SOFIES BLOGG -

DE SISTE INNKJØPENE
Veske, orange sko og solbriller fra Lindex - Mine første "korke"kilehælsko fra H&M - bukse fra Urban - Jakke fra Match

 • PAKKE I POSTEN  Jippi, det er så gøy med pakker i posten. Nå fikk jeg to topper jeg hadde bestilt for et par dager siden:

 • SE MIN KJOLE  Åå jeg kan nesten ikke vente til å få brukt den skreddersydde kjolen min fra Kina. Som er sydd akkurat til meg :D Jeg synes den er så fin, og jeg har så lyst til å snart få brukt den..

 • HOT OR NOT - STRIPED PANTS  Heihei kjære blogglesere. Det er godt å se at folk er inne å leser hver eneste dag selvom jeg ikke har blogget på en mnd. Jeg har bare hatt null blogglyst rett og slett. Men nå kommer det en innlegg, endelig wuhu. I går var jeg en tur i byen med mamma og jeg fikk kjøpt meg en liten Michael Kors veske jeg har suglet lenge på. Senere på dagen gikk jeg på Sørlandssenteret og fant noen godsaker, hihi. Blant annet denne toppen og denne buksa.

  Jeg vet at jeg selv synes disse buksene er dritkule, men det er nok mange andre som synes de er helt crazy. Hva synes du? Hot eller not?


 • LEVI'S DENIM SHORTS  Jippi, endelig kom den i posten. En shorts jeg har siklet lenge etter. Jeg fant en side på nettet plutselig som solgte de, og da måtte jeg bare slå til. Husker ikke hva den siden heter nå igjen, haha. • HOT OR NOT? CROPPED TOP  Hva synes du om bustier top? Jeg synes det er dritkult. Men kanskje er det å vise litt for mye hud? Det er jo en stripe på magen, men ikke navlen. Jeg tenker på sommeren, i syden, når du skal ned på stranden, roadtrips, sommershopping osv. Hva synes du? Jeg har forresten letet og funnet mange fine på nettet men alle de fineste er utsolgt over alt. Så her har jeg bare tatt på meg en vanlig singlett og knyttet den bak, haha. • NY JAKKE - 24  Wii, nå er jeg klar for skiturer på Bortelid. Kjøpte meg ny jakke fra 24 for noen dager siden, og gleder meg til å gå på lange rolige skiturer med denne jakka.
  Jeg vet forresten at jeg er veldig dårlig på bloggingen for tiden. Det er fordi jeg jobber som regel hver dag og har ikke noe veldig interressant å blogge om. Er det noe spesielt du liker å lese om på bloggen min? • EBAY  Haha, jeg har bestilt to fantastiske fargerike nye deksler til iphonen på ebay. De er jo så søte. Eller?

 • SUMMER STREET STYLE  Elsker å se på sommer antrekk, og på Elle og Vouge kan du finne sååå mange fine. Det er derfra jeg har funnet disse bildene, og noen har jeg også tatt fra weheartit.
 • VEST FRA ZARA  Når vi var i Shanghai, kom jeg over denne vesten og jeg måtte bare ha den. Jeg synes den er så fin, og gleder meg sånn til å gå med den til våren med en skjorte eller genser under.  • NYTT TRENINGSOUTFIT
  Alt er Nike fra XXL - Sørlandssenteret

 • NY FAVORITTJAKKE  I dag har jeg tatt på med den nye favorittjakken fra forever21, Shanghai. Den er litt tynn og vårlig, men med tykk strikkegenser under, går det akkurat. Jeg kom just hjem fra Sørlandssenteret og lunsj med mamma på jobben hennes. Nå skal jeg ut til Amalie å hjelpe til der så hun kan få malt litt til på det nye huset. Dere får ha en kjempe fin dag videre :-)


  Jakke fra Forever 21, bukse fra Berhska og strikkegenser fra bikbok

 • JEAN PAUL  Ny favorittlue på meg. Kjøpt på Intersport! Den er så god og varm og samtidig fin. Deilig å ta på seg den i dette været! • 2 SKREDDERSYDDE KJOLER  I går var vi på skreddermarkedet igjen og jeg hentet kjolene som jeg hadde bestilt. Jeg ble sykt fornøyd. De passet helt perfekt begge to! Det var sykt deilig at jeg slapp å sende de inn for å endres på. Det ble noen kjappe bilder nå, så det er ikke så lett å se hvordan de virkelig ser ut på bildene. Men nåå går jeg i senga. God natt alle sammen!! • GÅRSDAGENS INNKJØP - FOREVER 21 • DAGENS INNKJØP
  Mathias var så fornøyd med den nye frakka og sa jeg måtte legge det ut på bloggen 

 • DAGENS INNKJØP
  Kjole fra H&M

 • JULE- OG NYTTÅRSKJOLEN   


 • KJOLEN ER FERDIG  Jippii, nå er kjolen ferdig sydd. Den ser kjepe fin ut og jeg gleder meg til å prøve den nå etterpå. Dere skal selvfølgelig få outfitbilde med den imorgen, sammen med masken også da! Gleder meg.

 • PERFECTION - CÉLINE • DAGENS INNKJØP
  Bukse fra Lindex


  Skoene er fra Lindex. Skikkelig nyttårsaften sko, haha


  Denne toppen er fra H&M

 • NYTT I MIN GARDEROBE

 • KJOLER - TIBI  Jeg har nettop forelsket meg i et nytt merke. Jeg er sikkert veldig træg, men hadde ikke hørt om dette før jeg kom over det inne på polyvore. Og de hadde bare såå mye fint tøy. Spesielt kjolene! Tibi heter merket. Og du kan besøke nettsiden HER!


 • WANTS FROM NELLY • BURGUNDY SCARF - ACNE  Endelig er det mitt!!

 • WHY DON'T YOU CALL MED BACK?  Åhr, jeg har holdt av dette skjerfet for lenge siden på zap. Men de ringer meg aldri igjen? Så får jeg høre at de har fått det inn på Retro, men det er ikke der jeg har holdt det av. Åhr, jeg vil ikke vente meeer!

 • DAGENS INNKJØP
  Veske fra accessorize


  Genser fra Veromoda


  Kjole fra Veromoda


  Sko fra Bianco


  Skjørt fra Veromoda


  Jakke fra Lindex


  Bluse fra Lindex


  Genser fra Veromoda


  Jakke fra Veromoda


  Smykke fra Lindex og neglelakker fra Veromoda

 • YOU GOTTA LOVE COLORS

 • SERENA VAN DER WOODSEN  Åhr, jeg får aldri nok av stilen hennes på gossip girl. Jeg kunne sikkert sett hver sesong 100 ganger, til og med i den første sesongen som er så mange år gammel, er klærne helt nydelige. For ikke å snakke om Blair, som også kler seg helt rått.. Men Serena, hun blir kledd ekstra bra. Bare se på bildene:

    • DAGENS INNKJØP  Åh jeg synes dette var så nydelig. Jeg elsker fargene på skjerfet og hvordan det passet sammen med fargen på vesken. Gleder meg til å gå med dette til til en lekker kåpe. Vesken og skjerfet er kjøpt på Lindex. Jeg var i byen i dag med Mamma etter at jeg hadde vært med henne på jobb. Egentlig gikk vi ned til byen for å gå innom zap for å høre om di hadde flere igjen av acne skjerfet i en vinrød farge. Men det hadde de selvfølgelig ikke. Både Retro og zap er utsolgt akkurat i den fargen. Hva skjer? Jeg satt meg hvertfall opp på venteliste og håper snart de ringer meg og sier de har fått det inn igjen :-)

  I kveld skal jeg ut å spise med Malenemora.. Kanskje det blir kveldsmat også eller bare en kopp kaffe. Koselig er det uansett. Etterpå blir det sleepover hos henne. Det er litt deilig også og ikke gå på skole! Hehe

 • SYDD OM EN KJOLE  En altfor kort kjole ble just til et skjørt jeg faktisk kan bruke! 


  Her er den altfor korte kjolen


  Først tegnet jeg linjen hvor jeg skulle klippe


  Så passet jeg på at underskjørtet passet på lengden med overskjørtet og sydde derifra


  Her er skjørtet ferdig!

 • GÅRSDAGENS INNKJØP  Jeg ble kjempefornøyd med klippen og stripen i går Malene, håret føles så mye friskere nå!! Etter frisørtimen(e) ble det en liten shoppingrunde før jeg gikk til Anne! Alt sammen er kjøpt på GinaTricot.


 • BESTILT NY PÅ EBAY  Nå har jeg bestilt ny iPad case til ipaden min. Jeg synes denne var veldig fin og den så i tillegg veldig grei ut. Gleeder meg til å få den hjem i posten!

 • HJEMMELAGET SHORTS


  Jeg fant en bukse i skapet jeg ikke hadde brukt, og tenkte jeg kunne gjøre den om til noe jeg kunne begynne å bruke!


  Først klippet jeg den i en passe lengde


  So tok jeg nåler og reiv ut sømmene i tuppen av buksa.. Nå er det blitt en shorts


  Så kjøpte jeg stoff og klippet det og festet det med nåler slik jeg ville ha det


  Så var det bare å begynne å sy


  Synes det var litt kult å sy på en på lommen også, så det gjorde jeg i samme slengen


  Og slik ble resultatet. Jeg er storfornøyd og gleder meg til å bruke shortsen når det blir varmt igjen :-)

 • DAGENS INNKJØP - 11.06.12
  To neglelakker fra GinaTricot og Kicks


  Skjørt og singlett fra GinaTricot


  Kjole fra GinaTricot


  Solbriller fra Marc by Marc Jacobs

 • GÅRSDAGENS INNKJØP  Tusen takk kjære :-*


  Topp fra GinaTricot


  Smykke fra bikbok, solbriller og neglelakk fra h&m, donut fra cmyk, 


  bikini fra h&m


  Veske fra GinaTricot


  Topp fra h&m


  Kåpe fra Lindex

 • DAGENS INNKJØP  Jadda, et nytt innlegg! Beklager mye igjen for dårlig blogging. Men her får du et nytt innkjøp som jeg gjorde i dag!


  Dressjakke og skjørt fra GinaTricot. Toppen er ikke ny, den er fra H&M
  Og bukser fra GinaTricot


  Et eksempel på et antrekk med det nye skjørtet og den nye dressjakka. Pumpsene er fra Zara og veska fra H&M

 • INNKJØPENE MINE FRA BARCELONA
  Mintgrønn genser som ser turkis ut på bilde fra Topshop


  Rosa topp kan brukes utenpå bikini osv fra H&M


  Topp fra H&M


  Mintgrønn topp som også ser turkis ut på bilde fra Bershka


  Dångeri shorts fra Bershka


  Blå og hvit skjorts fra Bershka


  Mintgrønn singlett som ser turkis ut på bilde fra Topshop


  Beige og gull pumps fra Zara


  Beige og gull pumps fra Zara

 • INNKJØP FRA OSLO  Jeg lovet mamma å ikke få shoppinganfall i Oslo og det holdt jeg også. Så det ble ikke mye shopping på noen av oss, det var mer avslapping på Aker brygge, og det var kjempe deilig!
  T-skjorte fra Tommy Hilfiger


  Øredobber fra H&M


  Ballerinasko fra Bianco


  Og solbriller fra bikbok

 • INNKJØPENE MINE FRA FRANKRIKE
  Skjørt fra H&M


  Topp fra H&M


  Veske fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Orange veske fra H&M


  Sølv smykke fra Zara og de andre to fra H&M


  Ring fra SIX


  Rosa skjørt fra H&M


  Bukse fra Bershka


  Genser fra Bershka


  Sko fra Mango


  Shorts fra Zara


  Topp fra Zara


  Topp fra Zara


  Svart kjole fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Og den samme kjolen i hvit


  Lyseblå cardigan fra Zara


  Paljettskjørt fra H&M


  Hvit kjole fra Zara


  Pumps fra Amsterdam, jeg husker ikke navn


  Og noen støvletter jeg fikk av min kjære der nede. Husker ikke butikknavn

 • A CUP OF TEA  Koser meg med en kopp te før jeg må gjøre meg klar for reise! Flyet går klokka ett så det er jo enda noen timer igjen! Kofferten er ferdig pakket og jeg gleder meg til varmere strøk! Det skal bli så hærlig.

 • INNKJØP - KJOLE  Valentinsdag kjøpte jeg en ny kjole som jeg synes var kjempe nydelig fra h&m. Den er stram med åpen rygg og en fin gullås på toppen.

 • ZARA OG BERSHKA  Om en uke reiser jeg til Frankrike og favorittbutikkene er Zara og Bershka. Gleder meg like mye hver gang! Her har du noen av favorittene fra zara og bershka som jeg gleder meg som en liten unge til å lete etter når jeg kommer ned.

 • I MIN GARDEROBE - KJOLE  En sølvkjole fra bikbok

 • MARY KAY PRODUKTER  Var just i Mary Kay party og jeg ble helt overbevist. For noen produkter. Jeg kjøpte en del og fikk også med noen gratis siden jeg selv skal ha et Mary Kay party snart! Foundation som jeg aldri har hatt, en fuktighetskrem til ansikt og en til hender. Pealing til ansikt og en til hender. Og mirakler kremen som de kaldte den. Den gjør at hendene blir myke og gode og ikke trekker til seg kulde. Gleder meg til å bruke dette hver morgen!

 • DAGENS INNKJØP - 31.01.12  Var hjemme fra skolen i dag, var veldig dårlig i form. Men tok noen tabletter så jeg fikk derfor nok overskudd til en liten bytur! Skulle egentlig bare kjøpe buksen tll venstre her! Men jeg endte opp med en grønn og svart en også og to topper. Wiii


  Den vinrøde - VeroModa. Den grønne og i skinn - GinaTricot 


  T-skjorten fra GinaTricot. Genseren fra H&M

 • NEW YORK CITY STREETSTYLE


 • PAKKE I POSTEN  Ææ, nå fikk jeg enedelig bikiniene fra Victoria's Secret i posten. Jeg ble så glad! Og det beste er at alle passer helt perfekt. Ikke for store eller for små. Jeg kan virkelig anbefale Victoria's secret webshop. Men husk, hvis du handler for over 1000 kr, får du minst 450 kr i merverdiavgift. Det var noe jeg ikke fikk med meg på forhånd! Jaja, bikiniene kom hvertfall og de var kjempe fine

 • VICTORIA'S SECRET  Jeg har sittet å ventet i en uke nå, og venter fortsatt på at disse godbitene her skal komme i postkassen min. Det er farlig med webshopping altså. Jeg er såå klar for sommeren nå, så jeg måtte bare få bestilt disse nydelige bikiniene her:

 • DAGENS INNKJØP
  To blazere fra H&M


  En cardigan og en genser. Begge fra GinaTricot

 • NYE STØVLER - HUNTER  I dag har meg og Mathias vært sammen i 5 måneder. Og i går overrasket han meg med verdens beste presang. Hunter støvler.. Ææ, jeg er så glad!!


  Han hadde også kjøpt store fleece-hunter sokker som jeg kan brette over støvlekanten. Han er så flink!

 • DAGENS INNKJØP - 11.11.11
  Et sort skjørt fra bikbok - En blå bukse og et hvitt skjerf fra GinaTricot - En vinrød topp fra VeroModa


  Og macen passer helt perfekt oppi vesken

 • EN LITEN SMAKEBIT  Her får dere en liten smakebit på dagen innkjøp. Fikk kjøpt meg en knall rosa kjole faktisk. Den skal brukes anledning pink party den 11. november. Ei venninne fyller 18 år og har invitert 120 gjester og alle må gå i rosa. Det kan jo ikke bli annet enn gøy, jeg gleder meg masse!

 • DAGENS INNKJØP - 18.10.11  I dag fikk jeg kjøpt meg en jakke fra Svea. I fargen grå. Jeg synes jakkene er kjempefine!

 • The Spring 2012 Ready-To-Wear Collections • INNKJØPENE MINE FRA GØTEBORG
  Jakke fra zara


  High waste jeans fra Topshop


  Topp fra Topshop


  Strikkegenser fra Bikbok


  Bluse fra H&M


  Kjole fra en butikk jeg ikke husker navnet på


  Kjole fra Bikbok


  Hvite Converse


  En svart tupetopp fra Bikbok


  Veske fra GinaTricot


  Gotderi fra Godisfabrikken. (Snusen er til Mathias, ikke til meg)

 • DAGENS INNKJØP - 24.09.11  Skoene er kjøpt på Bianco og jeg synes de er sååå fine. Tusen takk verdens beste pappa <3

   De er egentlig beige/grå, men ser bare veldig grønne ut på bildene :)

 • DAGENS INNKJØP - 17.09.11


  Kjole fra H&M - Hals fra BikBok

 • SNEAK PEEK - KVELDENS ANTREKK

  Jeans fra Levi's - Bluse fra BikBok - Pumps fra Potipati - Veske fra GinaTricot

 • I MIN GARDEROBE - KJOLE
  En sort kjole fra en butikk jeg ikke husker. Jeg synes den er kjempe fin, men desverre går den midt på leggen. Så jeg vil sy den opp til slik den er her på bilde!

 • Heihei. Jeg heter Sofie og er 19 år. I fjor var jeg ferdig med videregående så nå har jeg et friår og bare jobber. Jeg blogger derfor om alt mulig i hverdagen min.. Jeg er også veldig interresert i klær og mote.. Så det blir litt blogging om det også! Gjerne legg meg til som venn

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits