SOFIES BLOGG -

DAGENS INNKJØP
Armbånd fra Lindex, veske og øredobber fra GinaTricot


T skjorte fra Bikbok


Cardigan fra Bikbok


Skinnjakke fra Bikbok

 • AKETUREN VARTE IKKE LENGE  for en time siden gikk jeg for å ake! Vi aket i 15 min, så var vi frosnet! Så gikk turen hjem igjen, og nå sitter jeg her å klarer nesten ikke skrive, for fingrene mine svikter.. Beina er frosnet og det er munnen også! Serriøst, er det mulig? Når jeg gikk hjem så klarte jeg ikke å føle bena.. Det var så ekstremt kaldt! Merker at jeg ikke er skapt for vinter. Hva synes du om denne ekstremt kalde vinteren?


  Her var jeg faktisk klar for å ut og ake

 • MINE JULEGAVER 2010  YESS! Jeg fikk slalomski.. Nå skal jeg slutte på brettet, og heller begynne på slalomski! Mye gøyere.. Så fikk jeg så mye annet som jeg også likte! Jeg likte alt.. Juledagen har vært helt perfekt, og nå sitter familien og spiller rafle! Mens jeg måtte bare en tur innom facebook! Jeg håper du har hatt en nydelig julefeiring, det har hvertfall jeg!
  Smykker, armbånd og øredobber


  Gossip Girl sesong 1


  id pudder


  Varmebeskyttelse og sølvshampoo til håret


  Leggvarmere


  Beckham parfyme og bodylotion


  Slalomski


  Og verdens deiligste comfort slalomsko med pels


  Skjorte fra BIKBOK


  Og en fra Lindex


  Rosa hals fra Lindex


  En nydelig vase til rommet


  Og tidenes paraply fra ElisabethDahl

 • JULESTEMNING I HJEMMET  Når er vaskingen unnagjort, pakkene ligger å venter under juletreet, julemusikken er på, kvalitetstid med familien! Nå er det jul! Imorgen er det julaften, og det er dagen da alle smiler og er glade.. Jula er så koselig, den aller beste høytiden synes jeg!

  Nå går jeg å kikker på alle gavene under treet her! Jeg har sett meg ut en gave som jeg kunne så ønske var miiin! Men nei..  Jeg sier bare, gi meg den gaven der!
  Så ønsker jeg alle en gledelig jul, og å tenke over den virkelige grunnen til at vi feirer jula! God jul alle sammen.. 

 • IPAD I HUS  Jeg vil også ha en iPad! Nå ligger den her på kjøkkenbenken og frister.. I <3 Apple

  Har du iPad?

 • TIPS TIL JULEGAVE INNPAKNING  Har du lyst til å bruke litt penger på litt enkel og fin innpakningen til julegavene dine, da burde du kjøpe gaveesker på en bokhandel og kjøpe en pakke med et matchende julebånd som du kan knytte rundt gaveboksene! Jeg synes gavene med en gang ser veldig mye finere ut da istedet for det vanlige julepapiret! Og hvis du ikke er så klar for å sitte hjemme å lage noe fint med dine kreative evner, så er dette ekstremt enkelt!      Hva synes du?

 • CANADA GOOSE HANDEL
  Nå har jeg vært så flink å spare masse penger så jeg kunne kjøpe denne nydelige jakken jeg forelsket meg i! Men når jeg endelig kom ned for å kjøpe den.. Så var de selvfølgelig utsolg! Nye fikk de inn til September neste år.. Det skal ikke jeg vente på, så jeg gikk rett hjem igjen å bestilte den på Canada-goose.com hvor jeg fikk den for halve prisen! Awsome.. Nå venter jeg bare på at jakken skal komme i posten!

 • ØNSKELISTE TIL JUL  Canada Goose, slalomski, sølvshampoo, iPod/iPhone høytalere, Uggs, sentrumsgavekort, GossipGirl sesonger, klær, smykker, gavekort og en rå morgenkåpe fra Lindex er noen av tingene jeg ønsker meg! Har du noen spesielle ting du ønsker deg til jul?

 • KLAR FOR JULESHOPPING  I dag er det klart for å handle julegaver! Jeg og Laila skal til byen etter skolen. Blir så koselig å gå å handle i julegadene fulle av snø og julepynt. Har ikke fått handlet en julegave enda, så håper på å få kjøpt noen idag! Forresten så har jeg laget meg en finfin øsnkeliste til jul! Kanskje jeg skal poste den her snart?

  Er det noe spesielt som du ønsker deg til jul?


  Julestemning var det hvertfall 1. desember når Månetoppen ble vist på TV

 • TONIGHT  Ikveld skal jeg bare være hjemme å kose meg med min bestevenn for alltid, Anne! Se alle julekalenderne, spise gåttår og ikke minst sove lenge imorgen tidlig, som jeg ikke har kunne gjøre på 100 år! Jeg er forresten dønn lei av facerape hele tida! Kan jo ikke gå vekk fra dataen et sekund uten at statusen min er oppdatert med et eller annet tull! Som f.eks: Off, er så kjipt med diarè.. Tusen takk for den flotte statusoppdateringen Anne! Wait and see, skal nok inn på facebook nå og gjøre igjen! Synd jeg kan passordet ditt smukka..

 • GIVE ME THAT DRESS
  Kjolen som ulrikke lund la ut på bloggen hennes for et par dager siden! Noe av det fineste jeg har sett..

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits