SOFIES BLOGG -

I'VE FOUND THE PERFECT MASKDenne masken er nå på vei hjem til meg i posten. Åå, nå er jeg super klar for maskerade-bursdag!

 • LANDSTREFFET 2012  Her får du se en film fra de gøyeste konsertene på Landstreffet 2012. Gøye minner!! Lyden kan være dårlig til tider, det er fordi bassen er så høy at kameraet ikke får opp lyden. 

 • MYE Å SÅ FREM TIL  Noen av tingene jeg gleder meg veldig til er:

  1= Paris 8-11 november


  2= Julesanger i koret i hele november og desember. Det er sååå koselig.

  3= Maskerade-Selskap som jeg skal feire rett før selve bursdagen min.


  4= 
  Bursdagen min 26. november. Jeg eelsker bursdager, det er så koselig!


  5= Hakkebakkeskogen forestilling med mamma, pappa, oskar og niesene på Kilden!


  6= Julebord med Kiwi, Aamodt bygg og med SUF


  7= Julekonsert med Oslo Gospel Choir og Maria Haukaas Mittet sammen med Anne på Kilden


  8= Ned å besøke Anton i Shanghai i desember

 • RIGHT HERE, RIGHT NOW  Se det. Nå sitter jeg er i sofaen og slapper av forran dataen. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre bort på Kiwi å kjøpe en strikkebok med oppskrifter på forskjellige marius-gensere. Jeg har tenkt til å starte et strikke prosjekt skjønner du. Haha. Men ingen av bilene er hjemme, så da ble jeg stucked her i sofaen. Orker ikke å labbe bort i og med at det pøs regner ute.

  Men, men, nå har jeg tent litt lys rundt forbi i huset, så nå koser jeg meg :-)

 • GOD KVELD  Kom just hjem, har vært på jobb i dag. Nå skal jeg trøkke meg under teppet i sofaen og se på Gossip Girl og Alt for Norge! Håper du får en finfin kveld.
  Forresten så elsker jeg det nye "strikket" mitt, nå føler jeg hestehalen blir litt finere når jeg først skal gå med den. • JULESTEMNING  Jeg kan ikke vente til jule.. Selvom jeg skal feire den i Kina, gleder jeg meg likevell til juleforberedelsene hjemme her i Norge. Ingenting er som jula her hjemme i Kristiansand. Det er så fint når byen er pyntet og husene er pyntet, både inne og ute. Og er vi så heldige og få snø i tillegg, så er det jo ingenting som slår det!

  Her kommer noen bilder av juletider og julaftener de siste årene:
    • KORSIKA, FRANKRIKE  Åh, vakre Korsika. En øy med masse småbyer i favorittlandet Frankrike. Det er så fint der. Bygningene, naturen, strendene, byene, maten og folkene. Det er rett og slett helt rått! • GRATULERER MED DAGEN PAPPA  Det var en kjempe fin feiring av pappa i går. Med familiene på begge sider. Fine taler og veldig god mat. Gøye leker og god stemning. Og i dag er dagen da han har bursdag.. Etter 4 feiringer kom endelig bursdagen. Gratulerer med dagen verdens beste pappa <3


  Dette bilde beskriver pappa godt, hahaha! Planker utenfor huset til helten hans, Napoleon bonaparte

 • SNEAK PEEK - KVELDENS ANTREKK  I kveld skal pappa feires igjen. For 4. og siste gang. Denne gangen med søsken, svigersøsken, barn og barnebarn. Det ble visst 45 stk det. Haha! Stor familie, det er fint det :-)


  Kjole fra H&M - Veske fra Gina Tricot - sko fra Buffalo

 • I'M GOING BACK TO PARIS  Åå, gleder meg sånn. Jeg skal tilbake igjen til Paris om 2 uker. En langhelg blir det da. Med Lotte, Richard, Mathias og jeg. Det blir nok kjempe morro. Jeg gleder meg hvertfall masse. Sist gang jeg var i Paris. var det med familien i 2010. Før det hadde jeg ikke vært i Paris siden 1999. Da husker jeg vi var oppe i Eiffel tårnet osv som er obligatorisk i Paris. Forrige gang gjorde vi ikke det, da var vi og så på Tour de France og ellers bare shoppet litt og gikk rundt og så på verdens fineste by. Her er noen bilder fra når vi var der i 2010:

 • GÅRSDAGENS ANTREKK


  Veske og skjerf fra Lindex - Genser fra Vero moda - Skjorte fra Image - Bukse fra Bershka

 • MINE ANTREKK - DIN FAVORITT? • WANTS FROM NELLY • MIN FLOTTE DAG  Dagen startet med en bytur med mi kjære Annemor som jeg skrev i forrige innlegg. vi vandret litt rundt i vår flotte by, og endte etterhvert opp på Wayne's coffee. Der hadde vi aldri vært før, men den har jo nettop kommet også til Kristiansand. Der nøt vi en deilig lunsj. Senere kom Malene til meg og vi så gårsdagens episode av GG. Åå, det er så GØY! Vi drakk kaffe og spiste toffifee, nam. Jeg måtte også bare ta et bilde av den fantastiske himmelen som var i dag. Åh, for et skaperverk, det var så fint i kveld.

  Og i kveld har jeg da vært på et kjempe bra møte om ekteskapet, så nå har jeg fått litt innføring om det, hoho! Nå sitter jeg er og slapper av litt forran dataen. Du får ha en fin kveld videre :-) • DAGENS ANTREKK  Bytur med Anne i dag. Vi fikk i oss en deilig lunsj på Wayne´s coffee. De hadde kjeempe god kakao:-)
  Genser fra Bikbok - skjorte fra Image - Jeans fra Levi´s - Sko fra Bianco - Jakke fra Zara

 • JUST MY "LUCK"  Jeg har hatt ulykke på jobb i det siste må jeg bare si. Veltet iskaffe over hele gulvet, veltet maaange esker med frukt fordi jeg ikke klarer å styre trallen, og senest i kveld knuste jeg olivenglass og det stinket ikke lite. Gulvet måtte også vaskes over med en svær vaskemaskin for det ble så glatt av all den oljen. Haha, jeg må bare le. Det er ikke bra!

 • KOSELIG BYTUR MED BIRGITTE  I dag formiddag som jeg skrev i forrige innlegg var jeg en liten tur i byen med Birgitte. Det var kjempe koselig. Vi endte opp på Hos naboen, hvor Birgitte nøyt en moules frites og jeg en pasta carbonara. Det var kjempe godt! "Desserten" etterpå var ikke like god da, hahaha. Vi bestilte en nachos tallerken som jeg mente var syykt god. Men fytti for en dip vi fikk til, haha. Etterpå gikk vi hjem til meg og tittet på gamle filmer fra Gøteborg-turer osv, alltid like gøy.

 • DAGENS ANTREKK  Bytur med Birgitte nå, før det blir jobb i ettermiddag/kveld. Ha en fin dag alle sammen :-)
   


  Jakke fra Svea - Skjorte fra Cubus - Bukse fra GinaTricot - Skjerf fra Acne

 • GRATULERER MED DAGEN ANNE  Du er supernydelig og jeg er så glad i deg. Du har alltid vært mi besteveninne og jeg er så glad for at du fortsatt er det. Jeg håper du har hatt en kjempefin dag. Og at du likte bursdagsgaven. Jeg setter stooor pris på vårt vennskap. Du er god Anne<3

 • EGERSUNDBESØK  Sorry for lite blogging i helga, men har hatt besøk fra Egersund i helga. Det er jo alltid like koselig! Nå sitter vi her å gamer quizzer på ipaden.. Jeg er blitt hekta. Du må laste det ned. Men nå er det snart kvelden, så du må ha ei goood natt!

 • SPØRSMÅLRUNDE SVAR DEL III
  Bor du i et fint hus?
  Jeg elsker huset jeg bor i, virkelig. Det er huset jeg har bodd i hele mitt liv og vokst opp i. Det er her mange av barndomsminnene med familien er fra, og det er den plassen jeg føler meg mest hjemme i hele verden. Jeg synes også at huset ser koselig ut. Og jeg mener det ligger på byens fineste plass i Kristiansand, hehe.

  Reiser du mye? Vilken land i verden har du vært i?
  Jeg pleier å reise en del ganger i året. Jeg vet ikke om du synes det er mye eller lite. Jeg reiser mer enn mange men også mindre enn mange. Familien har jo en leilighet i Sør-Frankriker, det fører jo automatisk til at vi reiser ned der da et par ganger i året. Det er lenge siden jeg har reist til mange andre land enn de i Europa, men vi reiste en del rundt før når jeg var mindre.
  Siden du spurte om landene i verden jeg har vært i så kommer de her:
  Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Spania, Frankrike, England, Sveits, Østerrike, Monaco, Belgia, Italia, Nederland, Singapore, Thailand og Australia.

  Hvor liker du best å handle klærne dine?
  Det er veldig forskjellig. Jeg kan nesten gå inn i alle butikkene i byen og finne et eller annet jeg liker. Men jeg må alltid innom GinaTricot, H&M, Bikbok, Veromoda og Lindex. Ellers liker jeg også å handle enkle, ordentlige plagg på dyrere butikker.

  Dyreste plagget du eier, hehe?
  Hmm. Det må vell være Svea jakka mi tror jeg. Tror ikke jeg har kjøpt noen plagg eller sko som er dyrere enn den. Jeg har accessories som er dyrere, men det regnes ikke som plagg tror jeg? 

  Er Mathias din første kjæreste?
  Nei Mathias er ikke min første kjæreste.

  Elsker du kjæresten din?
  Ja det gjør jeg. Vi har vært sammen i 1 år og 4 mnd, da føler jeg at jeg kan si at jeg elsker han!
   

  Har du egentlig krøller eller helt rett hår naturlig?
  Jeg har så rett hår som det går ann å få. Ingen som helst spill i det har jeg. Det henger rett ned. Selvom det henger rett ned må jeg likevell rette det (Haha det er merkelig) Men jeg føler at det blir finere rett med rettetanga. Selv liker jeg best å krølle håret for å få litt mer spill i det, og jeg føler meg freshere med krøllene. Slik ser håret mitt ut etter tørking med hårføneren, her har jeg ikke gjort annet enn å greie gjennom det, så dette er slik det er helt naturlig:

 • BURGUNDY SCARF - ACNE  Endelig er det mitt!!

 • KOSELIG BLE TIL BITTERT  Vi hadde en kjempe koselig og etterlengtet kveld i går på Herligland, Anne, Stine Marie og jeg! Vi spiste deilig kveldsmat etterfulgt med en kaffelatte. Men det skulle visst vise seg å bli mer penger og betale for min del. Da jeg kom tilbake til bilen etter noen timer, hadde jeg fått parkeringsbot. Åhr, serriøøøst! 500 feige penger. Jeg vil ikkeee :-(

 • SPØRSMÅLRUNDE SVAR DEL II  Glad for og ha stor familie?
  Ja det er jeg kjempe glad for. Jeg har 5 søsken som jeg har god kontakt med. Hver gang vi kommer sammen hele gjengen blir det mye latter. Vi har gjort så mye gøy sammen opp igjennom årene. På hytta på Bortelid og på reiser og bare hjemme på Galje. De 3 eldste av søknene har også giftet seg og flyttet ut og fått barn selv. Jeg er tante til 5 søte jenter og det er også en helt spesiell gave. Det er så gøy. Når vi blir eldre også nå etterhvert så er det godt å ha mange familiemedlemmer rundt seg. Du skaper et helt anderledes og nært forhold med dem som er i din familie! Jeg har i tillegg til søskenan og niesene, 29 fettere og 24 kusiner. Det er kjempe gøy :-)  Er du fornøyd med deg selv?
  Ja jeg er fornøyd med meg selv. Jeg har selvfølgelig masse på meg selv som jeg ville endret på, og jeg øver stadig på og få opp selvtillitten min. For jeg mener at man får det mye bedre med seg selv hvis man kan være fornøyd med slik man er skapt. Så jeg prøver og si til meg selv at jeg er fin slik jeg er, og ja da vil jeg si at jeg er fornøyd.

  Trener du mye?
  Nei det gjør jeg ikke. Nå har jeg ikke trent på mange uker. Jeg meldte meg just inn på Elixia, men har enda ikke begynt. Men jeg blir i mye bedre form og føler meg bedre når jeg har brukt kroppen ordentlig.


  Er du opptatt av hva du spiser?
  Nei det vil jeg ikke si at jeg er. Jeg spier akkurat det jeg vil, når jeg vil. Haha. Men det er selvfølgelig viktig å tenke litt på hva du spiser. Jeg synes ikke at jeg selv er tjukk, men jeg vil ikke råttne invendig. Derfor vil jeg prøve på å spise sunnere og kanskje ikke drikke cola midt i uka osv. Mamma er flink til å lage sunn middag, så jeg får i meg nok sunn mat i løpet av en dag, hehe. Det er viktig å spise nok mat synes jeg. Frokost, lunsj, middag og kvelds. Hvis det går for lenge før jeg spiser så blir jeg helt dårlig og må spy. Haha hvis jeg står opp på morgenen og begynner med noe fysisk før jeg spiser, så ender jeg opp på gulvet kritt hvit i ansiktet, ropende på mamma som må komme og gi meg noe å spise, for jeg klarer ikke å bevege meg før jeg får mat i kroppen. Så jeg er veldig avhengig av mat!

 • KVELDENS ANTREKK

  Og siden det regner, har jeg fått trøkket på meg regnjakken også i dag.


  Bukse fra Bershka - Skjorte fra Image - Genser fra Vero Moda - Støvler fra Retro - Regnjakke fra Frankrike

 • WHY DON'T YOU CALL MED BACK?  Åhr, jeg har holdt av dette skjerfet for lenge siden på zap. Men de ringer meg aldri igjen? Så får jeg høre at de har fått det inn på Retro, men det er ikke der jeg har holdt det av. Åhr, jeg vil ikke vente meeer!

 • SPØRSMÅLRUNDE SVAR DEL I  Liker du å ha et friår?
  Ja det gjør jeg! Jeg har strevd og blitt veldig utslitt av å gå på skolen. Så for meg er det helt topp med et friår. I tillegg har jeg vært veldig usikker på hvilken utdannelse jeg vil ta, så jeg har nå tatt et friår for å bestemme meg skikkelig for «hva jeg vil bli når jeg blir stor»
   Jeg prøver å jobbe så mye som mulig, for jeg blir i bedre humør og har mye bedre samvittighet hvis jeg gjør noe hver dag i stedet for bare å sitte hjemme. Da slapper jeg ekstra mer av på kvelden.

  Hva skal du gjøre til neste år?
  Fra og med høsten 2013 skal jeg gå på lærerskolen tror jeg. 5.-10. klasse. Det er hvertfall det jeg vil for øyeblikket, og jeg tror det er det jeg ender opp med.

  Hvorfor blogger du?
  Jeg har blogget helt siden jeg gikk i 10. klasse. Da blogget jeg med bloggen sofieersofie.blogg.no Den slettet jeg og begynte å blogge med sofiesdiary i 1. klasse på videregående ikke lenge etter at jeg slettet den andre. Jeg savnet å blogge, og jeg liker å ta bilder jeg kan dele med andre. Når venner og bekjente sier til meg at de liker bloggen min og at de må lese den hver dag, da synes jeg det er ekstra gøy. Det er kjempe gøy å vite at jeg har faste lesere som MÅ lese bloggen min hver dag, det er derfor jeg fortsetter selvom jeg snart er 19 år. Hehe 

  Har du fint rom (mye fin pynt, intriør osv.)?
  Jeg liker rommet mitt veldig godt. Jeg kunne gjerne hatt en større garderobe, for jeg stresser litt med å få inn alle klærne. Her er bilder av rommet mitt:
  Hvilke blogger leser du?
  Jeg har mange blogger jeg må lese hver dag, og også noen jeg leser innimellom. De jeg må lese hver dag:

  Fotballfrue.no
  Ulrikkelund.com
  Livingdoll.no
  Kristinaandersen.no
  Kenzas.se
  Bycelina.com
  Ssstineee.blogg.no
  Emiica.blogg.no

  Favorittkjendisen du har møtt?
  Som jeg har møtt eller sett? Favoritt kjendisen jeg har sett er jo selvfølgelg Bryan Adams, jeg glemmer aldri konserten med han som jeg hadde drømt om helt siden jeg var 10 år. Men hvis det er møtt du mener, så må det blir Morten Ramm. Haha, han er så morsom.  • SPØRSMÅLRUNDE  Spør om alt du vil. haha

 • SERVERING  I går serverte Amalie og meg i pappas 50 års dag. Det 3. selskapet for han nå, nå mangler vi bare ett til. Haha! Han ble overrasket og ført ut på hytta til Tante Anita på Stangenes hvor Tante Lene og Tante Anita hadde gjort klar en 5-retters festmiddag. Først var det "Fois Gras" som en liten starter, og så var det deeeilig hummer. Etter dette fikk de servert lammekjøtt og deilige røsti poteter. Ååh det var så godt. Flaks at vi også fikk spise litt av maten. Etterpå dette fikk de en rett med forskjellige oster, så var det det en daim-iskake på menyen etterfulgt av makroner og delfiakake. Selvfølgelig var vinen, champagnen, fois grasen og ostene franske. Da ble pappa ekstra fornøyd, frankofil som han er.  

  Pappa koste seg masse sammen med de nærmeste vennene, og han fikk kjempe mange fine taler, filmer og bilder.
  Det var kjempe morro og servere sammen med mi kjære søster Amalie. Og når tantene sto på kjøkkenet og laget maten var det jo bare gøy.  


 • KJEMPEGØY JENTEKVELD  Jeg hadde det så gøy i går. SMASK var samlet, som vi kalte oss på ungdomsskolen, haha! Stine, Malene, Anne, Sofie og Kristine som det så fint står for. Kristine kom hjem fra Stavanger denne helga så det passet jo helt perfekt i går. Vi fikk låne min kjæres leilighet og vi koste oss masse. Kjempe artig kveld med gode gode venninner.
   

 • KVELDENS ANTREKK


  Bluse fra Lindex - Dressjakke fra Vero moda - Skinnbukse fra Bershka - sko fra Bianco

 • DAGENS INNKJØP
  Veske fra accessorize


  Genser fra Veromoda


  Kjole fra Veromoda


  Sko fra Bianco


  Skjørt fra Veromoda


  Jakke fra Lindex


  Bluse fra Lindex


  Genser fra Veromoda


  Jakke fra Veromoda


  Smykke fra Lindex og neglelakker fra Veromoda

 • KOSER MEG  Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med nøttekos, yoghurt og Cosmopolitan. Jeg har heeelt fri i dag, det er så deilig. Nå venter jeg på at mamma skal komme hjem fra jobb, så skal vi ta en bytur. Jeg har fått lønna i dag, jippiii!
   

 • YOU GOTTA LOVE COLORS

 • IT IS A BEAUTIFUL DAY  For en fantastisk dag det er i dag. Sola skinner fra skyfri himmel og jeg og mamma kom just hjem fra en liten tur i byen med en deilig kopp kafelatte. Jeg fikk kjøpt et par strømpebukser i vinrød og en i grønn. Jeg elsker farger og gleder meg til å gå med de under en kjole og en kåpe. Nå sitter jeg å ser på GOSSIP GIRL, sesongstart ææ jeg dauer, det er så gøy. Jeg skal snart på jobb, så nå må jeg forte meg og se ferdig! xoxo
   

 • OH MACAROONS  Veldig fornøyd med dagens bakst. Åh, jeg eeelsker makroner!!

 • KOSEKLVELD  I går kveld hadde jeg som sagt et lite jentebesøk av verdens beste jenter.. Anne, Malene og Birgitte og jeg koste oss masse med jentefilm og cb julebrus, chips, sjokolade og mye latter. Det var kjempe koselig. Vi tente stearinlys og pakket oss inn i dynene, hærlig!
 • FROKOST  Nå koser jeg meg masse med frokost! Musli, yoghurt og druer, namm.. Nå skal jeg snart på jobb før jeg får besøk av noen snupper i kveld, det blir kos! Ha en finfin dag folkens :-)

 • HØSTEN  Høsten er så koselig synes jeg. Pakke seg inn i varme klær og tepper og kose seg inne med en kopp kaffe og se på film. Eller sitte inne og høre regnet strømmer på ute og pakke seg inn under dyna, da sovner jeg så lett. Det er også deilig å ta på seg høstklærne etter å ha gått lenge i sommerklær. Støvletter, skjerf, luer, kåper og jakker er så gøy og finne frem igjen etter sommeren. Til mandag begynner Gossip Girl siste sesong, da skal det bli deilig å pakke seg inn i sofaen og sitte og se det, ææ jeg kan ikke vente!

  Håper dette innlegget ble vellykket, jeg har tidsinnstilt det og jeg håper det kommer ut når jeg skrev at det skulle komme ut. Ha en fortsatt fin ettermiddag folkens:-)
  Slenger med noen høstbilder:
 • HERLIGLAND  For en koselig kveld det var i går. Malene og jeg labbet ned til byen i halv 10 tiden og tok oss en kopp kaffelatte og kaffe på Herligland. Vi satt der i et par timer og snakket og koste oss før Aleksander hentet oss og kjørte oss hjem til Malene hvor vi sov i natt! Kjempe kos var det. Nå venter jeg på at mamma lager ferdig middag til meg før jeg må hive meg på jobb i noen timer. Ikke noe frihelg på meg nei :-)
   

 • SERENA VAN DER WOODSEN  Åhr, jeg får aldri nok av stilen hennes på gossip girl. Jeg kunne sikkert sett hver sesong 100 ganger, til og med i den første sesongen som er så mange år gammel, er klærne helt nydelige. For ikke å snakke om Blair, som også kler seg helt rått.. Men Serena, hun blir kledd ekstra bra. Bare se på bildene:

    • DAGENS INNKJØP  Åh jeg synes dette var så nydelig. Jeg elsker fargene på skjerfet og hvordan det passet sammen med fargen på vesken. Gleder meg til å gå med dette til til en lekker kåpe. Vesken og skjerfet er kjøpt på Lindex. Jeg var i byen i dag med Mamma etter at jeg hadde vært med henne på jobb. Egentlig gikk vi ned til byen for å gå innom zap for å høre om di hadde flere igjen av acne skjerfet i en vinrød farge. Men det hadde de selvfølgelig ikke. Både Retro og zap er utsolgt akkurat i den fargen. Hva skjer? Jeg satt meg hvertfall opp på venteliste og håper snart de ringer meg og sier de har fått det inn igjen :-)

  I kveld skal jeg ut å spise med Malenemora.. Kanskje det blir kveldsmat også eller bare en kopp kaffe. Koselig er det uansett. Etterpå blir det sleepover hos henne. Det er litt deilig også og ikke gå på skole! Hehe

 • BYTUR MED MAMSEN  Nå er jeg klar for en bytur med mamsen.. Ned en liten kikketur. Skal prøve å ikke kjøpe noe :-) Jeg er en fattiglus uansett, så tror ikke det er noe fare for at jeg blir utsatt for noe shopping i dag! Senere skal jeg ut til min kjære og besøke farmora hans. Kosi

   

 • ETT ÅR SIDEN  Akkurat ett år siden i dag satt jeg på rommet å pakket til roadtrip til Gøteborg med Birgitte og Laila. Vi hadde det sååå gøy. For en tur!! Masse latter og masse shopping og masse god mat. Det kan ikke bli bedre! Kjøreturen frem og tilbake var også hysterisk morsomme. Det hele ble toppet når vi havnet mitt i trikkefilen i Gøteborg og sto mitt mellom to trikker og ble stirret veldig rart på. Hahaha, Laila og jeg gjemte oss på gulvet i bilen mens Birgitte satt å skrek og lurte på hva hun skulle gjøre og hvor hun skulle kjøre. Det endte med en del ulovelig kjøring for å komme oss frem til Hotellet. Og gøy er det å kjøre forbi det minst 5 ganger og aldri komme oss inn til det pga enveiskjøringer?
    • HJEMMELAGET MÜSLI  Nå har jeg også hevet meg på fotballfrue trenden, og laget müsli jeg også. Masse nøtter, og en suupersunn frokost. Endelig blir det litt anderledes frokost enn brødskiver hver morgen. Hæærlig. • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits