SOFIES BLOGG -

OUTFIT - JULEBORD MED KLASSEN


Kjole og jakke fra Vero moda - Pumps fra dna - Hansker fra? Mamma - Øredobber fra GinaTricot
Sofie

 • TENNING AV JULEGRANA I KRISTIANSAND  På søndag var det 1- søndag i advent, og også tennig av julegrana i Kristiansand! Laila og jeg var nede i byen for å se når den ble tent! Det var kos.. Julemusikk, tenning av grana, masse folk, fakler og kafèbesøk! Deilig med sånne avslappende dager..


  Jeg og CowboyLaila koser oss med kakao fra Hos Naboen!

 • MY SUPER SWEET 17  Jeg hadde en kjempe fin bursdagsfeiring på fredag! Masse flotte jenter gjorde kvelden komplett.. Dere er virkelig gode! Vi spiste favorittretten min fløtegratinerte poteter og indrefilet, så dansa vi, sang, snakka, lo og koste oss!

  Jeg fikk masse penger så jeg får handlet noen fine julegaver! Så fikk jeg kjempe fine hjemmelagde kort, marsipanpølser som jeg bare elsker.. Jeg koste meg kjempe masse og bildene sier vell sitt! • KLAR FOR JENTEBURSDAG • BURSDAGSJENTE DET ER JEG  Finally! Nå er jeg 17 år.. Det er så sinnsykt koselig med bursdag! Våkne opp av bursdagssangen, våkne opp til masse gratulasjoner på facebook, våkne opp til klemmer fra gode folk.. Alt er bare så koselig! Ikveld skal jeg ha et lite jenteselskap med masse fine jenter.. Gleder meg!

 • SKOLE ER BARE LEK FOR OSS  Masse lek, besøk av kronpsins Håkon, sang, baking, gøye lærere, servering osv! Noen kan kanskje si har det veldig greit på barne- og ungdom. Og det har vi virkelig! Vi får masse gøye oppgaver som andre skolelinjer aldri hadde fått! Men vi har det hardt også! Innleveringer, skolearbeid, lekser, fremføring osv! Men alt i alt så er det veldig gøy på Barn- og ungdom! Så jeg anbefaler denne linjen virkelig..

 • ENDELIG NYTT KJOLESTATIV  Nå var jeg dritt lei av at kjolene hang på kleshengere, som igjen hang på en kleshenger, som igjen han på en spiker som jeg hadde spikret inn i veggen! Så idag dro mamma og jeg ut på IKEA og vi fikk handlet et nytt kjolestativ til meg! Ahh, deilig.. Jeg monterte til og med hele stativet selv.. Nå kan du bare kalle meg elektrikeren neste gang du ser meg!  Jeg er superfornøyd

 • RUSSEKRIG PÅ SKOLEN  Overskriften sier vell sitt? Tror aldri det har vært så gøy i kantina før.. Haha! DRAMA! Russen tar helt av fortida, og idag var det den såkalte sminkefrie dagen for alle 1-2 klassinger.. Ingen bruker jo mer sminke enn disse 3. klasse jentene som hadde lagd dette eventet på face! Ble ganske ironisk! Ingen kom uten sminke, så det sier litt om å mye folk fryktet den russen.. Og russen sa de skulle vaske trynene med sminkefjerner hvis vi gikk med sminke.. Skjedde det? NEI! De var visst ikke så tøffe likevell.. 1-2 klasse gikk idag imot russen.. Bombanderte dem med vannballonger! Det var heller et gøy syn! Selvom vi alle sikkert er på terrorlista nå, så var det definitivt verdt det.. Russen ble idag eid, og jeg regner med det fortsetter sånn..

 • WHAT I DID THIS WEEKEND  Denne helga har jeg vært på lan og pysjamasfest fra fredagen til lørdagen som jeg og noen andre venner arrangerte! Var over 70 flotte mennesker, og natten var bare kjempe bra! Vi sang singstar, spilte fifa, snakka, spilte alias osv! Mens andre folk satt og GAMET! På lørdagen var det jentekveld, og det er jo alltid kos! Hos Karina var vi 7 jenter og spiste masse gåttår og bare snakka! Helgen har med andre ord vært kjempe bra, og her kommer noen bilder!

  Bilder fra fredagskveld


  Så et par bilder fra lørdagskvelden:


 • OUTFIT • GRATULERER MED DAGEN JENTER  Stine og Solveig har bursdag idag! Gratulerer med dagen jenter! Dere må ha en super dag, det fortjener dere!


  Stine og Solveig!


  Solveig og jeg i sommer!


  Stine og jeg i sommer


  Stine, Solveig og jeg.. I ♥ U

 • JA NÅ HAR JEG KLIPPET HÅRET!!!!!  Nå trengtes det virkelig! Og min gode venn Malene som er blitt en sånn dyktig frisør, skulle klippe meg denne gang! Hun er jo blitt superflink! Jeg ble veldig fornøyd, selvom jeg kommer til å savne det lange håret også! Det vokser jo ut engang igjen! Tusen takk Malene..  KOMMER VIRKELIG TIL Å SAVNE DET LANGE HÅRET:

 • JULESTEMNING ER...  ...Mye! For og nevne noe: Pepperkaker, CB julebrus, Jul i Blåfjell, julesanger på radio, stearinlys og adventlys, julekonsert, adventkalender, julegater i byen, julenisser i butikkene, julemiddager, bake kakemenn, julefilmer på tv'en, julebord, julepynt i hus og klasserom, juleverksted, fenalår, kjøpe julegaver, gå julebukk, komme hjem til stearinlys og julemusikk, pynte juletreet og mandariner!

  Her har jeg slengt med noen bilder fra forrige juetid:

  Hva er julestemning for deg?

 • CHRISTIAN LOUBOUTIN - WORLDS GREATEST SHOE DESIGNER

 • TORSDAG KVELD FRA NYDALEN MARATON  Torsdag kveld fra Nydalen må jo være verdens morsomste program! Jeg knekker sammen i latter hver gang jeg ser det.. Mamma fortalte til morgenen at de hadde hørt latteren vår i strekk fra vi satt oss opp orran tv'en, til hun måtte ringe opp klokka 12 å si at de ikke fikk sove.. Jeg kan hvertfall si at Kamilla lo så hun grein, som vanlig! Haha! Skjønna.. • 4 NYDELIGE KJOLER FRA NELLY

 • DAGENS INNKJØP  Idag var jeg i byen med min søte Charlotte Amalie! Først var det kafè besøk med masse andre jenter og så var det bytur! Trodde jeg hadde mer penger enn jeg egentlig hadde! Men neiii.. Så det ble nesten en litt deprimerende tur pga pengemangel. Men, men.. Jeg fikk ialefall kjøpt meg disse 4 godsakene:

  Topp og skjørt fra BIKBOK, Lue fra Lindex og nude lips leppestift fra CUBUS
 • WE HEART IT • BILDER FRA HALLOWEEN PARTY  Fryktelig lenge siden jeg har blogget nå! To uker? Ups.. Har ikke hatt så veldig lyst, og så er det så mye annet som skjer, får ikke brukt tiden til bloggingen! Men nå er det mange som har klaget, så jeg skal prøve å skjerpe meg.. IGJEN! Siden jeg blogget sist har det vært skole som vanlig og jobb, møter, Hovden, kino, halloweenparty, byturer og Bjørnevannstur! Jeg har med andre ord hatt det helt topp! Her er noen bilder!

  Ble så mange bilder, så i dette innlegget blir det bare fra Halloween partyet:


  Meg, Joana, Charlotte Amalie, Emilie og Anne!


  Anna og Charlotte er fine som vanlig!
  Kattesminken og katteørene er borte vekk!


  Skummelt...


  Skumlere?


  Jeg og bursdagsbarnet!

  Var du på noen halloweenfest?

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits