SOFIES BLOGG -

NEW YEARS EVE OUTFITNå skal det feires hos min flotte kusine Lotte med mange gode venner! Jeg ønsker alle et godt nytt år!!

Kjole fra H&M, øredobber fra cmyk, og belte fra min svigerinne

 • MYE FORBEREDELSER FOR Å LAGE JULEFESTEN 2011  Julefesten 2011 ble i går arrangert og jeg var med å arrangerte den! Det ligger veldig mye planlegging i å lage en julefest hvor det kom i underkant av 300 gjester. Derfor begynte vi også å planlegge for et halvt år siden. Sanger, underholdning, mat, dekorering er bare noen av de få tingene vi måtte huske på! Dagene før den store festen var det mye rydding og styring og her får dere bildene av forberedelsene.


  Helt i begynnelsen når vi begynte å dekke bordene


  Herlige potetskrellere som skrelte 800 poteter for oss. TUSEN TAKK


  Frokost ute i hallen


  Guttene fikser scenen


  Slossing hører også hjemme i forberedelsene


  Masse kutting og maling


  Lyden ordnes


  Petter klistrer på julefest klister på inngangsbillettene


  Pynting av scenen


  Pizza er viktig nattmat klokka 00:00. Klare for en lang natt med øving etter allerede mye jobbing


  Festen er her og  her er jeg og Ole backstage, "klare" for åpningssangen!


  Anne, Petter og Ole koser seg på komitebordet å nyter den herlige desserten før vi må opp på scenen å underholde videre:)

 • SKJØNNE OG GRØNNE PÅ KIWI  I dag jobber jeg og det er kjeeempe kos! Mange grønne og skjønne folk i nisseluer og vi tuller, ler, synger og koser oss masse. Jobbing på julaften er alt annet enn stress, hvertfall i matbutikk. Det kan faktisk anbefales! Kjempe kos:) nå har meg og min kjære kollega lagd et flott klementintårn men ananas på toppen! Det ser helt forferdelig ut, men det var gøøøy! GOD JUL
   

 • PYNTER JULETREET  Ja nå er det hvertfall julestemning i heimen.. Første gang denne måneden jeg har hatt ordentlig tid til å sette meg ned å høre på julemusikk og å gjøre noe "julete". Nå danses det rundt i stua med julemusikken på fullt. Pynting av juletreet er noe som absolutt gir meg julestemning:)

 • OH FRANCE, I MISS YOU

  Frankrike 2011 med Annebestis var så gøy! 2012 med awesome venner skal bli enda gøyere! Can't wait

 • JEG TRENGER DIN HJELP - HVILKET RUSSEKORT?
  NR. 1 ??


  ELLER NR. 2??

 • KLAR FOR JULEBORD  Mobilblogg på g her så det er ikke sikkert det blir så bra! Men uansett, nå venter jeg på å bli henter for så å kjøre til søgne på julebord med de beste. Pinnekjøtt står på menyen og mye god underholdning håper vi også på. Dette kan jo ikke bli annet enn dritgøy.. Skal du noe gøy i kveld?

  Du må ha en flott kveld videre!

 • JULEKVELD I STUEN  I kveld skal meg og min kjære bare kose oss hjemme med julefilm og deilig julegodt! Endeliiig er det helg sier jeg bare, er dønn lei av skole nå for å si det rett ut. Gleder meg helt enormt til juleferie.

  Slenger med et bilde av meg fra i høst, jeg savner virkelig varmere tider

 • DAGENS ANTREKK - 08.11.11

  Bukse fra Pieces. genser fra Cubus, Jakke fra Image, Støvler og støvlesokker fra Retro og skjerf fra T-lynn 

 • BILDER FRA MITT 18 ÅRS SELSKAP


  Og så våkna jeg opp til ei jente som hadde klart å lure seg inn i huset på natta igjen! Hahaha

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits