SOFIES BLOGG -

28.09.2012Se hva jeg fant i avisen i dag. Og jeg visste ikke noe om det heller? Gratulerer med kjendisstatus søster, haha. Jeg håper jeg en dag blir like flink og orker å ha 5 unger hjemme uten at noen av dem går i barnehage. Du er flink :-)

 • ÅHR ER DET MULIG?  Haha, jeg kom hjem fra jobb, og mamma hadde passet på tvillingene en hel dag. Men når hun skulle hente meg på jobb, måtte Oskar se etter de i 5 minutter.. De er veldig krælete så det er viktig og se etter de hele tida, eller hvertfall låse døren til mitt rom hvor det tydeligvis finnes mye gøy.. For når jeg kom hjem, kom jeg opp på rommet til dette synet:
  YSL leppestiften min kliiint ut over alt.. gøøøy

 • SE HVA JEG FIKK I POSTEN  Endelig kom den. iPad "dekselet" og det er såå fint. Det er skikkelig greit og praktisk også. Veldig ordentlig og fast samtidig som det har mange lommer hvor jeg kan legge kortene, passet osv når jeg f.eks skal ut å reise. Jeg er superfornøyd. Det er kjøpt her !
    • MORGENSTUND HAR GULL I MUNN  Ah, for en frokost, haha. Jeg koser meg masse nå forran dataen med speilegg. OG makroner til dessert. Det er så godt.. I dag skal jeg på jobb faktisk, 8 timer. Jippii. Ha en fin dag du også:-)

 • DAGENS DRØMME ANTREKK

  Antrekket er satt sammen på: polyvore

 • FØLG MEG PÅ INSTAGRAM  Jeg elsker bilder, derfor blir det til at det blir lagt ut veldig mange på instagram:
  "sofiesindland"
  heter jeg :-)

 • LÅVEFEST  I går var kjempe gøy. Jeg fikk ikke tatt noen bilder med kameraet, bare et par med mobilen. Men det var rigget ordentlig på en låve i Søgne og der var det selskap. Jeg hadde det kjempe gøy, spesielt sammen med Malene og Lisa som vanlig, hehe!
   


  Jeg sier bare: Sofie er rød på nesen, og når det er vind og sne blir hun så kald på nesen, så den lyser som en glo.

 • KLAR FOR JOBB  Jobbhelg, wuhu! Ja i dag er det jobb i 8 timer før det blir bursdagsselskap i kveld. Det blir nok gøøy. Håper du får en fin lørdag :-)

 • DAGENS ANTREKK


  Veske fra GinaTricot - Bukse fra Bikbok - Jakke fra Zara - Skjerf fra LV

 • I'M GOING TO CHINAAA  I desember faktisk. Ja jeg skal til Kina med familien i desember, ned og besøke Anton! Åå, gleder meg sånn. Vi skal være der i litt over 2 uker, og jeg kan ikke vente til å bo i Shanghai, besøke Beijing, kinesiske mur, shopping, og masse masse billige ting over alt! Åhr, det blir så gøy!


 • KOS MED BLAIR  I går kveld var Kamilla(blair) og meg ute å spiste og det var etterlengtet. Har ikke sett skjønna siden vi slutta på skolen. Vi spiste deilig kveldsmat på Egon og fikk snakket masse. Du er superskjønn Kæmis<3

 • 19.09.2012  I går tok Anne om meg turen opp til Stine Marie! Vi koste oss kjempe masse.. Det er så lenge siden. Det ble mye snakking og latter og titting på gamle filmer fra 1. klasse. Åh så koselig det var. Det må ikke bli like lenge til neste gang Stine <3

 • BAKING MACAROONS  Da var jeg just ferdig med å bake 16 makroner. Jeg har enda ikke smakt på de, men jeg håper de er gode, for det tar ikke akkurat kort tid å lage de. Jeg gleder meg mest til å smake på de rosa, de ser så gooode ut! 

 • DAGENS ANTREKK  Haha, det var en spøk!! Jeg går ikke med veske og hæler på jobb.. Jeg har så vondt i ryggen også for tiden så nå er det skikkelige joggesko som må på!!

 • SMOOTHIE  Åh, gleder meg til å smake på denne snart, haha! Den har fristet meg på jobb i mange uker nå, men så har jeg glemt å kjøpe den med hjem hver gang. Men i dag husker jeg det, jippi! Typisk at jeg blir skikkelig skuffet, og at den bare er ekkel og alt for rennende. Har du smakt den?
  Sinnsykt interresant innlegg også. Håper dere har hatt en kjempe bra dag alle sammen.

   

 • BURSDAGSSELSKAP  Tusen takk for et kjempe kos selskap Sara. Håper dere hadde det kjempe gøy videre (Jeg gikk jo litt for tidlig hjem). Du er superskjønn, og fortjente virkelig en rå bursdagsfeiring. Tusen takk for at jeg fikk feire med deg!

   

 • TONIGHT'S OUTFIT
  Skjørt, smykke og topp fra GinaTricot

 • TEGNER  Anne G og meg. Haha ser du likheten? Det ble ikke helt som jeg hadde håpet, menmen

 • SYDD OM EN KJOLE  En altfor kort kjole ble just til et skjørt jeg faktisk kan bruke! 


  Her er den altfor korte kjolen


  Først tegnet jeg linjen hvor jeg skulle klippe


  Så passet jeg på at underskjørtet passet på lengden med overskjørtet og sydde derifra


  Her er skjørtet ferdig!

 • GOD MORGEN ALLE SAMMEN  Off, flaut å si det, men jeg sto ikke opp før nå! Selvom jeg har friår og jobber veldig lite så er det viktig å stå opp tidlig og få begynt dagen med et eller annet. Men i dag ble jeg sovende. Det som er deilig med å ikke må rekke noe skole er at man kan ta seg god tid til frokosten. Så nå sitter jeg å spiser ferdig sjokoladekulene mine etter en deilig skive loff med speilegg. Det var nammmm!!

  Deilig laaang frokost

 • DAGENS ANTREKK
  Bukse, skjorte og veske fra GinaTricot - Sko fra Eurosko

 • DEILIG KVELD  Mamma og jeg har just laget oss en kopp med te og nå sitter vi og koser oss i sofaen men kosedressene på! Deilig og avslappende før det blir en tidlig kveld på meg. Håper du har hatt en fin dag :-)

 • GÅRSDAGENS INNKJØP  Jeg ble kjempefornøyd med klippen og stripen i går Malene, håret føles så mye friskere nå!! Etter frisørtimen(e) ble det en liten shoppingrunde før jeg gikk til Anne! Alt sammen er kjøpt på GinaTricot.


 • DAGENS ANTREKK  I dag går turen ut på Sørlandssenteret for å få klippet vekk de grusome tuppene på håret mitt, og for å få farget den laaange etterveksten min! Deretter skal jeg på gaveleting til mine skjønne nieser, siden jeg glemte det på bursdagen deres, ikke bra tante!! Og i kveld blir det en etterlengtet jentekveld med Anne med faste godteri(Shellboks) og battery. Wiiii, gleder meg masse!
  Genser fra H&M - Bukse fra BERSHKA - Sko fra SAMSØE SAMSØE - Dångerivest er VINTAGE fra Nice

 • BESTILT NY PÅ EBAY  Nå har jeg bestilt ny iPad case til ipaden min. Jeg synes denne var veldig fin og den så i tillegg veldig grei ut. Gleeder meg til å få den hjem i posten!

 • SÅÅÅÅ FORNØYD  Ja jeg er så fornøyd med meg selv. Jeg har endelig begynt å se gleden i joggeturer. Før har det bare vært et ork, men nå er det faktisk gøy!! Det føles så godt når jeg kommer hjem igjen. Det er ikke lange løpeturene, men de hjelper og jeg skal love at jeg er gjennomsvett når jeg kommer hjem igjen. Det er så deilig å komme seg ut litt å få trimmet litt disse dagene uten skole og bare jobb et par dager i uka! I morgen skal jeg klippe og stripe meg, det skal også bli hærlig. Gleder meg Malene :-)

   

 • KVALITETSTID MED MEG SELV  Nå har jeg krypt under teppet i sofaen med en kopp kaffe og det nye. Nå skal jeg virkelig kose meg litt før vi skal skype med Anton fra Kinaaa! Jeg savner deg hjemme bror.

 • GLED DEG RUSS 2013  Det var så mye morsomt og gøy som skjedde i russetiden! Gled dere russ 2013 • NIKE FREE RUN 3  Som takk for at jeg passet på kidza til Amalie og Alexander fikk jeg Nike free run 3 og two faced chocolate soleil pudder da de kom hjem fra New York i går. Jeg ble superglad. Tusen takk! Skoene har jeg hatt lyst på kjempe lenge og pudderet er vist et kjempe bra pudder som jeg gleder meg til å prøve ut. • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits