SOFIES BLOGG -

GRATULERER MED DAGEN MALENEGratulerer med dagen min solstråle, du er superduper fin på innsiden og utsiden. Verdens beste Malene og en av mine aller beste venner! Gleder meg til å feire deg i kveld, vi har det alltid så gøy sammen :-)

 • GLADTORSDAG  Nå sitter mine to prinsesser og jeg og venter på at Anne skal komme.. Jeg koser meg masse med skjønnasene!

 • TANTE SOFIE  Fra i går kveld til søndag kveld skal jeg passe mine skjønne favoritt-tvillinger Hanne og Helene. Jeg bor i Søgne og passer de sammen met Tobias og Kristine! På formiddagen er de på jobb så da må jeg trø til med husmor-egenskapene mine, haha! Det er faktisk litt deilig. Har vært på tur med de og Napoleon, bygget "hytte" inne i stua, vært en kjøretur i bilen og kjøpt noe mat, og nå har jeg lagt de så de skal hvile et par timer før det er middag! Til fredag kommer også to til av niesene mine så da blir det ekstra mye å gjøre. Gleder meg :-)

    • EN SKIKKELIG RYDDEDAG  I går var planen og rydde og vaske rommet men jeg endte som vanlig opp med noe helt annet. Jeg begynte å sortere ut alt tøyet jeg ikke brukte og som jeg ikke passet lengre og det tok sin tid. Det var så mye tøy som bare lå der, og jeg fikk sortert ut alt som jeg ikke passet/brukte lengre. Det tok mange timer, og til slutt fikk jeg endelig begynt på vaskingen og ryddingen av resten av rommet. Men det var skikkelig deilig å få gjort det.. Nå er alt tøyet hos mine søte kusiner :-)

  Buksehauen endret seg vesentlig mye før og etter:
    • 24.08.2012
  Klar for løpetur med mamma. Vi har blitt så spreke, hehe! Må jo bruke tiden til noe når jeg ikke går på skole..

 • YESTERDAY • SISTE DAGENE MED SOMMMER?  Her er noen bilder fra jeg har bedrevet tiden med de siste sommerdagene!!

 • LAGET OM EN PLAYSUIT  En shorts bruker jeg mye mer enn en "strand-playsuit" så jeg tenkte hvorfor gjøre sy den om? Jeg er ikke helt ferdig og tenker at jeg kanskje må ta å sy på et underskjørt/shorts også og kanskje endre litt på knyttingene. Men foreløpig er det hvertfall en helt grei shorts som jeg kan jobbe videre med. Det er så gøy! • SE HVA JEG FIKK I POSTEN  Jeg er kjempe fornøyd og den nye fotoboka ble faktisk bedre enn forventet! Jeg bestilte på torsdag og fikk den alt i dag i posten! Superfornøyd.. 

 • DAGENS ANTREKK - 11.08.12


  Kjole fra Bikbok som jeg har gjort om til et skjørt - Topp fra H&M - Smykke fra Zara

 • DAGENS ANTREKK - 10.08.12  Genser fra Vila - Veske fra GinaTricot - Kjole fra Frankrike

 • HAR BESTILT FOTOBOK  Nå har jeg designet og bestilt min egen fotobok og gleder meg masse til å få den i posten! Boka er fyllt med masse bilder fra Frankrike og resultatet så kjempe fint ut. Håper bare den ser like bra ut når den kommer i posten!

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits