg den vakreste damen er Sveriges største blogger Kenza! Hun har også en veldig kul og anderledes klesstil!  Har du kjæreste?

  Ja det har jeg, en jeg ble sammen med 20.06.10! Altså i gååår..

  Favoritt film?

  Det er så altfor mange filmer. Men jeg så en kjempe bra en i går, den anbefales virkelig! Shawshank Redemption! Det er absolutt en av de beste filmene jeg har sett.


  Beskriv noen gode venner av deg. Hva er positivt og negativt med dem?
  Anne Gursli er et perfekt eksempel på verdens beste venn! Har vært bestevennen min så lenge jeg kan huske! Vi gjør alt sammen, gått i samme klasse i alle år, til og med på videregående. Jeg er avhengig av Anne! Vi kan snakke om alt, og ingen ting kan skille oss.  


  Er du helt over med ex-en din?

  Ja det er jeg!


  Hvor lenge har du blogga?
  Jeg har hatt to forskjellige blogger og har hatt mange pauser. Men jeg begynte for første gang i mai 2009!


  Har du farga håret før?

  Jeg har stripet det slik at det skal være lyst blondt hele året og ikke bare om sommeren!

  Hvem sin blogg er du inspirert av?

  Jeg skriver min egen blogg og prøver å gjøre det på min måte! Men jeg liker å lese blogger som:

  www.fotballfrue.blogg.no

  www.kensa.se

  www.ulrikkelunds.blogg.no

  www.livingdoll.blogg.no

  Det er mine bloggforbilder hvis du kan kalle det for det!

  Hotteste kjendis?
  David Beckham! Han har verdens fineste klesstil og utseende er heller ikke galt!


  Favorittmat?
  Indrefilet av svin og fløtegratinerte poteter. + Iskald cola

  Hva er det beste ved å blogge?

  De fine kommentarene jeg får tilbake!

   

  Hva skal du i sommer?
  Gjøre masse gøy med vennene mine! Så skal jeg ned i leiligheten i Sør-Frankrike!


  Favoritt butikk?

  Gina Tricot

  8 eller 60 år gammel gutt/mann?
  8 år! For når jeg er 30 så er han 23! Hoho

   

  Bruker du extentions?
  Nei det gjør jeg ikke og har aldri gjort heller.


  Favoritt program?
  One Tree Hill

  Sundt vs godteri ?

  Godteri


  Hva skal til for at du skal lese en blogg?/ Hva liker du å lese om?

  Jeg liker å se på bilder av personen som blogger. Se hva de kler seg med.. Jeg bryr meg ikke om de har vært i svømmehallen eller hva de spiste til frokost! Jeg er veldig glad i moteblogger..

 • SØNDAGSKLÆR ANTREKK
  Alt sammen er fra H&M

  IKKE GLEM SPØRSMÅLRUNDEN!

 • A BEAUTIFUL SUMMERNIGHT  Nå er det akkurat 2 uker og 2 dager til vi reiser. Åhh, jeg savner det, vil reise nåå! Men uansett, finværet her hjemme har også kommet nå! Igår kveld var det bystranda.. Bading, grilling, volleyball og gode venner! Det var herlig.. Idag derimot skal jeg vaske ned badene for mamma.. Jeg kommer vell til å bruke hele dagen på det. Og etter det skal jeg på vaskejobben min! Så idag blir jeg rett og slett en vaskekjerring hele dagen!

  Er finværet kommet der du bor?


  Solveig og jeg slapper av litt på rommet før vi skal på stranden


  Solveig er happy


  Volleyball


  Årets første bad på meg


  Vi hadde såå latterkrampe der ute! Kaaaldt

 • DAGENS DRØMME OUTFIT - PÅ STRANDEN • DAGENS INNKJØP

  Topp og veske fra H&M

 • DAGENS ANTREKK 15.06.10  JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN! Åå, jeg ble så glad.. Nå er det ferie, bading, soling, is, volleybal, holmeturerl og alt det deilige du gjør i sommerferien! Jeg var en liten tur i byen ista og fant en kjempe fin topp og ei veske. Smarte Sofie mangler 1 krone, så jeg gikk helt hjem igjen for å hente den ene krona og nå skal jeg ned til byen igjen å kjøpe det.. Så skal jeg hjem å sole meg!

  Her er dagens antrekk:

  Jeans - BIK BOK
  Singlett - Monki
  Veske - H&M
  Sandaler - Frankrike
  Øredobber - Singapore

 • BILDER FRA EN VELLYKKET KVELD I BOBLEBADET  Som sagt så var jeg på ungdomsmøte igår, det var skikkelig kos! Grilling, volleyball og snakking! Etterpå gikk Malene, Kristine og meg opp til Onkel Tønnes og lånte boblebadet deres i noen timer. Skikkelig deilig!! Der koooste vi oss, og vi klarte ikke komme oss oppa der når vi først hadde satt oss nedi! 39 grader var det!


  På ungdomsmøte


  Malene og meg sitter å nyyter utsikten


  Jeg liker det boblebadet


  Malene er digg


  Happyface

  Hva skal du i dag?

 • GOD MORGEN SOLSTRÅLER  Åh, nå har sommeren kommet igjen! Solen steker inn av vinduet og varmegradene er på vei oppover.. Idag er det ungdomsmøte ved stranda her hjemme, der skal vi grille og spille volleyball og kose oss.. Deilig med sånne møter også!

  Jeg var forresten veldig dårlig til morgenen idag, jeg tror det må være Mc Donaldsen jeg spiste i går! Eller så er jeg bare blitt veldig redd for den maten etter at Andreas fortalte meg at i militæret hadde de lært at det er mer bakterier i isen på Mc Donalds enn det er på do-lokket på Mc Donalds sine toaletter!

  Jaja, et morgenbilde av meg som sitter å nyyter det nye rommet! Åh, kan ikke bli bedre..  T-shorte - Bershka
  Skjørt - Gina Tricot

 • SLIK SER ROMMET MITT UT ETTER OPPUSSINGEN  Ja nå har jeg malt skaper og gulv, komoder og seng! Det er så deiiilig å være ferdig! Jeg mangler fortsatt ¨dille-ting¨ som blomster, stoler osv! Men jeg har hvertfall fått flyttet alt tøyet, fått inn dataen, sengen og sånn! Anne og meg skal ha innflytningsfest på rommet i dag etter selskapet. Wihii.. Mamma har forresten vært litt bekymra for Anne, siden jeg ikke har dobbeltseng lenger.

  Mamma sine kommentarer den siste uka:
  - Du? Vi må jo ha ei seng til Anne!
  - Ja nå har vi funnet ut av det, men vi må ha noe fint sengetrekk på senga hennes også!
  - Ja nå har jeg funnet masse fine puter til sengene deres!
  Det var ikke snakk om mi seng, nei Anne måtte også få ei fin seng på det nye rommet! Haha, skulle tro Anne var søstera mi og at vi bodde på samme rom! 


 • CHILLIN' IN MY NEW ROOM  Åhh, det er så deilig med nytt rom! Det er så lyst å fint her oppe på loftet.. Jeg skal poste et innlegg senere om hvordan det ser ut etter at jeg pusset det opp! Jaja, ikveld skal jeg på kino med Anne, Kim og Andreas! Det blir kooos... Gleder meg! Har du noen gøye filmer å anbefale?


 • DAGENS DRØMME ANTREKK  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com  Kunne du tenke deg noe av dette?

 • SUMMERLOVE IN FRANCE  Jeg har vært rundt forbi mange plasser, men landet jeg er blitt helt forelsket i er Frankrike.. Nede på den franske riviera er det så utrolig nydelig. Der har du alt for enhver smak. God mat, fantastisk shopping, fine strender, hyggelige mennesker, alltid fint vær, sykt liv og alt du forbinder med deilig sommer! Hver gang jeg kommer hjem, vil jeg ned igjen etter noen dager! Jeg savner landet så sykt nå og kan ikke vente til jeg reiser ned igjen om 3 uker!

 • DAGENS DRØMMEANTREKK  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com  Kunne du hatt noe av dette?

 • EN HERLIG DAG PÅ STRANDEN  Jeg våkna klokka 12 av en telefon fra Kristinøøø, som lurte på om jeg ble med på bystranda!! Jeg hoppet opp og tok på meg bikinien, og kjørte ned på scooteren! Stranden var stappet full av glade mennesker som hørte på deilig musikk og spilte volleyball, lo og solte seg! Åh, nå er sommeren her, virkelig!
 • RESULTATET AV STREIKEN  Jeg slapp årsprøven i matte idag, jeg slipper innleveringa til fredag og jeg har fri idag imorgen og fredag! Kan det blir bedre? Nå skal jeg på Bystranda med min fine Stine! Bare ligge å slikke sol og bli bruuun!


  Klar for straaaanden:


  Tupetopp - Gina Tricot
  Shorts - Bershka
  Hårbånd - Cubus
  Plaster - HELLO KITTY! Haha
  Ha en superduper fin dag alle sammen!
 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits