SOFIES BLOGG -

JULEKALENDEREN ER FERDIGDa var julekalenderen hengt opp på rommet hos Mathias! 18 gaver skal han åpne fra 1.-18. desember. Altså frem til lvi reiser varer kalenderen! Har du laget kalender til din kjæreste/venn/familie?

 • TIPS - HIGHLIGHTER  Jeg er kjempe fornøyd med denne fra merket "benefit". Det er en highlighter som du kan klatte lett på der du vil skinne. Mest vanlig er det å ta under brynene og langs kinnbeinet for å få en glans der. Jeg fant noen bilder under hvor du kan se tydelig hvor jeg har tatt på min high beam. Jeg har kjøpt min på Sephora, men du kan bestille den på nettet HER

   

 • EVERYDAY MAKEUP  Jeg har fått spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, så da tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om hvilken sminke jeg bruker! Hvis jeg først skal sminke meg så pleier jeg å ta på alt dette, enten er det alt eller ingenting!


  Øyenbrynsfarging fra benefin - øyenskygge og eyeliner fra H&M - Maskara fra Lancôme


  Og til ansiktet bruker jeg id-pudder - foundation fra Mary Kay - High beam fra Benefit - Bronzing powder fra Too faced

 • TRENING  Da har jeg kommet hjem etter enda et par timer med trening sammen med Lisa.. Det blir en del snakking også så jeg kan ikke skryte på meg at det var 2 timer med hard trening. Men når vi ikke har noe vi skal rekke og bare kan gå og trene og kose oss. Da gjør det ikke noe om det tar litt tid. I dag gikk vi på møllen, og etterpå trente vi armer, rumpe, lår og mage. Nå klarer jeg sikkert ikke å gå igjen imorgen. Haha!!

 • JULELYS PÅ ROMMET  Nå må jeg hiiive meg på møte. Så her får du med noen bilder jeg tok just. Med julelysene i bakgrunnen. Åh det er så koselig å komme opp på rommet nå for tiden når lysene står der..
   

 • JULESTEMNING

 • DAGENS INNKJØP
  Kjole fra H&M

 • DET FØLES SÅ GODT  Ja det føles så godt å komme hjem etter en treningsøkt. Man får så mye mer overskudd og en mye bedre og lysere dag etter trening. Det funker altså veldig godt for kropp og sjel, hehe! Lisa er jo også så gøy å trene med, og veldig flink er hun også.

 • BIRTHDAY GIRL  Jippi, i dag er det bursdagen min! 19 år, og bare et år til jeg er 20. Dagen skal nytes med familie, kjæreste og god mat. Det beste i verden, hoho!
   

 • GÅRSDAGENS ANTREKK - MASKERADE   


  Maske fra ebay - og kjolen er lånt av Stine. Den er fra chicy.se

 • GOD KVELD  Nå sitter jeg og venter på telefon fra Morten, som skal komme å hjelpe til med å rigge opp anlegg til imorgen. Senere blir det en deilig middag hjemme med mamma, pappa og mathias. Og etterpå det skal vi bort til Malene og Aleksander, kos :-)
   

 • JULE- OG NYTTÅRSKJOLEN   


 • KJOLEN ER FERDIG  Jippii, nå er kjolen ferdig sydd. Den ser kjepe fin ut og jeg gleder meg til å prøve den nå etterpå. Dere skal selvfølgelig få outfitbilde med den imorgen, sammen med masken også da! Gleder meg.

 • PERFECTION - CÉLINE • GOD MORGEN  I dag blir det en hektisk dag for min del. Jeg skal vaske i huset, pante flasker, hente kjolen min i byen og håpe at den ser bra ut, ta sol, trene og pynte hele lokalet så det er klart til i morgen. Det er jo nesten bare gøye ting, så jeg gleder meg også til å få gjort alt dette. Det er viktig å ha planene klare for dagen, så får du mest mulig ut av den. Jeg skal forresten prøve å få tatt noen bilder i dag a lokalet så dere kan se hvordan det blir :-)
  Ha en fin dag alle sammen. 
   
  Haha, jeg hadde lite å gjøre når jeg ventet på jentene i forgårs. 

 • DAGENS ANTREKK  I dag har Anne sovet hos meg, og da vi våknet gikk vi ned til byen. Det ble en liten bytur før jeg kjørte til Søgne og hun også gikk videre. Men det var koselig uansett. Antrekket i dag er dette:
   


  Dressejakke fra H&M - Genser fra Vero Moda - Skjorte fra Image - Bukse fra Bershka - Sko fra Bianco - Veske fra Zara

 • TACO  Stakkars Mathias, har kuttet av deg litt av tommelen og måtte hjem fra jobb! Da overrasket jeg han med besøk og laget taco (favoritten hans) til middag. Så nå håper jeg du ble fornøyd? Hoho • GIRLSNIGHT  Tusen takk for en kjempe koselig kveld i går jenter! Det er beeest :-* • KOSEKVELD  Nå er jeg kjempeklar for kosekveld arrangert av Birgitte med de flotteste jentene. Anne, Malene og Birgitte! Og etterpå Skal Anne sove hos meg, det er leeenge siden. Kosemoseoverdose!!

 • JUST DO IT  Jeg hadde satt på vekkerklokker på klokka 9 i dag morges for så og legge meg ned igjen for å sove en time til. Men klokka 9 våknet jeg av en melding fra Lisa om trening, så jeg tenkte at NÅ kan jeg endelig få begynt med den treninga. Så jeg heiv meg rundt og var der nede 15 min etterpå. Det var helt sykt deilig å få trent litt igjen etter noen år, det var det virkelig. Etterpå gikk vi en liten tur i byen og så endte jeg opp på Brun og Blid for å få litt farge til maskerade-bursdagen min på lørdag. Som jeg gleder meg veeeldig til! • DAGENS INNKJØP
  Bukse fra Lindex


  Skoene er fra Lindex. Skikkelig nyttårsaften sko, haha


  Denne toppen er fra H&M

 • HVA LIKER DU AT JEG BLOGGER OM?  Jeg synes det er vanskelig å blogge fortiden. Jeg har fått mange fler lesere, sikkert fordi jeg har blogget hver dag, men i det siste igjen så har det blitt ferre. Og det er fordi jeg har vært så dårlig på å blogge de siste dagene. Men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om. Det er ikke akkurat sånn at jeg orker å kle meg opp hver dag for å få noen nye outfits, finne på noe hver dag for å få noe å blogge om. Jeg gjør ikke det! Sånn som i dag så sitter jeg bare hjemme med mamma i sofaen og ikke gjør noe spesielt før jeg skal på jobb. Hvilke bilder skal jeg legge ut da? Hva liker du at jeg blogger om?


 • I LOVE YOU • JOBB JOBB JOBB  Nå er det tid for jobb. Det er nemlig jobbhelga mi denne helga. Du får ha en strålende dag, så blogges vi!a

  En dritkul hilsen fra meg:  • SUMMER OUTFITS  Jeg savner sommeren, og spesielt klærne man kan gå med da..

   

 • MASQUERADE BIRTHDAY  Wii, jeg gleder meg til bursdagen min. Det skal være maskerade, og jeg gleder meg til å se alle de forskjellige maskene og kjolene. Jeg gleder meg også kjempe mye til å stelle og gjøre klart lokalet så det blir et ordentlig gjenomført maskerade tema. 
   

 • HJEMMELAGET JULEKALENDER  Nå skal Mathias bli overrasket hver dag i desember, med en ny gave! Det er så gøy og lage og finne på hva som skal være oppi hver. Det er også kjempe gøy og lage til han når han blir så glad. Det er kjempe gøy, jeg anbefaler og gjøre det du også, hvis ikke du allerede har tenkt å lage en annen type kalender? Det finnes jo mange forskjellige type kalendere man kan gi bort. • LADURÉE PARIS  Åh, jeg har definitivt funnet mitt favoritt bakeri/restaurant. Eksklusive Ladurée i Paris med verdens beste makroner. Sava heller. De er helt råe. Jeg elsker utseende på bakeriet og eskene du får makronene i. Faktumet at det er fra denne butikken Blair Waldorf har sine favoritt makroner er jo også et pluss, haha. På lørdag kveld prøvde vi også ut en 3-retters på resturanten, og også maten var nydelig. For en restaurant! Hvis du skal til Paris så er dette bakeriet et must. Det ligger midt på Champs Elysees. • HØSTKOS  Nå sitter jeg og nyter en kopp te før jobb. Teen er i den gigantiske nye og flotte pariskoppen min, haha. Du får ha en finfin dag videre!

 • NYTT I MIN GARDEROBE

 • DÅRLIG BLOGGING  Ja jeg beklager for dårlig blogging i det siste. Men bloggen blir jo ikke første prioriteten når jeg er ute og reiser. Etter Paris har det bært rett til jobb også, så det har vært litt hektisk. Men jeg skal få prøvd å blogge litt imorgen igjen selvom det er jobb da også. Jeg håper du har det fint, nå må hvertfall jeg få lagt meg. God natt :-)

 • DISNEYWORLD PARIS

 • TIL PARIS, TIL PARIS  Nå ligger vi og slapper av i senga med dataen før vi skal stelle oss for kvelden. Vi sto opp kjeeempe tidlig i dag morges og det har vært en lang dag. Vi fant endelig fram til hotellet etter litt leting, og kom just inn etter en sen middag take-away style, haha. Nå venter en bedre middag og kanskje også Moulin Rouge? Du må ha en kjempe fin kveld videre. Vi koser oss hvertfall masse :-)


  På kjevik i dag morges, klare for avreise!


  Nissefar og babyen


  min kjære og jeg i Amsterdam


  Digg med sjokoladefondue


  Toget på vei til Hotellet


  Den koselige sminkepulten med kaffemaskin på badet våres!


  Crepes nutella. Naaam

 • GOD NATT  Nå skal jeg bare slappe av med min kjære etter en lang dag med jobber. Imorgen må jeg stå opp tidlig for å jobbe videre med å levere katalogene. Jeg håper du har hatt en fin dag. God natt alle sammen :-)

   

 • GØYAL JOBB  Haha, for et syn. Jeg kjører rundt i en bil hvor jeg kan ha fartsgrense på max 10 km/h over humplene, hvis ikke ligger hele bilen nedi veien. Bilen har blitt stappet full av kataloger jeg skal kjøre rundt i byen og legge i postkasser. 1000 kataloger. Jeg kan bare regne med å fortsette imorgen også. Haha, og bilbelte-sensoren begynte selvfølgelig og pipe når jeg startet og kjøre etterhvert. Så det er jo veldig fet med bilbelte over noen pappesker. Jaja, det positive med det er jo at jeg tjener greit på det :-)

   

 • OKTOBER OUTFITS
 • SUPER TANTE  Nå kom jeg just inn etter en deilig tur ute med favoritt-tvillingene. Vi labbet rundt i Søgne, og bort til en kjempe koselig gård med et lite koselig vann.. Åh det er så fint der. Nå skal jeg passe de litt til før Amalie kommer hjem! Senere skal jeg på jobb. Hva gjør du i dag? • HA EN FIN KVELD  I dag har vi vært og hatt søndagsmiddag på maccen, superdiggz. Etterpå det var jeg ute hos min verdens beste, Mathias. Der var det filmkos! Nå skal jeg på bibelgruppe for første gang, jeg gleeeder meg. Du må ha en finfin kveld videre.

   

 • DAGENS ANTREKK - ORANSJE
  Kåper og smykke fra Lindex - Veske fra GinaTricot - Skjørt fra Vero Moda - Topp fra Bikbok

 • MIN OKTOBER  Nå er vi allerede kommet til November. Her får du noen bilder av fra min oktober: • GØY PÅ KIWI  Haha, kom på jobb i dag og så Alexandra satt der i kassa og lo når jeg kom. Vi hadde samme sveis!! Det ble mye humor ut av det på jobb. Vi hadde også konkurranse om hvem som fikk flest boyzz i kassa, en kunde kom med den fantastiske uttalelsen at hvis jeg var lei av jobb og ville ha færre kunder så måtte jeg bare farge håret brunt. Det sier kanskje litt om hvem som vant? Hahaha

  Men uansett, nå koser jeg meg hos Amalie med Senkveld. Du må ha en kjempe fin kveld videre :-)

 • KJOLER - TIBI  Jeg har nettop forelsket meg i et nytt merke. Jeg er sikkert veldig træg, men hadde ikke hørt om dette før jeg kom over det inne på polyvore. Og de hadde bare såå mye fint tøy. Spesielt kjolene! Tibi heter merket. Og du kan besøke nettsiden HER!


 • FLETTE I MITT HÅR  Nå har jeg vært på jobb i 8 timer, det er derfor jeg har vært dårlig på blogging i dag. Jeg håper du har hatt en kjempe bra dag. Jeg må nå hiive meg, for det er klart for KOR! Og i dag er det julesalmer, jippiiii!! Jeg har flettet håret mitt i dag til en forandring, så her får du noen kleine bilder av det. au revoir

   

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits