SOFIES BLOGG -

JEG SAVNER EN EKTE NORSK SØRLANDS SOMMERJa jeg savner det nemlig veldig mye. Å stå opp til sola gjennom gardinene, spise frokost ute på verandaen, gå på stranda med venner, eller holmetur i skjærgården. Skalldyrfestivalen på kvelden, camper, sommermusikk og sjømat på kvelden. Spise masse god is fra Hennig Olsen, grave krabber på kveldene. Osv osv osv! Det finnes ikke noe bedre enn en ekte sørlands sommer. Her er noen bilder fra den forrige:

 • KLAR FOR AVREISE  Til Egersuuund. Hvor jeg skal være hele helga. Skal besøke gode venner og familie! Gleder meg :-)
  Skal du noe gøy i helga?   

 • BOB-SVEIS ???  Tror du jeg hadde passet med bob?

 • JEG BEKLAGER SÅ MEEEEGET  For dårlig oppdatering på bloggen i det siste. Jeg har vært så sykt opptatt med jobb, møter og skole, at jeg ikke har fått tid til å blogge noenting. Jeg sjekke boka mi, haha, og fant også ut at jeg var opptatt hver eneste fredag og lørdag frem til 9. desember. Blir helt stresset bare av tanken. I dag er det OD-dag og må derfor tjene inn 400 kroner til skolen imorgen. Jeg har hjulpet mamma med litt vasking, så nå sitter jeg her fortsatt i pyjamasen, og ingenting stelt. Slenger med et fantastisk bilde av meg selv her jeg sitter:

 • BILDER FRA ANNES 18 ÅRS SELSKAP  Sto just opp, og tenkte jeg kunne legge ut litt bilder til dere fra bursdagen i går. Den var forresten kjempe gøy, og vi koste oss masse. Skal forresten på jobb om en time, så får ikke tid til å blogge om noe mer spennende senere. Skal du noe gøy i kveld?


  En av gavene jeg gav til Anne bestis
  Flotte pigår


  Alt for mange i baksetet og i dumpa

 • KLAR FOR 18 ÅRS SELSKAP • EN VELDIG EFFEKTIG DAG I DAG  Det er fredag og jeg har fri. Men likvell står jeg opp 09:00. Måtte til legen å sjekke meg igjen. Jeg er jo helt ferdig. Fikk tatt noen blodprøver igjen også, som jeg hater. Men det endte heldigvis ikke med besvimelse, så jeg er fornøyd haha! Senere skal jeg ta sol og trene med Laila. Og etter det skal jeg hjelpe mamma og vaske og så skal jeg gjøre ferdig litt gave til Anne, og så skal jeg stelle meg til bursdagen! Phu, nok å gjøre hvertfall..   Tidenes kleineste bilde på g

 • EN LITEN SMAKEBIT  Her får dere en liten smakebit på dagen innkjøp. Fikk kjøpt meg en knall rosa kjole faktisk. Den skal brukes anledning pink party den 11. november. Ei venninne fyller 18 år og har invitert 120 gjester og alle må gå i rosa. Det kan jo ikke bli annet enn gøy, jeg gleder meg masse!

 • MODELL FOR ÅRETS LÆRLING  Som sagt så skulle jeg ut å bli tatt bilde av, Malene og ei venninne på en frisør skulle ta bilder til årets lærling konkurranse. Her kan dere se litt av hvordan bildene ble:
  Se å fin • DAGENS INNKJØP - 18.10.11  I dag fikk jeg kjøpt meg en jakke fra Svea. I fargen grå. Jeg synes jakkene er kjempefine!

 • GETTING READY FOR PHOTOSHOOTING  Malene ringte meg å spurte om jeg ville være hårmodell for henne på den nye frisøren hvor hun har begynt å jobbe. Så det skal jeg nå om ikke så altfor lenge. Gleder meg! Men først skal jeg ned til byen å se om jeg kan finne noe fint de mi bestevenninne Anne som fyller 18 år til lørdag. Æææ, gleder meg

   

 • KLAR FOR TRENING  Med mamma. Har ikke trent siden før sommeren nå, så jeg tenkte det avr på tide. Jeg sto opp for 20 min siden og fikk spist meg en deilig frokost, og løper deretter rett på trening. Hva skjer? Det skal bli deilig å få kommet i gang igjen. Trener du på treningssenter?

 • WHEN YOU CAN'T GET ENOUGH TIME  Nå ligger jeg som et slakt i sofaen, og klarer faktisk ikke å bevege meg. Jeg hører jeg får meldinger, men telefonen ligger alt for langt unna. Og jeg ligger i sofaen. Orker ikke! Skal på jobb om en times tid, så nå må jeg nyte det og bare slappe av før det braker løs, haha.  lots of love

 • The Spring 2012 Ready-To-Wear Collections • JEG HAR KLIPPET MEG  Eller Malene har, ikke jeg! Og jeg er kjempe fornøyd. Det var skummelt, og jeg merker mye forskjell. Men nå er det hvertfall ikke så slitt lengre. Og det er bra! Malene vennen er blitt å så flink frisør...

 • BLOGG ANBEFALING  Nå har mi veldig gode venninne Laila begynt å blogge igjen. Og det er sååå gøy. Ta en titt innom bloggen hennes dere også. www.lailabentsen.blogg.no


  Love you

 • BILDER FRA SISTE KVELDEN I GØTEBORG  Jeg fant ikke noe gøyere å blogge om akkurat nå, så dere får en liten bildespesial fra Gøteborg den siste kvelden. Jeg må forresten løpe til jobb nå, før jeg skal på møte senere i kveld!


  Laila the sminkør

 • KLAR TIL Å GÅ  Til min kjære. I kveld skal vi bare slappe av og jeg som er så snill skal lage lage taco til han! Nå kommer han å henter jeg så jeg må stikke! Skal du noe gøy i kveld?

 • INNKJØPENE MINE FRA GØTEBORG
  Jakke fra zara


  High waste jeans fra Topshop


  Topp fra Topshop


  Strikkegenser fra Bikbok


  Bluse fra H&M


  Kjole fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Kjole fra Bikbok


  Hvite Converse


  En svart tupetopp fra Bikbok


  Veske fra GinaTricot


  Gotderi fra Godisfabrikken. (Snusen er til Mathias, ikke til meg)

 • SHOPPING I GØTEBORG  Dagen startet med en deilig frokost på hotellet, før vi satte oss i bilen for å kjøre til Europas største handlesenter(Som vi tydeligvis ikke fant alle butikkene i). Det tok oss en stund før vi fant det handlesenteret, men til slutt fikk vi begynt shoppingen. Etter mange timer tok vi oss en deilig biff til lunsj, og avsluttet shoppingen med Zara og Topshop. Før en enda lengre biltur ventet for å finne veien til hotellet igjen. Sava å vi knoter. Nå er Laila og Birgitte og bestiller bord i restauranten på hotellet. Så senere venter kjoler og en bedre middag. Fin avslutningen på dagen


  Dagen startet med sminking


  Etterfulgt av en deilig frokost


  Litt feilkjøring i "byen"


  Noen saftige gådteributikker


  Noen fæle klesplagg


  Litt soving


  En deilig lunsj


  Enda mer shopping


  Og til slutt litt riving av poser. Den tålte visst ikke så mye som den så ut til

 • FREMME PÅ SCANDIC RUBINEN  Som hotellet heter. Vi koser oss masse med internett nå etter en 9 timer lang kjøretur. Når vi endelig kom inn i Gøteborg brukte vi jo en time på å finne frem. Og til slutt endte det med at vi havnet inn i trikk-filen og ble stående der med trikken bak oss. Da var det latterkrampe da. Men nå må vi hoppe opp å stelle oss så vi blir klare for ut å spise. 


  Frokost hjemme før avreise
  Meget god mat i en meget stusslig by. Halden het den visst


  Birgitte ble sint når to trailere kjørte ved siden av hverandre på motorveien og hadde rånetreff


  Så endte vi opp i trikkefilen. Noe av det flaueste je har vært med på


  Birgitte er overlykkelig over å ha kommet frem


  Og nå koser vi oss max

 • PAKKE, PAKKE, PAKKE  Nå pakker jeg for harde livet. Og problemet er jo alltid å begrense seg. Heldigvis har vi egen bil som vi kan stappe full med klær og diverse, så vi slipper å være sååå nøye på å få det oppi kofferten. Men uansett, det er jo litt greit å prøve å få plass i den hvertfall. Birgitte og Laila kommer til meg i kveld og overnatter, før vi kjører tidlig i morgen tidlig! Jeg tar med meg dataen, så skal prøve å skrive et innlegg imorgen, når vi har kommer frem på hotellet i Gøteborg. Først blir det en 6-7 timers gøyal kjøretur.

 • SLEEPOVER AT KARINA'S PLACE  I går kveld var det sleepover med noen skjønne pigår hos Karina. Vi koste oss med pizza, dipp, godterier, så Dear John og Remember me. Vi lo masse og koste oss veldig. Vi hadde det kjempe kos helt til et monster dyr kom flyvende inn av vinduet. Til slutt lå alle jentene på gulvet å skrek og hoppet rundt mens vi lo høyt. Dyret fløy rundt helt til det falt rundt på ryggen. Alle var like redde og da Anne presterte å si at det var en flaggermus ble det ikke akkurat mindre hyling. Til slutt fikk Karina killet udyret og vi hørte noen saftige knaaaaas. Jeg fikk desverre ikke noen gode bilder av dyret fordi jeg ikke turte å nærme meg det, men jeg kan fortelle dere at in real life var det helt grusomt..


  Vi har rigget oss og er klare for jentekos


  Jentefilm på g


  Så kom det skrekkelige dyret


  Og det var ikke lenger rolig i kjelleren

 • UT PÅ TUR, ALDRI SUR  Jeg følte meg sprek når jeg tok på meg joggeskoene i dag, og tok meg en labbetur en lørdags morgen. Jeg våknet til en melding fra Laila som lurte på om jeg ble med på en labbetur. Vi gikk en stund før vi satt oss ned og solte oss litt i solsteken. Etter den lange labbeturen koste vi oss med is, iskaffe og nudler. Nam


  Ja det er fint på Lund i Kristiansand
   


  Laila koser seg max i sola

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits