SOFIES BLOGG -

EN KJOLE - FØR OG ETTERJa slik ser min konfirmasjonskjole ut som jeg brukte for 2 år siden! Jeg tok den frem igjen her en dag og fant ut at den en egentlig utrolig fin, den burde bare vært litt kortere. Hater kjoler som går til midt på leggen! Så jeg prøvde å brette den litt opp, og fant ut at resultatet ble tålig bra!


Slik ser den ut før jeg begynner!


Og slik ser den ut etterpå! Kanskje den skulle vært litt lengre. Hva synes du om resultatet?

 • ELSKER Å KOMME 1 TIME FØR TIDA  Åhr, elsker å komme på skolen klokka 8 når jeg egentlig begynner klokka 9! Noe så gøy! Wuhuu. Det verste er at jeg satt i kantina en time uten internett.. Nå har jeg endelig fått selskap av andre elever her. FN-dag idag, så nå sitter vi å jobber med oppgaver om FN! Noe annet som er ekstra gøy idag er at vi skal ha norsk i langfri! En skoledag fra 8-16 er drit gøy når du ikke får langfri.. Åhr, serriøst! Det eneste positive i denne dagen er at Anne Gursli skal ha selskap ikveld! Can't wait! Kommer bilder fra selskap og outfit senere..

  I mellomtiden får dere se på bilder fra skoleåret så langt:

  Hege, Marion, Kristin, Kamilla og Marlene


  Jeg, Hege, Marlene, Elina og Kamilla


  Bursdagsveggen vår


  Kristine og jeg i kantina


  Elina, Maren, Charlotte, Hege og Kamilla


  Maren og Marion gjør seg klare for skolebildet


  Besøk av politiet og Kronprins Håkon!

 • KAFÈ BESØK OG KUNSTUTSTILLING  Igår var jeg i byen med min søte Charlotte Amalie etter skolen! Fikk kjøpt et par øredobber, men ikke mer! Nå sparer jeg til Hovden tur om to helger, så kan ikke bruke opp pengene! På kvelden var det Tante Anne som hadde åpning av kunstutstilling i byen.. Kjempe mange fine bilder der! Nå kom jeg just hjem fra byen igjen! Har vært der med Kristine den Fine! Vi satt på hos naboen og hadde en deilig lunsj! Ingenting er som frihelg.. Mens vi satt der fant vi ut at ikveld skal vi ha en jentekveld! Det blir kooos! Ingen ting er som jentekvelder i kjellerstua til Kristine..


  Malene, Anne og jeg på kunstutstillingen


  Kristine snuppa og hennes altfor store porsjon som jeg måtte spise opp!


  Og jeg som koser meg med kyllingpasta!

  Skal du noe gøy idag?

 • OUTFIT - 15. OKTOBER 2010
  Støvletter fra Frankrike, Jakke fra Tyskland, Jeans fra Bik Bok og bluse fra St. Tropez!

  Ha en flott dag!

 • JENTENE SOM BETYR SÅ MYE  Bare se hvor gøy vi har det! Snupper..

 • INNKJØPENE FRA FRANKRIKE  Jeg har hatt en super tur! Klarte forresten å bruke opp alle pengene på sko, så fikk ikke rå til så veldig mye mer egentlig, haha! Men, men.. Like greit! Her er noen bilder av innkjøpene:
  Kjøpt i Nice


  Sorte støvler kjøpt i Juan les Pins


  Militærgrønne støvletter kjøpt i Nice


  Blå Converse kjøpt i Antibes


  Sorte pumps kjøpt Juan les Pins


  Trenings genser og joggesko! Har planer om å bli litt sunnere.. Haha


  Lyserosa topp kjøpt i St. Tropez


  Jeans fra Bershka, kjøpt i Nice


  Pelsvest kjøpt i Juan les Pins


  Beige jakke kjøpt i Tyskland på vei hjem


  Øreringer kjøpt i St. Tropez


  Smykke kjøpt i Nice

  Så var den enda en topp, som er til vask nå, så blir nok ikke noe bilde av den!

 • ST. TROPEZ  En liten oppdatering fra Frankrike.. Har hatt det helt topp, og er blitt ekstremt hekta på Gossip Girl, elsker det! Idag har vi vært i St. Tropez.. Har vært der før, men er en stund siden nå, så husket det ikke sånn veldig godt! Det er så gøy å være der, tror jeg kunne sittet i mange timer og bare sett på folkene! Dette sier jeg uten å overdrive: De fleste damene som bor der har sprøyta ett eller annet inn i fjeset, husene de bor i koster runst 50 mill i gjennomsnitt, bilene er av det dyreste du kan finne, ikke et menneske går med billige klær, klesbuttikkene i byen er av de dyreste du kan finne, fant f.esk en helt vanlig jakke(ikke pels eller noe annet liknende) til 50.000 kroner! Vesker til 100.000 kroner.. I butikkene er det ikke lov til å løfte opp klærne, butikkeieren holder de opp og vi ser de på de.. Det er moteshow eller bilutstillinger ca hver uke! Alle har ekstremt fint og gjennomført klesstil! Kjole er helt vanlig, og høye hæler er mer normalt enn lave sånn til hverdags! På sommeren er dette en av de mest ettertraktede byene for kjendisene.. En dag vil jeg besøke verdens mest berømte og eksklusive natt klubb, VIP ROOM! Tenk og leve et slikt liv? VILT!

  Bilder fra turen så langt:


  Mamma koser seg i solen


  Oskar, mamma og jeg på vei hjem fra stranden


  Elsker å våkne opp til dette


  Noen er hektet på Gossip Girl.. Haha


  Elsker husene her nede


  På vei til St. Tropez


  Mange folk på stranden i St. Tropez? Haha


  Love it


  Jeg fant drømmescooteren med Burberry sete trekk
  ROBERTO CAVALLI  Nå må jeg løpe! Skal ut å kose oss! Ha en fortsatt fin høstferie!

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits