SOFIES BLOGG -

MIN NYE BABYIPHONE 4 :D Åå, er så glad nå! Fikk endelig kjøpt den telefonen! Den var også overaskende billig! Telefonen er heeelt unik.. Du kan gjøre ALT! Jeg gleder meg til å se de jeg snakker med på telefonen, filme mye med 5 megapixel kamera, redigere den på telefonen og trykke på EN knapp, så er filmen ute på facebook! Apple er genialt!
Har alltid elsket designet på Apple sine produkter!

Hva synes du om  iMac, iPod, iPad eller iPhone?
 • DAGENS DRØMMEANTREKK
  Antrekket har jeg satt sammen på www.polyvore.com ! Kunne du hatt noe av dette?

 • OUTFIT - 26.08.10
  Topp fra GinaTricot | Tights/bukse fra BIKBOK | Hals fra BlikkBox | Sko fra Bianco


  Så hadde jeg egentlig med en film av Anne og Kamilla fra skolen idag. Men den funket ikke! Typisk... Får se om jeg får lagt den ut en anne dag! Ha en finfin kveld..

 • JEG HAR BLITT TANTE - IGJEN  Jeg beklager for ekstremt dårlig blogging! Jeg har ikke orket, og har ikke følt for å sjekke bloggen eller statistikken eller kommentarene i det heeele tatt! Men nå er jeg tilbake og skal prøve å blogge hver dag igjen! Jeg har hatt noen fine dager, selvom skolen har begynt igjen! Nå går jeg på barn og ungdom, og det er helt topp! Kommet i klasse med masse supersøte jenter!

  Men ja, nyheten var at jeg har blitt tante igjen! Min flotte søster har fått enda to nydelige jenter.. To søte tvillingjenter! Det er noe av det nydeligste jeg har sett! Gleder meg sånn til å bli kalt Tante Sofie av enda to søte jenter!


  Mamma og meg og de skjønne jentene!


  Ei veldig stolt tante!

  Er du tante til noen?

 • GOOD MORNING SUNSHINES  Nå har jeg endt opp forran dataen idag også ja! Det er jobb hver dag nå for tida.. Og hva skal jeg gjøre mens jeg venter? Det er fortsatt sommer ute, hører musikken fra Otera Open i byen og sommerstemningen er her fortsatt! Sykt kjipt å ikke kan planlegge en dritt, for jeg skla på jobb! Jaja, så får jeg fler penger til shopping og restaurant besøk!

  Et flott morgenbilde av meg, og ja jeg vet jeg ser FAB ut uten sminke! Naaat


  Topp fra GinaTricot og solbriller fra H&M
 • SHOPPING PROBLEM!!!!!!!  Jeg tror helt serriøst at jeg begynner å utvikle et shopping problem! Klarer ikke sanse meg selv.. Forrige uke shoppet jeg søren med 6 dager! Jeg var i byen mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag! Jeg sa til meg selv jeg bare skulle ned å kikke, men slik blir det ikke! Det ender med at jeg kjøper en skjorte den dagen, en bluse neste dag, masse smykker og ei bukse dagen etter det igjen! Og sånn går det, uke etter uke! Mamma har planer om å ta fra meg kortet nå, hvordan skal dette ende?

  Idag lovte jeg hun at jeg ikke skulle handle noe, skulle bare ned å vokse brynene! For jeg hadde just handlet, nå var det nok! Meeen, etter voksingen så gikk veien ned en gate, og så kom jeg hjem med en ny topp og undertøy til 700 kroner! Hva skal jeg med det? Men har jeg sett en ting, så gjør jeg alt for å få det! Får jeg ikke kjøpt det da, så venter jeg til neste lønning og løøøper ned å kjøper det! Noen må stoppe meg! For to måneder siden så var det lett å si nei til meg selv. Men det går ikke lenger! Da går jeg deprimerende hjem, og kjører ned neste dag og kjøper det! For to dager siden hadde jeg sett et skjørt, men mamma sa jeg ikke fikk lov til å kjøpe det! Når hun forsvant ut døren, så kjørte jeg fort ned til byen og kjøpte det skjørtet! Og så får jeg dårlig samvittighet, og jeg går å forteller om skjørtet jeg just skjøpte! Off av meg.. Jeg mååå stoppe!


 • KVELDENS OUTFIT  Ikveld er det grilling i hagen hos Laila! Masse flotte folk kommer! Kommer nok til å bli koselig.. 20 grader, sol og god musikk.. Så har de jo boblebad også, så blir kanskje litt bading. Blir koooos! Men nå må jeg løøøøpe! Har dårlig tid nå merker jeg. Du får ha en kjempe flott kveld! Blogges..


  Skjørt fra BIK BOK | Svart topp fra Vero Moda | Sandaler fra Frankrike | Veske fra Monaco

  Sofie

 • INNKJØP DE TO SISTE DAGENE
  Innkjøp fra H&M | GinaTricot | Lindex | BIK BOK


  Armbånd fra GinaTricot


  Øredobber fra GinaTricot


  Negler fra H&M
  Grått skjørt fra GinaTricot


  Sølvtopp fra GinaTricot Tights/jeans fra Lindex


  Lyse jeans fra BIK BOK


  Lyse rosa body fra GinaTricot

 • BILDER FRA KVELDEN HOS STINE  Kvelden begynte hos Stine, der vi spiste deilig pizza, snakka og looo! Vi koste oss skikkelig.. Så skulle vi kjøre videre til noen folk, da Elias kom å hentet oss i bilen! Han kjørte rundt og plutselig lå vi i grøften! Hahaha. Vi lo og lo, helt til Elias brølte: HOLD KJEFT, vær så snill! Tror han ble litt stresset av all latteren, hihi! Den eneste som fortsatte å le da var selvfølgelig Kristine, som dere kan høre på en film jeg legger ut senere!


  Jeg, Kristine og Anne


  Kristiiine


  Må si det ble en del blinkskudd den kvelden!


  Et nydelig bilde av meg og Silje!


  Stine, meg og Anne!


  Og så lå vi i grøften!!


  Helt normale folk.. Venter på hjelp som kommer for å taue opp bilen!

 • OUTFIT - JENTEKVELD  I går var jeg å handlet litt før jeg gikk til Stine Marie med de andre jentene! Koste oss skikkelig! Jeg skal legge ut bilder av innkjøpet og av bilder fra kvelden senere når jeg får tid! Vi hadde det hvertfall kjempe fint hos Stine, og vi fikk oss en morsom kjøre tur i bilen også! Haha, rett ut i grøften. Jeg tror jeg ler meg ihjel!!

  Kjole fra Frankrike |    Armbånd og øredobber fra GinaTricot |   Pumps fra dna

 • OUTFIT - UT Å SPISE MED JENTENE  I går var jeg på fiskebrygga med Anne, stine, Kristine og Malene! Vi spiste deilig indrefilet med fløtegratinerte poteter. Åhh, det smakte nyydelig! Det var en kjempe koselig kveld!
  I kveld er det holmetur med masse fine folk! Jeg skal jobbe til klokka 10 men etter det kommer gjengen inn å henter meg og Morten som også jobber, og vi blir med ut å overnatter på holmen. Skal bli så deilig, spesielt når det er så fint vær! Bading, grilling, latterkrampe og alt det jeg liker best.. Gleeeder meg!  Hvit kjole og svarte sko fra Juan les Pins ! Svart veske fra Monaco ! Svart dressjakke fra Paris
 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits