SOFIES BLOGG -

LITE BLOGGING I DAGBeklager, men det kommer til å bli veldig lite blogging i dag. Jeg stikker på skolen nå, og er ikke ferdig før 15:00. Etter det er det jobb frem til 23:00. Så har ikke veldig mye tid til å oppdatere dere. Jeg håper dere får en fin dag. Min begynner med fotball på stadion. Gleder meg faktisk litt! 


Enda et "klar for fotball" bilde av meg, haha

 • THEY ALWAYS MAKE ME SMILE  Jentene som alltid får meg til å smile. De beste jeg har! De skjønneste og fineste jeg vet om. Og de jeg alltid har det gøy med.  • JEG HAR DET IKKE SÅ BRA  Jeg er nemlig syk! Og det er så kjedelig. Folk er jobber og er på skole nå, mens jeg ligger å sover i stua med en spybolle ved siden av og trøkker i meg chips for å få noe salt i kroppen. Æ kan ikke li' det.  Slenger med et bilde hvor jeg er i litt bedre humør. Skjønne niese Malene som sov hos tante Sofie i forgårs!

 • HOMEWORK IS MY BEST FRIEND  Lekser, lekser, lekser. Det er det det er på påbygg! Det blir mye for tiden merker jeg.. Lekser hver dag faktisk, og det er lenge siden det har vært sånn. Imorgen er det to lekser. De må jeg få gjøre fort før det er videre på jobb.
  Har dere mye lekser?

 • BILDER FRA SELVE CATWALKEN  Blai var så flink å tok noen bilder som hun sendte til meg i dag. Tenkte jeg kunne dele de med dere, så dere får se litt mer enn bare sminkingen og det: • DAGENS INNKJØP - 27.08.11  Det var jo ikke så mye å ta seg til mellom frisør og sminking i dag, så da ble det litt shopping!


  En rosa bluse fra b-young

  Og en grå skinnjakke som også er fra b-young

  GOD NATT

 • MOTESHOW - VÅGSBYGD SENTER  Som sagt var jeg å gikk moteshow i dag.  Det var veldig gøy. Gikk der klokka 9, og begynte å sette inn krøller i håret, så var det videre for sminking. Etterpå var det venting, spising, litt shopping og deretter øving av hvordan vi skulle gå. Her er noen bilder fra dagen:


  Malene blir fikset på håret


  Sminketid


  Venting, venting og masse venting


  Klærne henger klare for bruk


  Kom å kjøp på b-young

 • GETTING READY FOR CATWALK  Ja som overskriften sa så skal jeg altså labbe rundt å vise frem klær på Vågsbygd Senter i dag. Haha! Skal være der om 15 min, for sminking og stelling av håret. Så skal vi gå klokka 2. Det er flere venninner som også skal, så jeg håper vi kommer til å få det gøy! Det blir litt flaut, vi var å prøvde klær i går og øvde på hvordan vi skulle gå. Jeg får virkelig håper at jeg ikke tryner og dummer meg heeeelt ut.

 • DAGENS ANTREKK - 25.08.11  Jakke fra H&M - skjorte fra GinaTricot - bukse fra Pieces - Klokke fra CMYK - Singlett fra BikBok - Sko fra Mani - Smykke fra Six Frankrike

  I dag er forresten første dag på ny jobb! Wish me good luck 

 • PIZZA TIIIIIME  Hvor deilig er det ikke å ha gym 5 min fra huset mitt og rett før langfri. Etter gymmen er det bare å gå hjem å dusje og få stelt seg ordentlig! Og få spist noe god mat. Som i dag f. eks. Charlie, Anne og jeg gikk hjem å spiste pizzabakeren og dusjet oss ordentlig før vi ble kjørt ned på skolen igjen etter langfri. Ikke kjedelig  DAGENS GULLKOR: 

  Mamma: Hvis jeg sovner her far, så får du bære meg ned i senga

  Pappa: Ja jeg har jo båret sementsekker før så

 • 24. 08. 11  Nå er det tid for gym i de første timene. Og jeg kunne velge mellom orientering og fotball. Da ble det fotball her! Og jeg kan ikke spile fotball, så jeg håper virkelig det finnes noen jenter der som er dårligere enn meg. Hvis ikke kan jeg vell bare ønske 2eren i gym velkommen med en gang.

   

 • LA OSS TRENE LITT  Da er det klart for å begynne med trening igjen. 3 måneder siden ellerno nå? Haha, off. Men nå har Laila og jeg tenkt på å bli spreke igjen. Så om en time står vell vi å svetter på treningssenteret! Kan ikke si jeg er så veldig motivert akkurat nå, men det skal bli deilig å komme igang igjen. Trener du?


 • FOTBALL, FOTBALL, FOTBALL  Er det noen fler som har gutter i familien ellerno? Min kjære er hvertfall klistra forran skjermen når Premier League har startet igjen. Så i dag skal jeg å bli med, heldigvis er det noen fler jenter der også, tviler på det blir så mye tv-titting på oss!

 • SE HVA JEG HAR LAGET  Bilder er noe av det gøyeste jeg vet. Ta bilder, lage ting ut av de, redigere, fremkalle, lage albumer osv osv. Jeg har en vegg på rommet som er veldig tom, så da passet det jo helt perfekt å kjøpe en ramme hvor jeg stappet mange bilder inni. Jeg gikk å fremkalte bilder, før jeg klippet dem ut, og plaserte dem rundt forbi inni den rammen.

  Og slik ble resultatet, hva synes du? 

   

 • NYE NEGLER !!!!  Neglene er fra Depend. Hva synes du?

 • DAGENS INNKJØP - 18.08.11
  Veske og hårbånd fra H&M - Negler fra CUBUS - Skoleting fra Notabene

  (Kamilla - Sjekk boka nede til høyre på bilde) 

 • DAGENS INNKJØP

  To singletter fra Lindex

 • DAGENS ANTREKK - FØRSTE SKOLEDAG  I dag er første skoledag for vg3. Og jeg begynner faktisk å bli litt klar for skole igjen nå. Håper bare virkelig at jeg kommer i klasse med mange jeg kjenner! Er så spent. Dagens antrekk er:

  Jeans fra Levi's - Topp og jakke fra ZARA - Støvler fra beonly Frankrike

 • 18 ÅRS BURSDAG SELSKAP  I går kveld hadde Preben 18 års dag. Vi var på hytta hans og hadde det kjempe gøy. Bare masse folk fra klassen fra barne - ungdomskolen, og det er jo alltid kjempe gøy. Noen dumme hendelser skjedde også denne kvelden. Som f. eks at Anne knuste kneet i ei bilderamme, en annen viss person trynte på scooteren, og en bil ble litt bulket, og en rute knuste. Sånn det alltid har vært med denne klassen.. Haha

 • RUSS 2012  Åå, tipp hva jeg fikk i posten i går. Boken med alle knutene, russeklærne osv osv i fra russeservice. Jeg gleder meg som en unge. Endelig er året hvor 93 skal være russ her. russ 2012 skal bli så bra!!

 • SKALLDYR FESTIVALEN I BILDER  For en deilig dag. På lørdag tok vi oss turen til Skalldyr festivalen i Mandal. Og det var bare jempe stemning. God matt, bra musikk og masse fine folk. 

 • SKALLDYRFESTIVALEN  Har du vært på Skalldyrfestivalen i Mandal før? Jeg skal hvertfall der nå, og gleder meg veldig! Sola skinner, og det er 20 varmegrader. Dette blir deilig. Masse folk, musikk osv osv.    Love

 • BARNEVAKTEN  I kveld er det tid for barnevakt. For verdens fineste nieser! Det er alltid like koselig. Hva skal du i kveld?


 • GOSSIP GIRL KJOLER  Serriøst. Hvor mange fine kjoler er det mulig og få presset inn i et tv-program? Hver eneste episode er det noen nye fine kjoler. Jeg kunne hatt alle sammen. Her er noen få av de mange:  Hva synes du? Kunne du hatt noen av kjolene?

 • KOSELIG KVELD PÅ HYTTA  Hadde besøk av jentene på hytta i dag. Reker og krabber som sto på menyen. Det er så deilig med ordentlig sommermat. Det ble mye snakking og latter, deilig med sånne kvelder! Det var altfor lenge siden nå. • WE ... HEART ... IT • GOOD NIGHT SWEETHEARTS  Kom just hjem fra en deilig kveld på hytta med familien og min kjære! Nå kaller senga, er så trøyt at jeg kunne sovnet stående akkurat nå. God natt alle sammen :-)

 • DAGENS ANTREKK  Otera Open med Anne i dag. Kjempe deilig i det fine været. Der møtte vi også Andre, Simen og ?? . Etterpå tok Anne og jeg turen på MacDonalds og en liten tur i byen. Hvor jeg klarte å bruke 278 kroner på en liten leppestift. Det gikk plutselig opp for meg at jeg kunne fått et helt id pudder fra samme butikk til samme pris.. off


  Hvit skjorte fra GinaTricot, Shorts, belte og solbriller fra Frankrike, klokke fra CMYK, singlett og tubetupp fra bikbok

 • JUSTIN BIEBER?  Ok jeg tror jeg er blitt litt Justin Bieber fan! Så just filmen Never Say Never og den var dritbra. Det er ikke noe å legge skjult på at han er et stort talent. Han mestrer synging, spille piano, trommer og trompet! Hvor mange kan det? I tillegg skriver han de fleste av sangene sine selv. Og han er bare 17 år.

  Hva synes du?

 • LYN OG TORDEN SA DU?  Dagen startet med deilig frokost ute i hagen på hytta. Etter dette tok vi radioen på p4 og satte ut i sola. Her lå vi og slikket sol før vi gikk på butikken og handlet lunsj! Kjempe deilig... Helt til det begynte å regne og lyne og tordne noe helt vilt! Og Anne og jeg som akkurat da var alene på hytta, hoppet inn av døren og møtte mamma og de som kom hoppende inn den andre døra i det sekundet. Så ble stående der. Utenfor blinket det største blinke og strømmen på hytta gikk. Og så kom tidenes største torden. Det var ikke lite skummelt!! En liten stund der, trodde jeg faktisk at vi alle skulle dø på den hytta


  Deilig frokost ute i hagen


  Vi ligger å bruner oss
  

  Plutselig var det ikke så mye sol på himmelen lengre


  Og Seline er lei seg for det stygge været som plutselig kom

 • SE HVA JEG HAR KJØPT  En ny MacBook Pro. Det er så deilig. Har tenkt på å kjøpe det lenge nå, fikk endelig gjort det. Jeg elsker Apple og mener at de også har de beste dataene. Har en Mac fra før av, men den er gammel og ubrukelig, går nesten ikke fremover. Så det var på tide med en ny en nå! Og jeg er igjen superfornøyd • VERDENS BESTE FILM  Har du sett Shawshank Redemption? Også kalt Frihetens Regn. Kåret til verdens beste film gjennom alle tider. Jeg har sett den og jeg må også si at det er den beste filmen jeg har sett. Den er helt rå:
   

 • FOR EI FIN HYTTE!!!!  For tiden så har familien flyttet ut på ei hytte i Randesund. Vi bytter med tanta, hun låner leiligheten i Frankrike, så låner vi hytta deres. Det kunne vært bedre vær her, men uansett. For ei fin hytte! Og for en plass. Akkurat nå er vi hjemom en tur så nå får jeg tid til litt blogging. Jeg har tatt noen bilder fra gårsdagen:


  Laila som løper for livet når hun så hengekøya


  Den nydelige hytta


  Laila koser seg


  Antwon griller

 • JENTEKVELD  I går hadde Kristine en koselig jentekveld hjemme. Og hun hadde laget tiiiidenes kveldsmat. pasta/kylling. Det smakte helt sinnsykt godt. Kjempe koselig og være med de jentene igjen. Det var altfor lenge siden nå! Og i dag kommer forresten min kjære hjem igjen fra Hellas. Jadaaa :-D


  Malene og Stine


  Anne og jeg

 • INNKJØPENE FRA FRANKRIKE OG DE SISTE DAGENE  Beklager dårlig blogging. Men her er innkjøpene fra Frankrike og de siste dagene jeg har vært hjemme her i Norge.


  En t-skjorte som allerede er krympet fra zara - Frankrike


  Jeans fra Bershka - Frankrike


  En blå kjole fra Tarzan et Jane - Frankrike


  En blomstrete kjole fra Korsika


  En sort kjole fra korsika


  En blå jakke fra zara - Frankrike


  En t-skjorte fra zara - Frankrike


  Haha. Singlett fra Korsika


  En sort veske fra Frankrike


  to par solbriller fra Korsika


  Et par ringer fra Six - Frankrike


  To par øredobber fra six - Frankrike


  Et armbånd fra Frankrike


  Et par sorte gladiator sko fra Frankrike


  Et par Havaianas som allerede er skittne fra Frankrike


  Så måtte jeg ha noe lesestoff på flyplassen i Amsterdam i 7 timer


  Og så en turkis genser fra Monki her hjemme i Norge


  En grå bukse fra BIKBOK


  En sort bluse/skjorte fra Cubus


  Og den samme bare i rosa

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits